142

Шопо

преди 5 години

До 333А у илядо деветстотин и деведесета Сашо Тлъстото,баба *** Константинова,вечногладуващият диабетик Едвин Сугарев ко праиха ,бе ???

141

Анонимен

преди 5 години

Ренета Инджова е много достойна жена,изпитвам огромно уважение към нея,подкрепям я,както подкрепям и Николай Марков и Босия с две ръце.В момента се извършва геноцид в България,вчера отново четем за "самоубит" прокурор,над милион са мъртви,а над 400 000 са унищожени с рак.Аз не смятам,че сме заслужили този терор и страх!Този кротък народ,не заслужава такава унищожителна съдба!

140

333

преди 5 години

Абсурдистан!Всеки може да се събуе лос ,да гладува няколко дни и да смени властта!Няма избори,парламент...Този има ли поне един ден трудов стаж!?За пет пари работа не е свършил през живота си!Не ,че съм за Борисов ,но това е пародия,гавра с парламентаризма,демокрацията,отчаян инфантилизъм!Така не се прави никъде!

139

Анонимен

преди 5 години

Жалък клоун ....

138

Анонимен

преди 5 години

Хайде ,намерете му някаква добре платена служба,че да не четем повече за великите му идеи.Президенте,направи нещо по въпроса,човекът писмо ти написа.

137

Анонимен

преди 5 години

да и маналитета на хората след кръглата маса ще се оправи. Полицаите ще почнат да ловят бандити, новите политици за малко пари ще станат честни и ще богатеем. Защо като трябва да се реши 1 проблем, трябва цялата система на ново? Що за тъпотия е това.

136

Кико

преди 5 години

Босият е пудел на БСП и ДС. Дават му някакви стотинки да се прави на шут. Той уж прави гладна стачка но нощем ходи до хладилника да мези салам Камчия с чесън. Червен памперс!

135

Аз

преди 5 години

Без политици. Само луди!

134

Анонимен

преди 5 години

Тези които наричат БСП бивши комунисти да си проверят фактите и да видят колко хора от ГЕРБ са бивши членове на БКП. Включително и бившия пожарникар/телохранител на бай тошо.

133

Хер Вернер

преди 5 години

Като гледам + и - под коментарите явно над 50% от булгаро са си купили шоф. книжки и продължават да бутат рушвети редовно. Трябва да бъдат съдени не само тия които взимат подкуп а тия които го дават. Иначе това няма да престане никога.Селяни прости и алчни - научете се да постигате целите с труд и усъвършенстване а не по тънката лай,сна. Утре някой ще помете с кола ваш близък и после ше ревете.

132

Rosen

преди 5 години

Този би рекорда на Ганди - 21 дена без храна. Кой каза, че не сме най-велики?

131

Страшно

преди 5 години

Нагли престъпници заграбили власта с измама на 9.11 1989 година ползват нарочно създадени групировки маскирани като партии за ликвидация на БЪлгарския народ.В Северна България всички населени места с изключение на няколко областни града броят години до пълна ликвидация. Няма деца ,няма крави ,няма кози,няма магарета... В същото време власта издържа стотици хиляди бюрократи и харчи десетки милиарди за яко корупционни обекти..Крадат по над 20 000 000 000 живи лева от народа годишно.

130

Анонимен

преди 5 години

Ако някой си мисли, че ще се отървем от всички мутри и комунисти с протести - жестоко се бърка.

129

Овчикон

преди 5 години

Българи и протести..........хахаха най големия виц в Европа! Идат като овци,бегат като овци.Що е то? Овци!

128

Анонимен

преди 5 години

До Истината - За вземане на властта чрез кръгла маса...Може би ти се привижда шведска маса!

127

марин

преди 5 години

Ами нали и Президента е политик , бре Боси , или той може да остане и вършее , ясно е кой те подкукуросва за много пари , днес това , утре онова , значи си за президентска държава на Радев , стига с това лицемерие и кръгли маси !!!

126

Анонимен

преди 5 години

Едно време ме впечатляваше острия език на Босия, който малцина знаят, че произхожда от "прогресивно" по онова време семейство. Сега, след като поостаря, изглежда доста олекнал!

125

Предложение

преди 5 години

Предлагам да спрем да ходим на работа и да протестираме! Всички на протест, хайде, хайде. бързичко, бързичко!

124

До 133

преди 5 години

До АнонименАко Босия бе добре обръснат и подстриган...какво щеше да изкоментираш???

123

Истината

преди 5 години

Българи, на протести. Това изглежда е най доброто за България. За вземане на властта чрез кръгла маса без никакви политици. Бързо вкарване на всички политици както и всички кабинети борисов по затворите на България. Да не забравим и червените ***.