13

ттт

преди 5 години

Първо трябва ясно да се определи понятието "шумен ремонт". Да пробиеш с бормашина дупка за картина и да къртиш с канго са различни неща. И общинския служител може, да каже в първия случай "ужас, не се търпи", а във втория "това шум ли е?" Има ли субективен фактор, наредбата е повече вредна, отколкото полезна. И какво правим със силно лаещите кучета, музикантите и пр.? Ако бебето плаче силно, бракуваме ли го? Въобще тази държава не върви, защото в нея каруцата винаги се поставя пред коня.

12

11

преди 5 години

И като попаднеш на някой проклед съсед който като каже -> аз няма да се подпиша да правиш ремонт... А да те видя сега !? ? Какво правим тогава? След 22:00ч вечерта е нормално да не се правят ремонти .... това е време за сън . Но от 8 до 12 сутринта не трябва да има ограничения.... За Събота и неделя трябва да е след 10.

11

123

преди 5 години

Това алкохола в парковете и без това никой не го спазва. А за вдигането на шум са прави, нека да има правила. Не както снощи скапаните съседи в 1 часа посред нощ си бяха надули телевизора на макс. И гърми навсякъде.

10

Бургас

преди 5 години

В Бургас като позвъниш на 112 за подобен случай никой не идва или ако дойде всичко е устно предупреждение

9

Анонимен

преди 5 години

При нас от 20 г. има ежедневни ремонтни дейности. Питам основния виновник за шума. Какво, правиш, бе човек този апартамент го направи на швейцарско сирене. А той и има още довършителни работи.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9 Да, ще питаш, защото така е в цивилизования свят- почивните дни са за почивка. ПРОСТАШКО е да къртиш от сутрин до мрак в събота и неделя И ДА ТОРМОЗИШ ВСИЧКИТЕ СИ СЪСЕДИ. Като ще правиш ремонт си вземи отпуск и кърти в разрешените часове. Само в аборигенска България всеки гледа собствения си интерес, а на държавата не им пука за никого.

7

Анонимен

преди 5 години

Абсолютна лудост! Решаваш да правиш ремонт и тръгваш от съсед на съсед и питаш: Дали ще е удобно да си ремонтирам апартамента ей ся баш, ин диз момент, или да ви чакам да си отидете от тоя свят все някога, та да не ви нарушавам нирваната? Всички знаят, че винаги се намира комшия, който да е контра на всичко и всички... Аман от глупости!

6

Анонимен

преди 5 години

Само ми кажете кой ще налага глобите, домоуправителя ли??? или се обаждаш на 112 и идват и глобяват. Тия смешки сме ги гледали. Досега полицията идва и само казва - не правете повече така и си отива, ефект никакъв. Най-добре е полицията да налага глобите по адресна регистрация на лицето и да си плаща глобите с данъците. Ако е наемател, наемодателя ще си понася глобата, иначе са само добри пожелания. А в събота и неделя по блоковете само бушалици(бормашини) и ремонти.

5

dmx

преди 5 години

А на кой телефон да се обаждат гражданите на тази Комисия и защо трябва де се звъни на 112 при положение, че този проблем има точен адресат? Какво точно попречи на бюрократа Иван Илиев да го съобщи или на будната журналистка Василия Пейчева да попита и после да то напише? Просто всички сте част от една мафиотско некомпетентна верига, това пречи.

4

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше.Налива се бетон в 01.00 посред нощ, пробират се дупки и се режат арматури 24/7 но кмета на Люлин никой не го разследва за корупция. А пък на 112 ако някой изобщо вдигне в рамките та 2 часа е късмет ( не че ще свършат нещо де)......

3

Анонимен

преди 5 години

Чигуни, хората искат почивка в събота и неделя, няма да тропате.

2

До Анонимен

преди 5 години

Защото се издава наредба на Столична община, шистов гьз такъв...

1

Анонимен

преди 5 години

Защо само в София вие отделна държава в държавата ли сте ?