62

Анонимен

преди 5 години

Винаги може и по зле. ИЗЯДЕНОТО днес кюфте - кебапче утре.

61

Баш майсторска

преди 5 години

Бг мусака става от Стара гарнитура кюфтета, кебапчета, картофи всички неща се смилат и и мачкат с ръцеКрем супа също от стари задушени , зеленчуци.Кавърма от Стара скараи други

60

Узакис на мустакис

преди 5 години

Обичах българското черноморие докато не го о *** х а с бетона си,чалгата и мутромениджмънта!Гърция са Бахамите на Европа и няма по хубаво място на света за почивка...въпрос на лична преценка кой къде ще си избере да се накефи на почивката си ,а не да си скъса нервите ,както винаги става у БГто!

59

М.Митев

преди 5 години

Стар виц. Киркор и Гарабед продават кюфтета на пазара. Народът се тълпи - не могат да смогнат. Гледат Моше и Аврам, завиждат и решават да продават и те. Няма купувачи. Отиват да питат Киркор и Гарабед какво слагат в каймата? Ами, 50% месо 50% ла.на. Ама вие и месо ли слагате дивят се Моше и Аврам!?

58

Без име

преди 5 години

То това е от край време.

57

АНОНИМЕН

преди 5 години

. . . или на мусака !

56

Анонимен

преди 5 години

Всеки да си ходи на почивка където си иска..това не е фокуса на темата, а какво да бъде и да не бъде правено с останалата храна? Иначе, личния избор за почивка на "анонимни" едва ли вълнува някого

55

Оппаа

преди 5 години

На почивка в българия ли:)))Живот и здраве септември тръгваме 12 души за Анталия/Белек.Храна в изобилие,обслужване супер,мутри и бг селяни няма,рускини на всяка крачка,заведения фул.Да не съм луд да почивам в българия.

54

Анонимен

преди 5 години

Еми хем тъпо, хем не. Ако храната е недокосвана и прочее, защо да бъде изхвърляна? Това е огромно разхищение. Друга опция е да бъде дарявана.

53

Анонимен

преди 5 години

Вие как мислите в другите страни хубава храна директно я изхвърлят в кошчето ли? Пооправят е малко доизкосяват и пак е дават на клиентите.

52

Анонимен

преди 5 години

Кой нормален човек ще отиде на all inclusive в България?

51

Здравейте

преди 5 години

Аз пълня 2 куфара с безплатна храна после раздавам на комшиите в блока в надежда

50

шматка

преди 5 години

До 50Фейк отвсякъде но нивото на електората е много западнало.Такива статии без име на хотел/ресторант персонал може да си измислиш с хиляди.ЕЖК нюз

49

Анонимен

преди 5 години

Кое точно не разбират от ALL не разбират, ние искаме туристи, които като си поръчат нещо и да си го изядат. Защо го поръчват, а не го ядат, това е шизофрения.

48

А

преди 5 години

Явно зависи и къде си. Последно като ходих на БГ море на ол инк бях на 4* хотел на свереното черноморие. Храната беше чудесна, винаги имаше прясно приготвено месо (директно чисто месо, не нещо мляно), печена риба, пресни салати. Сигурно се е прилагал и този прийом, нещо от рода на кюфтета да се префасонира в ядене, ако остане неизядено (не от чиниийте, а от небутнатата храна), но вие у вас не ядете ли 1 ядене повече от един път като сготвите цяла тава? Нямаше разстройства и подобни ексцесии.

47

Анонимен

преди 5 години

Каквото е тука, такова е и в Турция и Гърция. В турските курорти - алкохола съдържаше даже урина - преди време нали ги хванаха, като загинаха руски турусти. Затова много - много не се впечатлявайте - ресторантьорите една майка ги е раждала

46

Пишман вегетарианец

преди 5 години

Не ходя на почивки. Ям месо 2-3 пъти в годината, да не обидя домакина като съм на гости. Изобщо не ми е вкусно. И то не защото искам да съм вегетарианец, а знам какъв беше вкусът на месото в детството ми от село. Сега няма нищо подобно с него. Просто ям плодове и зеленчуци, варива, зехтин, олио, млечни продукти и яйца. Това е. Не че имат вкуса на детството ми но с месото се оляха. Те не е принудително напояване с вода, то не са антибиотици. Отврат.

45

Braun sea

преди 5 години

Fakenews.

44

Анонимен

преди 5 години

Аз съм за това ако има недоизядени кюфтета или манджи които не са въобще бутвани от хората, то да се задължи с закон собствениците на хотели да ги дават па бездомниците и на бедните хора.

43

Мутев

преди 5 години

Ами правилно!Не хубаво да се изхвърля храна.