88

Анонимен

преди 5 години

Хич не ми се занимава да те наричам ***. Ти си знаеш по-добре какъв си. Проституцията е измислена на Запад. Отиди в ПАРИЖ и ако имаш очи гледай какво правят французойките, отиди в ХОЛАНДИЯ, където има цели улици с публични домове. И като се правиш на отворен прочети след Втората световна война какво са правели французите. Започнали са да бесят всяка жена, която е имала връзка с немец, но се оказало, че трябва да избесят две трети от французойките. И спрели.

87

Зъбоболов

преди 5 години

Боли ги к. ура руснаците от вашите санакции! Две войни спечелиха(Сирия и Украйна) две огромни спортни събития проведоха(зимните в Сочи и световното по футбол) и от вашите санкции за 20милиарда мост построиха! Защо и в България няма такива санкции, че малко да живнем?!! Ей голем джендрета са туй еврогейките, вместо да спрат нападките и да си правят бизнеса с Путин, те само дразнят! Не се ли сещат, че само с едно щракване на пръсти мечката ще спре мигрантската криза, ще има газ и евтини суровини!

86

Анонимен

преди 5 години

До 78Защо не отивате в Русия да живеете или на почивка? Даже може и в Сибир да ви пратят казват, че там било много убаво. Защо пращате децата си в западна Европа и Америка да живеят и учат? Нали н Русия е много хубаво.

85

САЩ СА ВЕЛИКИ

преди 5 години

ВТС руския" войник одрипан много често от азиатски пройзход и миришещ на водка германския войник чист,бръснат висок над 175 сравнен с руснака"от 160 :) на 1 германски войник са падали по 6-7 руски войника факт, германците направиха една огромна грешка първо че не трябваше да убиват еврей!Второ немците обявиха война на Франция,Англия,ссср и на великите Сащ!?Русия винаги е давала в пъти по-вече жертви от противниковата страна,това не е силна страна имат стандарт по лош от на една Южна Африка...

84

Анонимен

преди 5 години

До САЩ-ВЕЛИКИ 79"Сащ са държава която дава кинофилмите на всички нас,Сащ са държава която смаза Япония,Виатнам,Ирак и Сирия".........да , прав си........първо в това, че си неграмотен и второ в това, че краварите са "смазали" всички които изреждаш!!! И ние не си представяме че краварите са способни на нещо ХУБАВО, ДОБРО, ПОЛЕЗНО И ЧОВЕЧНО, освен да "смазват"!!!!! Ето и сега Сирия........добре я "смазаха" и хубаво, че дойде руската армия та спаси народеца от гибел и унищожение! не-гр-а-мо-т-ник!

83

Анонимен

преди 5 години

АЙ, АЙ, ай КОГА ПЪК сащ са смазали когото и да било??Избягаха от Корея преди 70 години, изнизаха се като мокри върви от Виетнам преди 50 години, останаха след тях територии, които още 200 години са неизползваеми поради огромното количество хим. оръжие изсипано там. Излъгаха в ООН-то, че Саддам произвежда хим. оръжие и ги нападнаха. Цели три месеца не се биха на земята от страх, а само бомбиха. Избиха за 3 месеца 1 милион иракчани. За да сложат ръка на иракския нефт.

82

Георгиев

преди 5 години

До Анонимен 80Случайно да се сещате как ви наричат руснаците? Аз ще ви кажа полезни ***.

81

Анонимен

преди 5 години

Санкции разбирам да спрете северен поток 2. Както ни спряхте южния.Да ама не.Санкции само за това което ви е изгодно. Вашта ***....

80

САЩ СА ВЕЛИКИ

преди 5 години

Като си отворен ела ми кажи в очите отрепк@!Фактите са си факти рускините са *** в по-голямата си част лично аз имам приятели който са били женени за рускини виакт човече не се къпят хубави са но не могат с един мъж който не и е пойскал на него не са дали,второ масово пият и пушат и то много..какво по-вече да говорим.Виж Сащ в всяко едно отношение над 100 години са икономика номер 1 едва сега Китай ги гони ня тя и Япония 70 години ги гонеше но не ги стигна.

79

САЩ-ВЕЛИКИ

преди 5 години

Сащ са дълеч назад по смесване на расите от расия Сащ са държавата която през ВСВ даде оръжия,храна и лекарства на мизерстващия руснак,Сащ са държава която дава кинофилмите на всички нас,Сащ са държава която смаза Япония,Виатнам,Ирак и Сирия да сега някой ще казат ама ти защо защитаваш САЩ а не арабите ами аз съм християнин и европеец какво ме боли мен за арабите всеки си обича и защитава неговото!Да в САЩ имала атеисти така е имало педерасиИ да ама руснаците гореха икони и взивяваха циркви 20 в

78

До Защо Русия....

преди 5 години

Доста емоционално писание, но АБСОЛЮТНО неверно.Нека след Наполеон и Хитлер някой се опита да нападне Русия.Ама шубето е голем страх.И понеже не смеят използват от.репки като тебе да леят помия.

77

Георгиев

преди 5 години

Путин е виновен аз съм напълно убеден в това. Тези случай с отровени хора на острова не са случайни Путин си отмъщава за санкциите.

76

Защо Русия не е вели

преди 5 години

Защото Русия загуби от Япония,Русия загуби от Германия първата световна война,Русия даде над 30 000 000 жертви втората световна война а Германия около 8 000 000 и то от който 4 000 000 цивилни,защото Русия е с икономика от 1,200 000 000 долара а Сащ са с 20 трлд 15 пъти в полза на Сащ,защото Русия е синоним на проституция и алкохолизам защото янките ядат ГМО и живеят по 80 години а руснаците ядът картофи и пият водка и живеят 60 години.В Русия богатите са или еврей или мюсюлмани а руснака духа с

75

do 64

преди 5 години

Не разбирам защо мислиш че се правя на умен върху нечии кости?!Това са сухи цифри и статистика и факти, може на всякъде да ги прочетеш.

74

Защо САЩ са велики!?

преди 5 години

Сащ са:50 000 000 германци,32 000 000 англичани,12 000 000 викинги-скандинавци,27 000 000 ирланци,22 000 000 шотландци,5 500 000 ЕВРЕЙ,15 000 000 французи,7 500 000 италианци... другите етноси не ги броя.Това са най-умните хора на планетата и към тях да добавя учени от Япония,Китай и Южна Корея..Сащ са 20 трлд. БВП,330 000 000 общо население, 600 млрд ВОЕНЕН БЮДЖЕТ Сащ са единствената държава която зависи едва на 14 процента от износ те си имат печатница за пари.Германски учени бягат в САЩ.....

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72О.......може..........може.............нещо ми напомня нашенските истории!!!

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Ти пък, ти пък...........че краварчетата и отан КЪДЕ досега са водили войни???? Все едно да кажеш на сомалийските пирати, че водят "война"!!! ТЕ ПРОСТО ГРАБЯТ.............НАПАДАТ, НАВЛИЗАТ В ЧУЖДИ ЗЕМИ, ИЗТРЕБВАТ НАСЕЛЕНИЕТО, ОГРАБВАТ ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА..............ти на това "война" ли му викаш........това си е ЧИСТ ТЕРОРИ-ЗЪМ!! А после разказват колко са "богати и велики".......като един бандит на улицата ти открадне парите ДАЛИ ОТ ТОВА СТАВА "велик"?????????????

71

Анонимен

преди 5 години

Честито !

70

Анонимен

преди 5 години

Според последни социологически проучвания Порошенко има поддръжка на 8% от украинците. Почти като на Плевнелиев.А правителството на Порошенко не се одобрява от 85% от народа на Украйна.колко МОЖЕ ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ЕДНА ТАКАВА ВЛАСТ?

69

ДО 22

преди 5 години

ФЕРДИНАНД ПИДАЛА Е ВОДИЛ ВОЙНИТЕ С ЕДНА ЦЕЛ-ДА ВЛЕЗЕ В ЦАРИГРАД И ДА СТАНЕ ЦАР---ДАЖЕ И КАЛЯСКА СИ Е ПОРЪЧАЛ И ЗЛАТОТЪКАНИ ДРЕХИ..И СЪСИПА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ--А ПО ТЕРИТОРИЯ--ДВЕ ТРЕТИ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ..ПАК ТИ КАЗВАМ--КОЗЯЦИТЕ СА ТИ ДАЛИ ГРЕШНИ ОПОРНИ ТОЧКИ...АБЕ ДА НЕ СИ УЧИЛ В АМЕРИКАНСКИЯТ КОЗАРНИК ИЛИ ПЪК ЮГОЗАПАДНИЯ....ПОНАМИРИСВАШ...