92

рамбо

преди 5 години

Предлагам да въоражат полицаите с водни пистолети 100 ефективност

91

Анонимен

преди 5 години

113 Това ли са умните и красивите за който говореше. :D

90

Анонимен

преди 5 години

106, Живея на 1 км от махалата, като излезна да си пия кафето на верандата слушам ******* музика ... логика сватба през делничните дни, купон през уикенда. Чудя се как ли се чува до тия дето са по-близо, как ли спят тия хора?

89

Armagedon

преди 5 години

До МешеретоНяма такава законна инстанция като мешере в Република България.Има закони и съдебни инстанции ,които са валидни за всички.

88

Анонимен

преди 5 години

1.Дразниш за да гледаш как те плюят после2.Ти си грамотен ***(малко вероятно) 3.Работиш за БХККое от трите?.Нито едното. Доставя ми удоволствие да провокирам нискоинтелигентни първосигнални индивиди. Опитвам се да им активирам определени центрове в кортекса. Забавлявам се, понеже нямам работа в момента :)

87

Сандо

преди 5 години

пиинал си бях и се мотам из града и пред мен една група от 3-4 пигментирани. Теглих им едни псувни, скочих на бой, 2ма дадоха фира, след това и аз дадох фира .... *** не ме яд, беше яко

86

Анонимен

преди 5 години

Ако си мислите че нещата са зле, само почакайте още десетина години :D Така е откога се вижда че българките не раждат деца, до 40 години само цигарки, кафенца, селфита и се мисли че е голямата красавица, после се сетила да ражда ама вече няма за кога. Ако случайно българката се излъже да роди един път после с нея вече не може да се говори, мисли се за супер герой. Белите американки още на 20 вече са с по едно дете, на 30 са с по 2-3 най-малко, затова те ще се запазят, а белите хора в БГ - не

85

Филиповци

преди 5 години

До ArmagedonДобрре че сме ние да се покачва населението и да имате правителсгво! Големците кога ще ни помогнат ??

84

5 децибела шум

преди 5 години

когато е предизвикан от роми ,на българите автоматично им се струва ,че този шум е 50 децибела !Само при мисълта ,че ромите се веселят , на българина му се струва ,че е дошъл краят на света и тези 5 децибела шум в главата на българина звучат като 50 децибела !Тоест веселбата и 5-те децибела шум не са важни , а е важно кой се весели и кой вдига тези " ужасни " 5 децибела шум !

83

Анонимен

преди 5 години

Рибата се вмирисвала от към главата. Всички знаят кой е на власт.

82

Анонимен

преди 5 години

Като не призвамаш законите в България, си ограждаш гетото със шумоизлираща стена и си стоиш там доживот. Няма да ползваш нито социалната, нито здравната, нито правораздавателната система на България..Аз и сега не ги ползвам.

81

Анонимен

преди 5 години

Няма държава, свиквайте Това е бъдещето

80

Анонимен

преди 5 години

Нашите така наречени полицаи трябва да ги пратим на един курс по възмажаване при американските им колеги. Да видят как се прави, една такава специализация ще им бъде много полезна.

79

Анонимен

преди 5 години

Излиза че ромите трябва да има отделни закони или най-добре просто да си правят каквото искат, пък дали така тормозят другите не е важното, важното е те да се чувстват добре.

78

Анонимен

преди 5 години

От БХК какво казаха?

77

Алов

преди 5 години

Отставка на Цачева!!!!!!!!

76

БХК

преди 5 години

Да кажем ДА на беззаконието и да издигнем в култ престъпниците.

75

Анонимен

преди 5 години

трябва да внесем американски полицаи, това са корави типове а не като нашите cлaбаци, от тези с винкелите вече нямаше нищо да е останало

74

Armagedon

преди 5 години

До РомКъм настоящият момент ЕС е за всички Та ако ти стиска отиди в която страна от ЕС искаш така както направиха 2 милиона българи и та не само в ЕС а по целият свят.Ама не ви стиска ,защото там няма лежане и ядене на корем а трябва здраво да се работи за благословената от Бог храна ,която тук получавате даром

73

Анонимен

преди 5 години

До !Ако тези роми се веселят шумно в близост до твоя дом, ще им се любуваш или ще се обадиш на 112 съ ссигнал за неприятно силна музика? Къде в ЕС подобни прояви се толерират? Аман от платена БХК пропаганда.