52

Анонимен

преди 5 години

Ох горкичките вече ги съжалявам

51

Анонимен

преди 5 години

Не ме интересуват руснаците, тайното правителство е факт и всеки с IQ над 25 го знае !!

50

Калеко Алеко

преди 5 години

*** вярват най-вече на бащиците си, като се почне от Ленин, Сталин та се стигне до товарищ путин. Вярват във Врагът който дебне пред портата им ... Вярват че Крим е рушки. Вярват в теорията за световната конспирация и че света се управлява от тайни общества в т.ч. илюминати, масони, рицари тамплиери и прочие ... Вярват, че с "космическите си войски" товарищ путин вече е колонизирал Марс, откъдето доведе зелените човечета с чиято помощ проведе референдума в Крим ... !!!

49

666

преди 5 години

Изследванията в САЩ показват същите резултати. Там дори вярват в повече дивотии. Хората по света не се различават много един от друг. Това е защото се управляват задкулисно от един и същи източник. Я, пак дойдохме до извода от изследването - е, почти, защото умът на хората се управлява от напреднала извънземна цивилизация. Ха сега де!

48

Анонимен

преди 5 години

Оня от с.Герман е германец ! Оня от с.Земен , като излезе от селото вече е извънземен ! А дали всяка лека жена е лека .....!

47

Анонимен

преди 5 години

МИСЛЯТ НЕ САМО В РУСИЯ ,А ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ,ЧЕ ЮДЕО-МАСОНСКИ ОКУЛТЕН КРЪГ В ЛИЦЕТО НА ВАТИКАНА ИЛЮМИНАТИ И БИЛДЕРБЕРГИ СЕ СЪБИРАТ НА ТАЙНИ СРЕЩИ И РЕШАВАТ КАК ДА СЕ РАЗВИВА СВЕТА ПО ТЕХЕН МОДЕЛ И ПО ТЯХНО ЖЕЛАНИЕ.А ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПОЛИТИЦИ В ЕС,САЩ И НА МНОГО ДРУГИ МЕСТА ДЕТО СА В СВЕТЛИНИТЕ НА ПРОЖЕКТОРИТЕ СА САМО ПИОНКИ НА ИЛЮМИНАТИ И БИЛДЕРБЕРГИ.

46

привет от Германия

преди 5 години

Стадното чувство в хората е единствената причини за да проработят масовите внушения ! Ако всеки беше индивидуалист едва ли сега щеше да е възможно масово да се внушава на хората за съществуването на всевишни сили , за тайни конспирации и разни други неща ! Стадното чувство и инстинктът за самосъхранение за заложени в ДНК на всеки човек и не случайно ако 5 човека около тебе приемат една позиция за вярна , шестият човек ставаш ти , за да си част от групата ,за да не те делят ,за да просъществуваш

45

Анонимен

преди 5 години

Не само руснаците, всеки мислещ човек е наясно с тая банкерска ***. Един процент от населението владее 99% от финансовите му ресурси. какво повече да говорим. Ужасното е, че тези хора са *** и алчни и са изгубили човешкия си облик. Всички страдания, войни и социални бедствия са тяхно дело.

44

Люксембург

преди 5 години

Аз съм в Люксембург, високо платен консултант съм във финансова къща, живея тук вече 11 години със семейството си. И тук хората вярват в конспиративни теории.

43

Конспирация

преди 5 години

От Сан Франциско съобщават за солиден чувал с екскременти с тегло 10 кг., който някой е изхвърлил на улицата. Подозират се бездомниците или жителите с изключена канализация - такива в града са хиляди. Коментара на градските власти: "Купчини екскременти на улицата стават обичайно нещо, но тук имаме не съвсем типичен обем".

42

Холандия

преди 5 години

Здравейте, от 8 години живея на запад в Холандия и мога най-отговорно да ви заявя, че тук хората също вярват в извънземни цивилизации.

41

Българин

преди 5 години

До пепаНе, на шега е! Айде ходи сега да си направиш и ти операция за повече оргазми, както направи една хваната от гората чалгаджиика!!! Пепи когато капацитета ти се свежда само до способността за шопинг в мола, си напълно оправдана, че тази новина ти се струва, като епизод от досиетата х! :D

40

привет от Германия

преди 5 години

Човешката психика е трудно обясним природен феномен !В България имах един приятел , който вярваше ,че в живота не му върви заради направена черна магия ! Постоянно ходеше на врачки , гадатели , ходжи и прочие да му развалят магията , напълни им джобовете с пари !

39

Гробокопач

преди 5 години

Значи, след като нас ни управлява Бохохо е ясно, че тайно правителство има. Всъщност, то не е и толкова тайно. То е на фамилията Ротшилд. Бохохо е удобна фасада - хем го играе добър и грижовен овчар, хем дава възможност на Ротшилд отзад да ни точи ножа. А овцете блеят: беееееее, баааааааааааааа, сено и трева и дълбок казан с чорбааааа

38

ЕС

преди 5 години

За всичко са виновен Путин и руснаците!

37

Анонимен

преди 5 години

A David Icke руснак ли е? Американците вярват ли в неговите теории или той си говори там на вятъра?

36

Сата НАТО

преди 5 години

Руснацитата са едни от най-простите хора на Земята, това отдавна е известно. Техният девиз е: Някой миа ка вгащите.

35

Анонимен

преди 5 години

проучване на руския център за изучаване на общественото мнение (ВЦИОМ),--------------------------Защо авторите на статията не се позоваха направо на изследването на ВЦИОМ, ами преписаха фейка на Франспрес.Един вид : Как`Сийке, баба Пена ми каза, че дядо Боко разказвал, че Пешо му се оплакал, че снаха му пометнала.

34

привет от Германия

преди 5 години

Вярването в тайни конспирации е част от психиката на всеки човек ! Почти всеки от нас вярва ,че някой му крои някакъв номер ! Особено ако не му върви в живота , 100 % обвинява други за собствените си неуспехи вместо да търси причината в себе си ! Човешката психика е необятна колкото космоса , не случайно хората вярват в различни богове и прочие ! Човешката психика е пълна с много нелогични емоции и възприятия !

33

Анонимен

преди 5 години

А БЕ, МНОГО Я МИСЛИТЕ ТАЯ РУСИЯ.ПО-ДОБРЕ СИ ПОГЛЕДНЕТЕ ВАШИЯ ХАЛ.Както казва Народът :"Присмял се хърбел на щърбел"