110

Ветеринар

преди 5 години

До МИРО:Точно така постъпиха и в Мароко и в Африка, избиха заразените животни, за да не пламне заразата.

109

Анонимен

преди 5 години

А ще ходиш ли да гледаш животни на село, за да ядеш качествена храна или ще висиш в град пред компютъра да заработваш пари платени от Позитано 20 на БСП?

108

До 101 и 110

преди 5 години

До 101 и 110 АнонименДа сте си ги ваксинирали навреме и сега нямаше да ви влизат по къщите.Прости червени селяци!Не проумяхте ли, че ваксинирането на животните е ЗАБРАНЕНО от ЕК. Поради неефективността на ваксините и след образуването на антитела не може да се установи дали животното е болно или дава положителен резултат на теста за определеното заболяване заради антителата.

107

Анонимен

преди 5 години

Герберски тролчета яжте си второ третокачествените храни от веригите пък ние селяците ще си отглеждаме и ядем истинска храна.

106

МИРО:

преди 5 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ,ПИТАМ, ВАС ПИТАМ,ИЗКУФЯЛЯТА ТИКВА-БОЙКО БОРИСОВ,ПИТАМ И ЦЯЛАТА ГЕРБАДЖИЙСКА ШАЙКА! ЩОМ ЗАРАЗАТА Е ДОШЛА ОТ АФРИКА,МИНАЛА ПРЕЗ МАРОКО И ТУРЦИЯ,ТЕ УНИЩОЖИХА ЛИ СИ СТАДАТА,ПОСТЪПИХА ЛИ ПРОДАЖНИЧЕСКИ КАТО НАШАТА ТИКВА НЕКАДЪРНА,ДЕТО РАЗСИПА БЪЛГАРИЯ ОТВСЯКЪДЕ!ПРЗИДЕНТА КЪДЕ Е СЕГА!?

105

Анонимен

преди 5 години

Те животните се отглеждат на село, но не от такива *** червени селяци, които не ги ваксинират за да си спестят 2 лв за ваксина.

104

Анонимен

преди 5 години

Герберски тролчета животните се отглеждат на село,вашите господари ви дават вмирисано 30 годишно месо от големите вериги и затова сте с увредени мозъци!

103

до 102

преди 5 години

Има си ваксини има си застраховки и всяки други Като не ти харесва почваш да се занимаваш с неща които не се разболяват или не се влияят от метерологичните условия.Гледал там 20 кози и си мисли че произвежда нещо

102

Анонимен

преди 5 години

Нормално е чумата да дойде в селата управлявани от БСП. БСП е чумата на Българи!

101

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ не е управлявал четири мандата, не лъжи червен ***!

100

Анонимен

преди 5 години

В кой мой дом, в апартамента ми в града? Да не сте се раждали на село и да не сте гласували за БСП, затова сега сте на този хал.

99

БГ

преди 5 години

Много ми е чудно ако от тука критикуващите имат стада в близост до Елхово и Болярово дали пак така ще защитават така животните ще рискуват собственото си стадо за да изследват потенциално заразените в тези населени места

98

Анонимен

преди 5 години

Щом веднъж са почнали нищо няма да ги спре скоро очаквайте и по-вашите домове.А герберските тролчета им ръкопляскат!

97

Унуфри

преди 5 години

Къде са активистите от "Вегани за Пирин" питам аз?

96

до 91

преди 5 години

Че нали точно ЕС, евродепутатите и безмозъ1ното слугуване на ББ не докара до това да нямаме нищо и да чакаме дано от тям ни дадат пари.И като спрат да дават какво ку*ра ми ще ядем като не произвеждаме нищо???Какво ние добре последните две години с пенсии на родителите ни от по 200лв?СДС разрушиха индустрията и селското стопанство и ГЕРБ за четири мандата нищо не създаде.Тик.вата все повтаря "каквото кажат Брюксел". Дори Тато не ни е унижавал така, той никога не е казвал "каквото ми наредят"

95

Анонимен

преди 5 години

Да сте си ги ваксинирали навреме и сега нямаше да ви влизат по къщите.Прости червени селяци!

94

Анонимен

преди 5 години

До ПравославенОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!-------------------ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ!, ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ!, ЧЕТВЪРТИ МАНДАТ!

93

Анонимен

преди 5 години

Започнаха да влизат по къщите и да изколват добитъка,това и турците не са го правили 5 века.Герб чумата на България!

92

БГ

преди 5 години

от понеделник започват да им изплащат парите за животните Айде стига с сензациите

91

Анонимен

преди 5 години

До ГЕОРГИ КОРИТАРОВНяма да има бунт.