112

Радев губи?

преди 5 години

Омбудсманът Maя(костинбродска) вече изпреварва президента по рейтинг. Ами сега кво ще прави зеления чорап ? Очевидно я готвят Мая за бъдещ президент.

111

да припомним

преди 5 години

в чужбина се вижда колко се уважава някой когато го посрещат. радев го посрещнаха камериерката на Путин..ха.ха.ха достойно посрещане

110

Анонимен

преди 5 години

Щом Путин го прие в една вила в Сочи ,а не в Кремъл,смятай колко е успешна.

109

Анонимен

преди 5 години

Обаче 57% смятат ,че не е успешна!

108

Радев-фигурант

преди 5 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?

107

Анонимен

преди 5 години

Руското посолство активира троловете си, че му отиде рейтинга на гимнастика:)

106

Анонимен

преди 5 години

Поп Кирчо нема ли поведе "нощните ***" с некой Ковровец, савецко производствои даде възможност на нашия *** пак да му оближе жезъла?

105

Анонимен

преди 5 години

И защо е толкова харесван. Появява се, говори подготвени от някого речи, разхожда се семейно на държавни разноски, живее си живота. Минава му мандата, уредил си е живота. И, хайде, чао, останете си със здраве.

104

X

преди 5 години

Лелееее,как се активизираха *** и ибрикчиите тука след думите ми! Браво недорасляци! Ама никога няма да ви огрее англосаксонски мекерета,да обърнете хората срещу тези,които ни освобождаваха! ЗАЩОТО тогава не руския цар,а народа се вдигна в наша защита!!! Никога друг народ не се е вдигнал да пролива кръв далеч от родината си за да освобождава братя по вяра и кръв! Англичани,германци не искаха да има свободна България! Така ли е,пл.ужеци такива? Ла.йняни драскачи! Четете си истинската ист

103

Анонимен

преди 5 години

Дори шепата гербави троладжии не са в състояние да променят общественото мнение. От голямо напъване под статията може нещо друго да свършат. Жалки клоуни. :)

102

Анонимен

преди 5 години

Радев продължава да е политикът с най-висок рейтинг в държавата (54%), но в сравнение с март губи 5 процентни пункта.електоратът му е на години и е нормално да намалява

101

Радев

преди 5 години

Долна лъжа е, че поп Киро ми е дърпал ушите... - беше само едното...

100

7

преди 5 години

Президент женен за жена втора употреба---ужас!

99

ДО 96

преди 5 години

Радев е за Пример - влезе в Политиката ЧИСТ - с Жена която обяви че е неговото Момиче .А вашия Плевнелиев какво направи - затваряше устата на бившата си и децата си за си изкара Мандата - Баце , това е разложение на Семейство и Лош Пример за Децата .

98

Анонимен

преди 5 години

Човек, който се е развеждал - не е читав като човек! А човек, който по негова вита и желание е изоставил децата си, заради една слива - още повече!

97

Анонимен

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТА Е ПАРАШУТИСТ СПУСНАТ ОТ МАСКВА, ДА РАБОТИ СРЕЩУ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ! ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ, КОИТО МУ ВЯРВАТ!

96

Анонимен

преди 5 години

Радев най-харесван! 43% смятат, че визитата му в Русия е успешна==хич, ама хич не съм убеден, че е така, според мен би трябвало да има сериозен спад, започвайки от 3 март и нататък.

95

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Борисов 4...

94

До 84

преди 5 години

"Свърши герберското царство,още малко." Ха-ха-ха. То сега започва. Ще изтраете още 3 години, пък после избори. Радев не е за пример. Внася морално разложение. 2 години лъже жена си и децата си като си има любовница - сервитьорката Десислава. След това я назначава едновременно на 2 щатни длъжности във ВВС, без да има армейска подготовка и ценз. Това естествено се прикриваше и комунистите го ожениха набързо, за да може да го кандидатират за президент. Сега той е само едно чуч.ело в ръцете им.

93

БРАВО

преди 5 години

РАДЕВ е с Политика АНТИСОРОС .Дотук са НПО финансирани от Африка и Саудитска Арабия чрез САЩ Фондове .