49

PUNK

преди 5 години

*** на ердоган тука са се активизирали хаха....

48

Анонимен

преди 5 години

Срам ме е че съм турчин и искам да живея под властта на Дели Ердоган.

47

Анонимен

преди 5 години

Дали Борисов не трябва да направи същотоу нас?...

46

Анонимен

преди 5 години

Сега всички със затаен дъх ще следим с кого ще се зацелува новото султанче. Ако е с Владко, дните са му преброени...и не само дните като президент, а тези на планетата.Онези отвъд океана такова мазало ще му спретнат, че преврата ще му се види като парти за рожденния ден. Армията на Турция е гарант за светската държава, която няма да го търпи още много.

45

Чалгарин дудаев

преди 5 години

До 66 да защо не.но онази ми работа си има кожичката дадена ни от нашия БОГ.не искам да я премахнат.много жени я познават добре и ще се откажат от мен ако тя липсва.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 52Аз в този сайт съм виждал и пасания на руски. Сега на турски. Очаквам скоро и на арабски.

43

Анонимен

преди 5 години

Галиполи, ти бедните в Турция с бедните във Франция ли ще сравняваш. Я питай султана си колко са ви бедните. Ама после го напищи, че да видим разликата. А ако в Париж си видял мърсотия, а не великолепни сгради и хора, може и да си бил в Истанбул и да си се объркал нещо. Говориш глупости за Франция, както и за всичко друго.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Винаги са били

41

Devam 2023

преди 5 години

До 53Западния свят и америка е днес това което е благодарение на окупационната им колонизиална политика от 19век, тези държави които днес наричаме люлката на демокрацията, само преди 150години превърнаха обитателите на цял един континент в роби, ограбиха богатствата на африка и бл. изток. Затова хич не ми ги хвали!

40

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам.да е по-голям самодържец от Боко Тиквата.

39

Анонимен

преди 5 години

Живея във Франция. Хората са висококултурни, не носят фереджета, а са облечени много добре. Стандарът им на живот е непостижим за турците през следващите сто години. А като обща култура на насалението Турция дори не може да мисли за съревнование. Вие с нас българите се равнявате. Това ви е съдбата.

38

Султан Мехмед

преди 5 години

Ама вярно сте много комплексирани бе, полутурци от форума. Все на Запада се зъбите, за свобода говорите и си мислите, че сте сте измъкнали от еврейската клопка на САЩ. Вие сте едни левичари като Че Гевара и други леви смешници.Засега винаги господарят е бил Западът.Сега може да стане Изтокът. Но Турция пак ще е зависима и управлявана отвън като повечето държави в света.

37

Devam 2023

преди 5 години

До Анонимен 45Съжалявам но грешиш, това което казваш ти е по добре за Европа Америка Израел, но не за Турция.

36

Анонимен

преди 5 години

До Devam 2023Казвам според мен кое е по-добре за Турция. ББ е Бойко Борисов

35

Василев

преди 5 години

Ако имаме една четвърт кюрдско население в Турция и имаме парламентарна република, няма ли кюрдската партия да бъде българското ДПС и да изнудва турските партии и да прокарва своите интереси!!!При президентска република цялата власт е в ръцете на Великия Султан!!!Кък е сега селяни прости!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Ако прегледаш резултатите на изборите за последните 10 г. ще видиш че неграмотните гласуват за *** и дпс. Не говори празни приказки ***.

33

Devam 2023

преди 5 години

Когато в българия минималната пенсия достигне 350 евро толкова колкото е в Турция, тогава да тръгнат да дават акъл на турчина кое е по добре за него смешници!

32

Турчин

преди 5 години

До Султан МурадФранция има повече фереджета отколкото минижуп. Те трябва да ни догонват нас Турците

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Голяма част от българите негласуват и печели ББ понеже гласуват неграмотните .

30

Devam 2023

преди 5 години

До Анонимен 28Ти като българин ли ще ми обясняваш на мен ТурчинЪт кое е по добре за Турция? Кой е този ББ я кажи че аз не съм чувал за него, трябва ли да знам кой е? Данеби да е президент на България, съжалявам не знам кой е! Ако е президен на България ще го приема такъв какъвто е все пак е избран от народа, няма да злобея срещу него