9

Лиман

преди 5 години

Мисля,че донякъде дойчовците са прави. Америка е страната предизвикала най много войни по света,а Русия е страната която задна скорост няма и каже ли се напред Родино край. Така че и дветв империи са твърде опасни и ако взаимно се унищожат е най добре. Обаче германците не отчитат тихото превземане на крепоста отвътре. Мюсулманите ще завладеят Европа заради грешната политика на ге йо вете!

8

zeus

преди 5 години

До привет от ГерманияТе скоро ще направят, нарича се референдум, и след него ще изгонят и брадатите, и американосите, на германците май им писна вече.

7

Анонимен

преди 5 години

Че САЩ са най-голямата заплаха за световния мир, добро утро. Само не ми се мисли какво щеше да стане с Клинтън вместо с Тръмп. Без победа над ИД, изостряне на конфликта с Русия там, разрастване на войната в още една, може би две държави, бежанци повече от 2015, вълна от атентати в Западна Европа до състояние на гражданска война, много сериозна заплаха за Трета Световна с Иран и Русия. Струва ми се като най-вероятният алтернативен вариант.

6

привет от Германия

преди 5 години

Когато се правят такива " проучвания " е добре да се направи проучване на целия народ , а не само на 2000 души ! Щом една държава може да отдели време и средства за преброяване на цялото население значи може да отдели време и средства и за проучване на мнението на цялото население , а не да се правят генерални заключения от мнението на 2000 души !

5

Анонимен

преди 5 години

не съм чула Путин да кани африканци и араби в Европа и да им дава евро за да увеличават демогр.прираст ,но от Обама,Сорос и Меркел го видях наяве.

4

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям 2 коментар но за тези най голяма заплаха им са политиците в собствената държава.. както при нас

3

Анонимен

преди 5 години

да

2

zeus

преди 5 години

На окупираната от САЩ Германия все да и идва акъла. Сега остава да закрият американските бази и канцлера да почне да се кълне във вярност първо на народа си, а не пред Чичо Сам ;)

1

Смешници

преди 5 години

са дойчовците, вече мюслитата решават вместо тях, а се замислям кой е по-вреден Путин или Меркел?