30

haha

преди 5 години

До 26И един азиатскиФормат 7+1, дет се казва..************************************************Точно 7 аборигенски отбора + 1 отбор на бели

29

Иско

преди 5 години

До ТHE ПатриотНеймар кога я симулиралл ваа имаши си нарошениа срешто него

28

Анонимен

преди 5 години

Бразилия изкара късмет още в групите!Голям кеф , че фукльовците си тръгват още днес!Дузпи - то от НейМаРъгай друга файда нямаше!Падаше като калайджийска мечка - на селски събор!***

27

Интересно

преди 5 години

С такъв късмет другата седмица, Франция и Белгия ще поставят рекорд за най-дълго време бити дузпи след продължения. Докато на единия отбор не му изтече късмета.

26

Петров

преди 5 години

На снимката - белгиец кореняк в борба с бразилски футболист.

25

Интересно

преди 5 години

Бразилците играха по-добре и това е показано от статистиката. 17 удара във врата срещу 4, 9 извън вратата, срещу 4. 58% владеене на топката, 8 корнера срещу 4, равен брой нарушения, като се има в предвид, че бразилците накрая много взеха да нарушават, защото белгийците или бавеха играта или чакаха за контра атака, а на бразилците не им отърваше. Жалко, че по-добрия отбор си отива. Дяволски късмет ги гони Франция и Белгия на това първенство (и Англия до някъде).

24

ТHE Патриот

преди 5 години

На Неймар колко му е тотала като време прекарано в търкаляне и симулации поне един цял мач от 90 минути трябва да е събрал викам аз?

23

Анонимен

преди 5 години

Жалко ,отдавна не бях гледал така добър бразилски отбор.Имаше 4 неотсъдени дузпи.Безобразно съдийство .Белгия ще отпадне .Финал Франция Англия .

22

Анонимен

преди 5 години

Франция или Белгия ще са световен шампион.

21

БелитеНеМогатДаРитат

преди 5 години

Сега вече съм в дилема. Белгия или Франция? Все пак французите имат повече черни( не много) и ми се струва, че ще надделеят. Финал Франция-Англия ще хармонира на тоталното превъзходство което имат черните в този спорт. :)

20

Българин

преди 5 години

Утре вечер мощно за Хърватска!

19

Анонимен

преди 5 години

Франция - Англия /или Швеция/ и загуба на финала с дузпи на франсетата !

18

Анонимен

преди 5 години

До МакедонецИ един азиатски.Формат 7+1, дет се казва..

17

haha

преди 5 години

Останаха само европейски отбори и един азиатски !***********************************************Добре че има един Азиатски отбор та да видя и бели играчи... Тия от европата все аборигени.

16

Анонимен

преди 5 години

Тръгна си и последния суперклоун НимабарайСлед Меси(но не пече), и Гелосания ерилиран м***ймун и последния симулант-циркаджия си замина за джунглата!Густо - световното - стана европейско!А Префуканата Бразилия - на миналото - вън на полуфинала...на това на четвърт....а на другото - в групите!Кеф!-----------Искам финал Белгия - Хърватска!

15

Анонимен

преди 5 години

По-загубено световно едва ли е имало и ще има, останаха отобри като игра добри и като интерес слаби, да играят Швеция и Белгия финала примерно и мога да го пропусна за сметка на Титаник !

14

Анонимен

преди 5 години

Тръгна си и последния суперклоун НимабарайСлед Меси(но не пече), и Гелосания ерилиран м***ймун и последния симулант-циркаджия си замина за джунглата!Густо - световното - стана европейско!А Префуканата Бразилия - на миналото - вън на полуфинала...на това на четвърт....а на другото - в групите!Кеф!

13

Бате Гойко

преди 5 години

Покахонтас, "съдиити" си бяха много адекватни и ме се вързаха *** симулациите на "футболното чудо" за 220мил. Неймар. Както писах след мача с Япония- бразилците нищо добро не ги чака в този мач. Белгия имат много добър отбор и показват качестен футбол, надявам се да играят на 15-ти юли. Адмирации и за Куртоа- истински лъв. На коментатора въобще не му личеше, че е за Бразилия, ама хич, но това е друга тема.

12

Анонимен

преди 5 години

Хубавото е, че ще се приберат с един самолет с уругвайците.

11

ТHE Патриот

преди 5 години

ох как ме кефи когато такива големи и надути си паднат по гъзеца от някой по-малък ,наричам това романтика!Сега английските *** остават само да бъдат изритани и животът ми ще бъде песен,Иксам някой оутсайдер да победи на това първенство дори може и да не е Русия даже!