56

До 15

преди 5 години

И дали не е свинско - така му наредил Ердоган, а те били май нещо роднини...

55

????

преди 5 години

"Имаме най-ниските данъци в Европа, най-ниското ДДС."Този в коя държава живее, в Германия с 16%в Румъния с 19% за нехранителните и 9% за храните

54

Анонимен

преди 5 години

Ми то и сока от Боровинки от краварника е безвреден що не го пускате без данъци и кацизи, а Тръмп ви чатка с мита и данъци и визи. Колко е заплатата на един даскал в америкя и колко у Байганистан.

53

Анонимен

преди 5 години

Демографията, ***!

52

Анонимен

преди 5 години

Ядосвай се на Менда а вече няма кой да се уплаши и да гласува за тебе защото си по-малкото зло УЖ,явно Борисов НЕ ЖЕЛАЕ ВЕЧЕ ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВА аз така тълкувам това изказване.Ми айде тогава парцалите и довиждане ЗАЩОТО И НА МЕН/НАС/НИ ПИСНА!!!Взимай си и външната лейка и пайдос.Фандъкова също да се разкарва.

51

Анонимен

преди 5 години

Все пак ,да не забравяме слуховете за 5 % -на собственост на ББ в "Булгартабак".

50

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 44: Засрами се бе и'диот. Бойко велик държавник - тоя бивш полицай с пожарникарско образование и криминално минало. Той две думи накръст за икономика и финанси не може да каже, ако някой не му ги е написал. Велик държавник? Горката България.

49

Анонимен

преди 5 години

Държавата е създадена от народа за да му служи, а не обратното.

48

Анонимен

преди 5 години

Докато хазната е прибрала над 2,9 млрд. лв. от продажбата на цигари и тютюневи изделия за 2017 г., в криминалния сектор печалбите от контрабанда на цигари достигат между 110 и 160 млн. лв. по оценки на Института за пазарна икономика 10 ГОДИНИ УПРАВЛЯВА ГЕРБ (с доброволни 3 отказвания/оставки да поемат отговорност за повали и връщане на власт с измами и заплахи към народа )контрабандата не е спаднала нито е изчезнала.Правителството работи с престъпността или се бори с нея ? Знаем отговора!

47

Анонимен

преди 5 години

Това не са познатите на всички електронни цигари, други са. Бездимните цигари са на българския пазар от края на миналата година и са патент на "Филип Морис", чиято фирмена политика е да заменят традиционните цигари с тези. Бездимните също съдържат тютюн, но обработен, така че да не гори, а само да се подгрява в устройството, в което се слагат тези цигари. По света вече са много модерни и изследвания показват, че нямат вреда за здравето, както традиционните и електронните цигари.

46

Анонимен

преди 5 години

Да напълниш хазната с повишени данъци е СРАМ , а не хвалба !

45

Анонимен

преди 5 години

абе що ревете - всичко сте си го заслужиликато сте се оставили да ви управляват избраниците на 80-те процента дебилчетате ще си трупат милиардите а вие и децата ви ще си ходите голи и босиайде хаирлия - да живеят експлоататорите от гербавата кочиназаслужили сте си гоооо

44

Анонимен

преди 5 години

Мека Мара Банкянска

43

Кратун

преди 5 години

Тоа тиквeник направо цепи мрака. Като не събира пари от българските клиенти, дотирал чужди компании. Моля? Тя доставната цена си една и съща, без значение колко е акцизът. Такъв есперт е по всички въпроси в държавата, затова са я оcpaли отвсякъде

42

Анонимен

преди 5 години

Баце е велик държавник и ръководител!Правителство е стабилно! Борисов работи неуморно за благоденствието и просперитета на всички българи!!Благодарение на него България играе съществена роля в политиката и взаимоотношенията в ЕС!!Благодарение на него "гласът" на България се чува в ЕС!!Благодарение на политиката му на устойчив мир, България не се нуждае от излишни разходи за превъоръжаване!! Госодин Борисов, бъдете жив и здрав и да управлявате все така разумно!

41

Анонимен

преди 5 години

Кадър на ГЕРБ е ръководител на групата за следене и подслушване и убийства 32254. Всички ли в тази ПП ГЕРБ са започнали така?

40

ГЕРБ forever

преди 5 години

Народът ни не бива да мисли,а и не трябва.Вместо него мислят управниците му.В случая премиера е прав,защото мисли как да напълни хазната.Напълни ли се хазната, народът ще добрува и богатее,това трябва да се разбере от всички!

39

Анонимен

преди 5 години

Патриотите пак изч укаха боко и пеевски

38

Анонимен

преди 5 години

я да видим какво казват официалните статистики за ддс в ЕС. хоооппс..англия от 0-20%; словакия от 0-20%; румъния от 0-19%; малта от 0-18%; люксембург от 0-17%; германия 0-19%; франция 0-20%; естония 0-20%; кипър от 0-19%; австрия от 0-20%.я сега и корпоративния данък: унгария -9%; румъния - до 1 милион евро печалба е 1 (ЕДИН) % данъка.....буратино, винету и пинокио = три в едно..

37

Анонимен

преди 5 години

И аз съм ядосан на патриотите, че направиха коалиция с ГЕРБ!