164

наблюдател

преди 5 години

Ще му дам аз една измама на тоя. Излага се!

163

Анонимен

преди 5 години

Никога не е късно да станеш за резил.

162

Анти-Руски Българин

преди 5 години

Руското освобождение е мит. Българите сами освобождават източна румелия, а след това съединяват цялата страна въпреки усилията на Русия да ни спре като насъсква Сърбия да ни нападне. Българите са с промити мозъци от 40 години комунизъм. Иска ми се повече хора като Иво Инджев да говорят за истината. Русия е тази която трябва да е лоялна и благодарна към България за това че им дадохме език и култура, а не обратното.

161

80685

преди 5 години

А защо не прочетете и статиите на "Сите българи заедно " -Инджев е много по-мек от действителността.

160

ДНД

преди 5 години

Стефан Стамболов , Захари Стоянов и....

159

ДНД

преди 5 години

Интересно защо водачите на въстанието от 1875,1876 ,1885 и опълченците става русофоби?

158

Анонимен

преди 5 години

"дългогодишният водещ"Какво е водил тоя? Стадо на баира?

157

Анонимен

преди 5 години

"дългогодишният водещ"Какво е водил тоя? Стадо на баира?

156

Алкольоша

преди 5 години

Хайдееее, Путин-цата, много слабичко тролите днес, пак ще има "командировки" в Новосибирск. Или поне няма да ви дават да цункате володята по ... , вие си знаете къде. Повече злобичка, товарищи!

155

Б.Ц.

преди 5 години

Иво Инджев завършил в Москва.Лансиран журналист,като Елена Йончева.Служител на ДС.Изведнъж партията му изчезва,а новите господари нещо не го оценяват.Колкото и да клевети онези,които са го издържали няма папкане.А дечицата 5 броя.Пожелавам му да го вземат в Т.В.Европа при другият агент Коритаров.

154

ПЕНКО

преди 5 години

УВАЖАЕМИ СБРЪЧКАНЯК -С ПЕДИ ИМЕТО ИВО , ПОГЛАДУВАЙ ЗА СВОИТЕ " КАУЗИ " !!! АКО ПОГЛАДУВАШ ДЕМОНСТРАТИВНО ...МОЖЕ ОЩЕ ЕДИН РУСОФИЛ -ДА СТАНЕ РУСОФОБ !!! МОЖЕ АМА НАДАЛИ -КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДЪТ ПРЕДИ ТЕБ И СЛЕД !!!

153

Анонимен

преди 5 години

Тоя да иде на лекар

152

П.Петров

преди 5 години

До Иванчо МераклиятаУви не очаквам това да се разбере от човек, който се продава за копейки !

151

Авицена

преди 5 години

Иво Инджев +Росен Плевнелиев=Криво подбраната цивилизация.Допълват се взаимно.Носят еднакъв багаж в кошниците си.Срам за България ,има такива продажници.

150

П.Петров

преди 5 години

До Иванчо МераклиятаСамо изключително умствено ограничен индивид може да се помисли за "освободен" като премине от властта на един феодал, в ръцете на друг феодал!НЕ ТАКАВА Е БИЛА МИСЪЛТА НА ЛЕВСКИ, БОТЕВ, РАКОВСКИ И ОСТАНЛАИТЕ ВЪЗРОЖДЕНЦИ ! Но за да се разбере, трябва първо да си извадиш главата от бузките на дядя Вова !НАБИЙ СИ ГО В ПРАЗНОТО КАНЧЕ !ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА! ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА! ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!А НЕ ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ!!!

149

добавка

преди 5 години

До КОНЮКТУРАв добавка да кажа, че тати му е бил посланник в няколко държави по времето на Тато - тогава не всеки ставаше такъв, а само най-най-партиец....та крушата не пада по-далеч от дървота....след като узцуца червената партия, тоя стана първи седесар ....за да продълижи да цуца

148

един

преди 5 години

Този гнусен доносник изпълзява от време на време на светло, за да си прибере парите за поредната пробутана от него гнусотия по нареждане и с финансиране от Козяк.

147

Иванчо Мераклията

преди 5 години

Абе *** кой ще си пролее кръвта да те освободи. за черните ти очи.Ако не бяха те да си пролет кръвта щеше да се казваш Ибрям и днес Ердоган щеше да ти е президент

146

П.Петров

преди 5 години

Защо така Молдова, Армения, Грузия, Азербайджан, Казахстан и т.н. не са "освободени", а завладени?

145

Инджев и Световнот

преди 5 години

Новината за *** на Бужо Димитро изместиха новините за Росен ДесиНалиевСега Иво Иджевската новина измества и до доста рязко новината къде кога и защо професора ще бъде кремирана световното. изобщо мислите ли вие антиспортна редакцио за световниа футбол, А. на вас ти се говори когато ви се обяснявъ