17

Анонимен

преди 5 години

А да сега видех. От неолиберално-срсоидната линия е. Еми сорка и с тоя няма да ги бъде

16

Един от Навалицата.

преди 5 години

ДСБ е единствения продължител на СДС. Защото, СДС умря много, много отдавна. В ДСБ останаха идеите, енергията и страстта от СДС. Но, много малко хора разбраха това. ДСБ е еманацията на СДС- останалите истински Демократи за силна България

15

До №13

преди 5 години

СДС събраха 1,200,000 регистрирани доносници в КДС, извозваха ги от провинцията с безплатен превоз, караха ги да крещят идиотизми по митингите, а на трибуните допускаха само агенти от ДС като Филип Димитров и мижитурката Желю Желев, всички бяха предварително одобрени от БКП и лично от Андрей Луканов.сега я докараха до ДС коптора ГЕРБ, който се дирижира от БСП и от руското разузнаване. Българите напуснаха, народа ни измира, България ще стане част от Руската ***...мутро-*** царуват тук

14

Анонимен

преди 5 години

Не ми стана ясно сега тоя Румен Христов коя линия ще следва? Консервативно-патриотичната или неолиберално-сросоидната?

13

Анонимен

преди 5 години

А събираха по 1 милион на митинги. Колко шарани подскачаха, за да не ги мислят за червени.Така ще свърши и ГЕРБ - в клоаката.

12

Анонимен

преди 5 години

САМО ЧЕ ПРЕ ТЕЗИ 15 ГОДИНИ ЩЕ УМРАТ И ОНЕЗИ, КОИТО НЯМАТ КОМУНИСТИЧЕСКИ УБЕЖДЕНИЯ.

11

Анонимен

преди 5 години

След несъстоялата се промяна сега ще трябва да минат 15 г. за да умрат всички, които имат комунистически убеждения за да тръгне България напред.

10

Анонимен

преди 5 години

СДС не направи обаче декомунизация, която всички българи чакаха от нея.Не направи лустрация, не забрани БКП и идеологията и.

9

Анонимен

преди 5 години

СДС беше наистина нещо истинско и носещо надежда в началото на своето съществуване. Нещо, което нито една партия сега не носи на хората.Унищожаването на СДС започна от Петър Стоянов и продължи след това с други унищожители.СДС беше докарана до положнието, което сега е.

8

БКП създаде СДС

преди 5 години

чрез ДС под ръководството на руското разузнаване, целта беше да се прикрият комунистическите кражби през 80-те години и последвалото им превръщане в капиталисти през 90-те. Руските стратегически цели бяха да се унищожи България, започнаха чрез терора на българските турци през "възродителния" геноцид през режима на Тато.Последваха ДПС, ДСБ, ВМРО, Атака, НДСВ, ГЕРБ, РБ и т.н всички от които бяха ръководени от бивши ДС ченгет и бивша комунист-номенклатура и... ибаъ мамътъ на българите и България.

7

не разбирам

преди 5 години

Тези защо изобщо съществуват!?

6

аз-ът

преди 5 години

партийката им е като фазата на живота на повечето от партийцие. Със затихващи функции.

5

XXX

преди 5 години

СДС - партията подложила на унищожение, съсипване, на българската Държавност и Икономика! Раз.стрел е малко за такава ***! Всичко започна от тях! 30 години стигат, мър.ши такива!

4

аз-ът

преди 5 години

файтонджии.

3

в кое ДС управление

преди 5 години

е подавал доносите си това ченге? Вече 30 години създаденото от руските агебти Андрей Луканов и Александър Лилов СДС продължава безнаказано да затрива България, но народа ни се оказа много, ама много ***!

2

ТHE Патриот

преди 5 години

На някой пука ли му за тез ***?

1

Анонимен

преди 5 години

СДС беше социалдемократическа партия и синдикална организация. При основаването си... Иван Костов закри истинското СДС и пусна менте.