276

Анонимен

преди 5 години

До ТошетоЕ как кога?Те периодично се хвалят, че са измислили лекарство против рак, обаче още никой не го е виждал.Аз от дете помня, че се хвалят през няколко години.

275

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоАуууу как не те е срам да клеветиш така безаналоговото руско чудо сглобено в Украйна 80-те години?

274

руско качество

преди 5 години

ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя МиГ съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан Ентъни за Agence France Presse.При инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са както човешки грешки, така и технически неизправности.По-рано беше съобщено, че през последните 3 години Индия е загубила 33 изтребителя, от които 27 марка МиГ, както и 10 вертолета.В края на март руският посланик в Индия Александър Кад

273

Тошето

преди 5 години

Кога ще се похвалят руснаците че са измислили нещо смислено, като лекарство против рак например?!?!?! То само оръжия са им в главата....

272

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 284Военните технологии на Русия превъзхождат американските.По тази причина Индия се отказа от проекта за ПАК ФА Т50.Страхували са се, че пилототе им няма да се ориентират в използването на извънземните руски технологии от 70-те години и понеже са предатели обявиха, че самальота не отговаря на критериите за 5-то поколение.

271

Стар виц

преди 5 години

Събрали се на един симпозиум иранец ,руснак ,амерканец ,идианец и българин.Персиеца казал ние сме най-древната нация,амерканеца-ние сме най-мощната нация,***-ние сме с най-точен мерник,руснака -ние сме с най- добрите оръжия...А българина се почесал и казал : ние пък любим рускините на персийски килими с индиянска точност и американска мощност....

270

TT

преди 5 години

До ДОЙЧЕА пък който граничи с Рассия може да я кара и без оръжия,нъл тъй???

269

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоНе е, здрав си е още!Ще получи нови свръхмодерни безаналогови двигатели, които работят с Боярищник.Така мощността му ще се повиши с 30% в сравнение с използването на въглища и мазут.

268

Анонимен

преди 5 години

До НЯКОЙКое руско оръжие е най-добро бе?Виждал ли си H&K G36,М4,ЗИГ 556, ЗИГ 553?АК е устройство за изстрелване на патрони, а те са оръжия!

267

Ваня

преди 5 години

Аууууууу!Много страшно ми стана.Отивам да се скрия в мазето.

266

Социопат

преди 5 години

Ядреното оръжие на САЩ и Русия е достатачно да унищожи живота на Земята 6 пъти....А в радиус от няколко десетки хиляди светлинни години път няма друго място за живот...

265

Анонимен

преди 5 години

До ГостУтре ще дават пенсиите, ходи се реди в пощата!

264

ДОЙЧЕ

преди 5 години

Който граничи с Китай и САЩ трябва да има оръжия няма как-исторически факт.Тибетците нямаха и ги смазаха, индиянците няма и изчезнаха....

263

Гост

преди 5 години

Към помнещия т-нар.Кои измисли и внедри първи лазера.Какво продадоха за скрап тъпата Украина на САЩ кораб с лазерно обурудване.Още 60години са имали лазарни оръжия.Кои изпари милиони китаици на границат.Кои пръв излетя в космоса.Доказаха и си признаха американците че кацането на луната е феик.Кои купува Руски двигатели са космическите кораби.Сега защо не летят.Спряха доставката руснаците.Ти си живял 70г м/у кравите на село.Кои купи ядрените им Ел централи и заводите за обогатяване на уран.

262

апо

преди 5 години

За жалост втората световна война е приключила не на време.След като са унищожили кафявата чума е трябвало да продължат и да унищожат червената краста.Днес света със сигурност щеше да бъде значително по-добър.

261

Зозо

преди 5 години

До СвръхруснакАбе верно, къде последно го довлякоха "Кузя" /Ентърпрайз/. Може вече да са го нарязали за скрап :)))))))))))))))))))))

260

Анонимен

преди 5 години

Русия загуби студената война

259

Свръхруснак

преди 5 години

Анимационно космическите войски са много опасни ей!А брикетоносеца самолеторазбивач от подводно космическите войски всява страх в цялата галактика!

258

Тихомир

преди 5 години

Прочетох над 20 коментари.. 10 против 10 за Русия.... Общо взето един гледа на изток друг на запад.... Та това ни е проблема, крайно време е да погледнем България защото ние сме по средата! Перфектна система няма, нека вземем хубавото от запада, но да не запазим и част от хубавото от изтока.. И запомнете нито запада нито изтока им пука за България! Всеки гледа да ни изклати, , трябва да се работи в посока България, нека живеем добре пък ме боли *** дали гледаме на изток или запад

257

Анонимен

преди 5 години

За най-модерните руски оръжия свеки е чувал, ама никой не ги е виждал.Горките изостават с десетилетия вече дори при стрелковите оръжия, а какво остава за другите?Та те внесоха Глок и Хеклер и Кох за командосите си и дори патрони за тях.Всичките им опити да направят свестен пистолет са неуспешни.Варяг, Багира, Викинг, Гюрза - пълен смях!Нищо не стана от тях.Добре, че изкопираха ПМ и ТТ от западни образци.Останалото им е на базата на АК, който стана на 70 години.Пълен смях!