108

ivailo

преди 5 години

Чудесно , но този закон да важи и за р0мите...

107

Българин

преди 5 години

Браво на Валери Симеонов! Браво на Обединените патриоти! Пребориха се, а разните мутри нека си ***!

106

Анонимен

преди 5 години

Да, няма място в Европа, където след 22:00 да е разрешено вдигането на шум. Забавление не означава заради теб да стои буден цял квартал, хотел, пък дори и само къща - шум на определени места, при определени условия и строги ограничения.

105

Марин

преди 5 години

Съгласен съм.

104

пенсионер

преди 5 години

До Анонимен 89Вместо за пенсионерите хвани се за клечката за зъби,дето ти е в гащите,джендърче!

103

ВЪПРОС

преди 5 години

Това отнася ли се за Исляма ?Ходжата започва в 5 сутринта да пищи от Минарето ?

102

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа си "DJ" не е особено преспективна кариерна ориентация, не и за повече от 10 човека в страната. А не ми казвай, че считаш стотината работни места за охрани, сервитьори, бармани и дежурни нарко дилъри за "хляба на нацията", че е смешно ...

101

Браво Валери , браво

преди 5 години

Махалата в Казанлък също - сектантите които надуват майнета там до 1 през нощта ни мъчат и кметицата ни жалка не взима мерки :( Подложени сме на ГЕНОЦИД звуков ! Джамиите по селата и за тях да се отнася - какво ми надуват тези мегафони , трябва звука да е контролиран !!!! САМО ЗАРАДИ ТОВА ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ (инъче си е ръб от всякъде ) но за това ми се издигна в очите. ЗАКОНА ГО ПРИЕМАЙТЕ И ДА СЕ НАЛАГА И СПАЗВА !!!

100

Анонимен

преди 5 години

"българия се превърна в дестинация в която идваха световно известни имена в музиката,"ХАХАХХА !!!Защото сме направили 5 "шумотеки", в кото идват световно безисвестни "диджей", който са забравени 10 дена, след последния си "трак" трябва да траем невероятна дъндания и простотия в "българия". Знам, че не я харесваш., ама пиши България с главна буква, моля те !

99

Г-н

преди 5 години

Да така е,ама не,вие искате да си изгоните туристите.

98

Анонимен

преди 5 години

за ***'алата от благоевград важи ли?

97

Анонимен

преди 5 години

победиха враговете на българия, които искат да останем без препитание.да се беше борил с наркобосовете и убийците щях да го призная, ама с диджеите... пълен паллячо

96

Перко Изперков

преди 5 години

При първо нарушение заведението-нарушител ще се затваря до седем дни, при повторно до 30 дни, съобщи БНР.А ако не е заведение а група от римляни с 2 kw музика идваща от каруцата в маалата и кантяща из целия град брой ли се???Там сигурно може защото такива са културни особености на етноса и ако не ги уважаваме не сме толерантни и расисти!

95

Анонимен

преди 5 години

На мен съседите ми правят дискотека през няколко дни и полицията отдавна вече не идва на сигнали!

94

Анонимен

преди 5 години

Дъня звучи много литературно

93

Анонимен

преди 5 години

Най-сетне малко се цивилизовахме, поне на хартия сме като в белия свят! В САЩ за шум след 22.00 полицията ти прави предупреждение, и ако не мирясаш - глоба, и други мерки

92

Анонимен

преди 5 години

Сега да видим, в гетата дали ще се спазва ЗАКОНА

91

винкел комунист

преди 5 години

мога да кажа само: голяма грешка !българия се превърна в дестинация в която идваха световно известни имена в музиката, само защото либерализирахме условията които позволяват това... сега се връщаме на нивото от 90те.. сърбия, румъния, гърция, само това чакат... и без това най големите електро и хип хоп фестивали са вече в сърбия, за какво и е на българия този шум ? няма проблем, че в тази сфера работят хиляди млади хора, търговци, хора от цяла българия. за туризма да не говорим- големи загуби..

90

СЕРЖАНТ

преди 5 години

КОЙТО ИСКА СИЛНА МУЗИКА ДА СИ СЛАГА СЛУШАЛКИТЕ И , АКО ИСКА 24 ЧАСА ДА СИ СЛУША.

89

Анонимен

преди 5 години

"За увеселителни курорти е рано, някои хора тогава излизат."Не знаех, че в България имаме от тези. Нима си помисли, че зщаото 5% от посетителтие се друсат и пият като прасета, ходейки по няколко наркомански сбирки, това автоматично превръща Слънчев Бряг и сие в "увеселителни курорти" ?