155

Др.Дамян Илиев ЛЪЖЕ!

преди 5 години

ИМА ЕДИН ОСНОВЕН ПРИНЦИП ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ЗАРАЗНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПО ЖИВОТНИТЕ ВЪВ ВЕТ.МЕДИЦИНА:1/ЗАТВАРЯ СЕ ПЛЪТНО ЗАРАЗЕНИЯ РАЙОН , ИНЕ СЕ ДОПУСКАТ ХОРА И ЖИВОТНИ В НЕГО.2/ОКОЛО РАЙОНА СЕ ПРАВИ , КРЪГОВА ИМУНИЗАЦИЯ НА ЖИВОТНИТЕ!3/В ЦЕНТЪРА НА ОГНИЩЕТО СЕ ИЗБИВАТ , ЖИВОТНИТЕ ПОКАЗАЛИ КЛИНИКА НА ЗАБОЛЯВАНЕТО , КАТО ОСТАНАЛИТЕ ОСТАНАЛИ ЖИВИ , СЪЗДАВАТ СПОНТАНЕН ИМУНИТЕТ ОТ ЗАБОЛЯВАНЕТО!БЪЛГАРИЯ --НЕ Е ИЗНОСИТЕЛ НА МЕСО , ЗАЩОТО В СТРАНАТА ИМА ПОСТОЯНЕН ДЕФИЦИТ НА МЕСО И МЕСНИ ПРОДУКТИ!

154

Военните-много умни

преди 5 години

Когато Господ раздавал ум и разум на Земята военните били на учение и ги пропуснал.Очевидно и Радев е бил на учение, защото говори трудно с щампи и клишета, без ясна мисъл и логически обоснована теза, употребява неправилни езикови форми като "оценям" и "преценям" и т.н.

153

читател

преди 5 години

Вижте го този на снимката - изглежда като загрижен партиен секретар, след поредното поръчение от партията.Много е дагрижен. За народа. За партията, която мисли да всички и всичко.

152

Анонимен

преди 5 години

ДО 11111 Военен или полицай - все фуражка. Но военния е за предпочитане - малко повече гънки и сиво вещество имат. Точно този избор направи и мнозинствотобългарски граждани на президентските избори 2016-та...

151

ШМАТКА

преди 5 години

Къде се скри барцелонския любовник ? Да застане пред народа и да отговаря за престъпленията си срещу българите.

150

стар комунист

преди 5 години

Ей прости управници имаме и това е! За какво наблюдение и карантина ми приказвате бре? за всички болести по животните има ваксини! Аз не съм чул в последните 30г някой да ваксинира животни-в лошото тошово време във всяко село имаше ветеринарен лекар който следеше дали има болни животни и своевременно се предприемаше необходимото,но такива простотии като масово избиване на ЗДРАВИ стада НЯМАШЕ! За вашите идиотщини българинът е казал: да изгориш юргана заради една бълха! Продажници жалки имаме.

149

Анонимен

преди 5 години

и ето че за коч байряма,турците и арабите ще купуват от другаде(откъде ли),предстои да видим и ще разберем откъде иде заразата

148

Анонимен

преди 5 години

Ха ха.Нямаме аргументи и пускаме грамофона.-червени,бкп,кпсс...Вече не минава номера,дедовци Няма такъв филм вече 30 години..Гоните шейсетака ,а някои повече и излизате в незаслужена пенция.Дано успеете да изхарчите откраднатото,че животът е кратък.

147

Име

преди 5 години

другарю радев, не е отговор, но не е и шега! ето: "Nancy Kerrigan Attack - Raw Footage - January 6"

146

Анонимен

преди 5 години

Безсрамници, никаква чума няма, пълен фалш...Ще се разбере накрая...

145

Анонимен

преди 5 години

Другари герберастки ***.Изкарахте си надницата.150 лв за добиче.Бегайте да почивате.

144

Анонимен

преди 5 години

Нинова пръдна, тоя се ***.

143

Радост вкъщи

преди 5 години

Другарят Президент все повече отговаря на очакванията - и от ветеринарна медицина разбира!!!

142

Анонимен

преди 5 години

Пълно е тук с Гербероиди - коземразци ! Ама нали дават обещетения и на тях ....... ромейските ветеринари дано ги навестят и тях!

141

Решетников

преди 5 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

140

Анонимен

преди 5 години

Отговорните лица в държавата да се самосезират и да разследват незабавно Корнелия Нинова и БСП за умишлено заразяване с чума, с цел падане на правителството и обсебване на властта!

139

1111111

преди 5 години

От военен акъл не искаме!

138

Гацо Бацо

преди 5 години

Напрежението идва от изказвания на хора ,който разбират от кози -такива като теб и Корнелия !Що не си гледаш пилотите и на тях е нужна ваксинация -падат като круши и на земята не могат да рулират ...

137

142

преди 5 години

Поне му е близко консултацията.Някои трябва да звънят в ел ей или барселона за съвет,зашото са сами като кучета.

136

Анонимен

преди 5 години

Чорап Зелен,косултирай се с Генерал Деси по въпроса.