31

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

30

Анонимен

преди 5 години

Бе каквото и да ми говорите по добре е президентска държава поне един човек ще се вслуша а парламентарната държава е на принципа разделяй и владей познайте ко са тея овце ?

29

БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА..А НЕ ТАЗИ *** С ПАРЛАМЕНТ МЕНТЕ......СИЛНИТЕ ДЪРЖАВИ,УРЕДЕНИТЕ ДЪРЖАВИ СА ПРЗИДЕНТСКИ РЕПУБЛИКИ ИЛИ МОНАРХИИ---БОРИСОВ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИТЕ В РОБИ,А ДЪРЖАВАТА В КОНЦЛАГЕР..

28

Анонимен

преди 5 години

До 26 : СЗ за това написах преди малко коментар , който води до Манталитета ни...

27

Анонимен

преди 5 години

*** сега и това си набийте

26

опетков

преди 5 години

До БЛИЗНЕТО "Народът" не иска президентска република. Българският народ в момента е една *** в насипно състояние, овце, готови да тръгнат след всеки коч, който им обещае без труд ядене, пиене, к*рви, беззаконие, недопускане на мигранти, каране свободно в насрещното, доволно грухтене в ***. А и ти кой си, и кой те е упълномощил, че да се изявяваш като говорител на тази ***?

25

Анонимен

преди 5 години

Бойчо е най титулувания комунист в България .Няма как да милее за родината ни .

24

Анонимен

преди 5 години

Няма как комунист да мисли за държавата. БКП никога не се е интересувала да е добре държавата.Лилов уби Луканов, за да вземе цялата власт в БКП, защото играеха много милиарди (и сега играят).БКП е най-богатата партия в България, защото комунистите ограбиха България и всичко отиде в техни ръце, пари, предприятия, всичко.Комуниста е като крадец. Колкото крадеца се интересува от окраденото толкова и БКП. Затова нямаше реална приватизация, а крадците просто продаваха на безценица откраднатото.

23

БАН-ката

преди 5 години

Аз съм много добър данъкоплатец !!! Платих си моя дял от близо 2 милиона , осъдилите България заради золумите при ОКТОПОДИТЕ на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ и ЦВЪКИ УХОТО през Брюксел !!!!Наскоро си платих моя дял на ЕРДОГАН от 3 милиарда , които СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ му предложи на ,, историческата " среща във Варна !!!Абе , другаре !?, каква президентска република при жив ПАДИШАХ !!!!!????

22

Анонимен

преди 5 години

Божо умря и с него умра и идеята за президентска република.

21

Анонимен

преди 5 години

професора да повдига този въпрос пръв от всички... да не работи за тези влиятелни движения :D

20

Анонимен

преди 5 години

Ако партиите милеят аз България всички търкания между тях могат да се решат достойно. Грубите и недостойни нападки вземат връх, защото се защитават лобистки интереси. Всеки със зъби и нокти пази своите покровители и народът страда.

19

БЛИЗНЕТО

преди 5 години

КАКВИ ВЛИЯТЕЛНИ СРЕДИ БЕ ***-НАРОДА ИСКА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА,НЕ ТАЗИ *** В КОЯТО ГРУХКАТ ТАКИВА КАТО ТЕБ ***----.БЪЛГАРИЯ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА--А НЕ ТАЗИ ***-ПАРЛАМЕНТЕ ДЪРЖАВА....

18

Анонимен

преди 5 години

До 16: и аз...

17

Анонимен

преди 5 години

Каква е разликата, щом не се спазва Конституцията? Тя звучи като утопия на фона на реалността!

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Да ,ама парле ву франсе и холандците са единствените,които упорито не ни искат в шенген.Затова,довечера ще пляскам за хърватите!

15

Гоце

преди 5 години

Президентска република и Босият да е президент. А Йоло Денев вицепрезидент.

14

Анонимен

преди 5 години

дали сме президентска или парламентарна държава , винаги сме със събути *** я пред руснаци я пред американци. Швейцария е по малка от България и се управлява от 8 човека и е на светлинни години от нас и какъв е извода ? Манталитета

13

Анонимен 12

преди 5 години

Кой иска да купува развалена стока.

12

Анонимен

преди 5 години

Руснаците искат да ни направят беларус2. Искат да купят 1 човек вместо 240