13

каруцата се обърна

преди 5 години

султана до такава степен оплеска работите си със западните държави които де факто са инвеститори в Турция , че не се вижда вече никаква светлина в тунела !Той може да има цялата власт в Турция , това не означава ,че ще оправи икономиката без помощта на тези по които плюе ! От една година насам никой не инвестира в турция ,дори самите турски милионери и бизнесмени бягат в чужбина !

12

етнически турчин

преди 5 години

Въпрос към всички?България е европейска страна и управляващите изпълняват всички заповеди на този съюз,Но,какво печели от всичко това българина.Българската медецина е срината до основи ,а за икономика въобще не може да се говори,над 2 милиона българи скитат по света за да изкарат прехраната си.Кажете ми,това ли е ЕС,ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ

11

Само питам

преди 5 години

Ниско интелигентните избиратели на Ердоган преди изборите казаха: ,,Когато Ердоган не беше Президент в страната ни не се продаваха умни телефони, телевизори, хладилници и т.н.". Това показва интелекта на избирателите на Ердо. 50% от живеещите в Турция са с мозък на хомоеректус. Това се доказва вече от 17 години -----А ти със високия си интелект успя ли да върнеш коорвите си от Европа които се боцкат за по 20,30 ? ?

10

Анонимен

преди 5 години

До Индже Войвода Ти как не получи инсулт след победата на Ердоган Паша ?

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА КАТО БРЕКЗИТА ЛИ?

8

Анонимен

преди 5 години

50% от живеещите в Турция са с мозък на хомоеректус. .Ами *** в Турция да ти пришият един. Все пак ще е по-добре от нищо...както си сега.

7

Анонимен

преди 5 години

Да победиш на избори е едно, а съвсем друго е да овладееш една икономическа криза..А ако беше спечелил друг по-лесно ли щеше да му бъде?

6

Анонимен

преди 5 години

На турците знаете ли колко им пука че "запада" - англия искала някой да и игра по свирката? ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА.

5

Анонимен

преди 5 години

Ниско интелигентните избиратели на Ердоган преди изборите казаха: ,,Когато Ердоган не беше Президент в страната ни не се продаваха умни телефони, телевизори, хладилници и т.н.". Това показва интелекта на избирателите на Ердо. 50% от живеещите в Турция са с мозък на хомоеректус. Това се доказва вече от 17 години

4

Милен

преди 5 години

Типичен диктатор - просст, страхлив и лукав.

3

Индже войвода

преди 5 години

Да победиш на избори чрез фалшификации и цензури това всеки диктатор го може !Но се иска яко д.упе да победиш икономическата криза в която сам си вкарал страната заради тъпата си политика ! Ако западът се смили над Ердоган и отново инвестира в Турция ,тогава Ердоган лесно ще победи кризата и дори пак ще започне да строи инфраструктура и да се хвали че е постигнал всичко сам ! Но ако западът каже край до тук беше , Ердоган увяхва !

2

Анонимен

преди 5 години

POVRASHTA MI SE OT VRAGESKATA ,,DOICE WELLE".ISTINA LI E-ILI E NAPISANO V ,,DOICE VELE"

1

Анонимен

преди 5 години

СТИГА ВЕКЕ