50

Анонимен

преди 5 години

Анонимни,Само да те светна че по златните проблема с водата и тока не са от вчера. *** явно само си чел за там

49

Василев

преди 5 години

Който се е надскочил сега реве и чака помощ от България! Ама там ходят псевдо гъзари на кредит и се чудят как да се приберат. Ами зарязвате си наводнените кочини и си хващате рейса! Със сигурност повече няма да искат да стъпят на гръцки бряг!!!

48

Анонимен

преди 5 години

Да търсят по интернет репатрак от Петрич или Сандански, ще им излезе към 200 евро. То най-елементарен акъл се иска в такива ситуации. А ако си вземат автовоз за няколко коли и по-малко.

47

Анонимен

преди 5 години

Тея мутри мистичните, не знам куде ги виждате :)) Бил съм хотели в доста страни ..България не отстъпва по нищо с храна. Даже тук е доста по-вкусно и евтино. Кавалиститее кво да ги обсъждам ...отишли в едно село и си мислят че открили света :)))) Смешнаа работа ...За бедни хора. Аз не виждам на златни пясъци колите да седат в гьолове с вода :)) Явно мутрите добре си вършат работата.

46

Василев

преди 5 години

До МенЗаради такива селяни прости, бягат младите българи, защото гледаш собствения си кеф, а не гледаш, че милиарди български пари изтичат в чужди държави!!!Какво си нямаме, море, планини, зима, лято???Сега ми яжте патката селяни прости, и си хващайте репатрака, и се спаявайте сами без да хленчите!!!Агент Нийл Патерсън!ЦРУ!!!

45

П.Петров

преди 5 години

Щом имат пари да си чипкат задниците в Гърция, че имат пари и за репатрак!Казх ви да почивате в България, да оставате парите си в държавата, в която получавате доходите си!!!Сега ми яжте патката селяни прости!

44

Joko

преди 5 години

Репатраците вземат 2 лв/км.Искат да им платиш и празният курс.Направете сметка:, Бургас - София 400 км.*2 =800 км.*2 лв = 1600 лв.Защо се чудите, че гърците искат по 500 Евро.

43

Мен

преди 5 години

До ВасилевТи си пълен смешни. Щом искаш храни мутри и се къпи с собствените си изпраженения, хапвай храная която и прасетата не ядат и се радвай на вкиснатите сервитиорки. Аре жулни една пещерска мастика за 10лв...

42

Василев

преди 5 години

Щом имат пари да си чипкат задниците в Гърция, че имат пари и за репатрак!Казх ви да почивате в България, да оставате парите си в държавата, в която получавате доходите си!!!Сега ми яжте патката селяни прости!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Българина трябва да разбере, че хората в нормалноте страни им се плащат пари за извършената работа, а не жълти стотинки като в БГ кочинката

40

софиянец

преди 5 години

е какво очакват, има-няма 2 евро/км, когре-долу и в бг рапатрака ще ги дере толкова? цената е нормална, особено след като в момента рапатраците им работят вероятно 24/7, ако не има харесва, събират се до 8-9 собственика, обаждат се на бг фирма и заминава един автовоз да им събира остатъците от коли, ще им се върже по 150 евро максимум на галва доставка до София, ако не - арменският поп е насреща в джамията в халкдики.

39

Анонимен

преди 5 години

Цопвайте в калта и се въргаляйте на слънце като глиганчета, не оставяйте един дребен циклон да ви развали почивката. :D

38

бай х

преди 5 години

не е скъпо .... ако закъса някой грък на слънчака нашите кожодери колко ще му вземат ?

37

Tarikat

преди 5 години

Vsichko e p.o. dobro ot smotanoto BG chernomorie v zahabenite kenefi narecheni zavedeniq s obslujvane ala Balkanturist I ne vazdishaite tajno za onova vreme ,a si spomnete kak si prodavahte dushitsite za edna kolichka i edno Kentche , a sega pluete chicho Sam

36

Туз

преди 5 години

Аз съм отседнал в хотел Галакси, Кавала. Прохлада е и всичко бачка за мене. Видяха, че безпроблемно хвърлям по 900 евра за нощувка в лукс апартамент и се чудят как да ми угодят. Снощи ме забавляваше до сутринта една камериелка българска туркиня от Момчилград. Нощеска викам да мина на гъркиня. Така е, когато парите са като вестници...

35

Анонимен

преди 5 години

"щото неграмотника написал тая статия не знае, че там водата ще я изпомпят за нула време като отмине бурята."И колите им ще им ги оправят за без пари, после ще ги настанят в незасегнат от бурята крайбрежен град, в 5 звезден хотел за без пари... :D

34

Анонимен

преди 5 години

Всяка година закъсват при наводненията в Гърция, обаче овчата мисъл надделява и днес пак са под вода.

33

аз-ът

преди 5 години

и сега ко да напраим ?да им отпуснем от бюджета?

32

Анонимен

преди 5 години

Как е почивката в Гърция, върви като по вода, а? :D

31

Начев

преди 5 години

Питам се, не е ли врече да предявим територялни претенции към Гърция и Турция. И елините и чaлмитe са ни длъжни. Какво им цепиме басма на тия?