113

да ама не

преди 5 години

Колко десетки хиляди или по-точно стотици хиляди Ердоган набута по затворите и изтрепа? Колко изчезнаха безследно ? Колко избягаха заради него ? В кой е власта в момента ? Колко сигнала имаше вчера , че не са допускани да гласуват ? А това, че вчера са разстреляли като куче опозиционен лидер и тези около него ? Цял ден Анадолската агенция пропагандираше, че Ердоган води с 65-70%. И въпреки тези "честни"" избори резултата е 52%.

112

Анонимен

преди 5 години

До Иво мИнджевКогато Германия и САЩ ревът, че в някоя страна липсва демокрация, преведено означава, че тази страна има независима политика, иска да разработва собствени технологии и не им е васална. Означава, че липсват либералните комсомолски евроценности като прайдове, превръщането на жените в уличници и други подобни мерзости, водещи до разбиване на семейните ценносни, морален разпад, ниска раждаемост, застаряване, наркоманизиране - бавна и мъчителна смърт на нацията.

111

Анонимен

преди 5 години

Айде, нарадвахте му се вече. Някой и друг турчин може и наследник да е направил след това от радост. Стига сте ни занимавали повече с това човешко недоразумение.

110

Rastafar

преди 5 години

Честито ни - след двеста години пак ще имаме султанат - този път за съсед, жална им майка на турците ...

109

Иво мИнджев

преди 5 години

Аз като убеден(а) евроатлантиЧКА ,смятам ,че тези изборни резултати са много лошо нещо и скоро в Турция няма да има демокрация -Разбирай явно скоро в Турция няма да разрешат гей паради

108

Анонимен

преди 5 години

Тука троловете се хвалеха вчера, че бил спечелил със 72%.Ама то си е нормално като се знае склонността на турчина да лъже.

107

Анонимен

преди 5 години

за последните 15-16 години сигурно съм бил в Турция над 20 пъти, и това което ми прави впечатление че нещата там вървят все по на зле и по на зле, преди 15-ина години стандарта в Турция беше 2-3 пъти по-висок от България в момента стандарта в дветестрани е индентичен, дори може да се каже че в София и Пловдив стандарта е по-висок, но не само това е проблема, вижда се голямо разделение, особенно сред младите, няма да се учудя ако процесите продължат, Турция да последва съдбата на Югославия

106

Анонимен

преди 5 години

Какъв държавник е Ердоган. Колкото Хитлер беше държавник. Вярно - построи им метрото, но после загроби 6 милиона германци.Просто си има нации, които обичат да бъдат мачкани. Турците.

105

Анонимен

преди 5 години

ХА ХА РУСИЯ СУМА ТИ ВОИНИ ВОДИ С ТУРЦИЯ ДА СЕ ДОКОПА ДО ПРОЛИВИТЕ,А СЕГА БЕЗ НИТО ЕДИН ИЗСТРЕЛ РУСИЯ ПОСТИГНА ТОВА СВОЕ ЖЕЛАНИЕ..ЯЗЪК ЗА УСИЛИЯТА НА ИЛЮМИНАТИ И РОДШИЛД ДЕТО СПРЕТНАХА ТАЗИ МАСОНСКА ИЗМАМА С ТАКА НАРЕЧЕНАТА РЕВОЛЮЦИЯ НА МЛАДОТУРЦИТЕ И АТАТЮРК ЗА ТИЯ ПУСТИ ПРОЛИВИ.СЕГА СЛЕД ТЕЗИ ИЗБОРИ ПЕКИН И МОСКВА ПРИЛАПВАТ СЕО СТРАТЕГИЧЕСКАТА ТУРЦИЯ И ОТТАМ ТРЪГВАТ И ГАЗОПРОВОДИТЕ И НОВИЯ ПЪТ НА КОПРИНАТА,А ЗА МОШЕНЦАТА ОСТАВА ДА СЕ ОХАПЯТ ОТЗАД.

104

Анонимен

преди 5 години

Само аз ли чух новините, че вчера в Турция, а Анадола са разстреляни трима опозиционни лидери? Е, то така и избираемостта на Тодор Живков ще стигне - 92-95 процента, още малко му трябва. Но спрете да ми хвалите страна, която разстрелва опозициятаи хвърля десетки в затвора - идруги държави има такива, Саудитска Арабия, но никой не иска да ходи да живее там, а само към Европа драпат

103

комунист

преди 5 години

До ЛудЧе какво му беше лошото на Тато,я кажи да чуем гласа ти меден загорски!?Нямаше банани и тоалетна хартия,нали!?Е,и сега като ги имаш,и какво!?

102

Анонимен

преди 5 години

Мда скоро ще има жълто-оранжева революцийка в Турция. Честито!

101

Анонимен

преди 5 години

До БългаринЕрдоган е държавник. ЕС е Райх. Германците ревът по Турция защото не им ходи по свирката. "Демокрация", "човешки права". дрън дрън. Пропаганда за масите. Демокрация няма никъде, това е една измислица, овцете не го ли разбраха най-после? Точно Германия с цензурата и либералната си диктатура ли е демократична? Дето Меркел им е канцлер от 20 години? Смях.

100

Анонимен

преди 5 години

Тия 52% си ги е харесал още от референдума. Просто колкото и да се напиня повече от 52% не може да изцеди.А не му и трябват. Достатъчно, за да вкара сега още 100 000 по затворите.Крайно време е да почне да строи нови затвори.

99

Дааа

преди 5 години

Това е хубаво за България. Сега Европа ще ни обърне повече внимание като гранична държава, а Ердоган ще съсипе Турция до 5 г. Това е хубаво.

98

Анонимен

преди 5 години

МЪКА И БОЛКА ДОКАРА НА ЦИОН ПОБЕДАТА НА ЕРДОГАН .

97

така е

преди 5 години

До анонимен"Турция няма бъдеще,тя загива,тресе я хиперинфлация,турците са промити мозъци" и т.н.,и т.н.!Само дето Турция не го знае,и уверено върви напред!

96

Хмм.. към 117 пост

преди 5 години

Ако разбираше турския език и знаеше какво говори султана пред своите превърженици, щеше да разбереш защо всъщност Ердоган печели огромното власт в страната си! А той не просто говори , но и го изпълнява!

95

История даге

преди 5 години

До Крали МаркоИсторически факт:Крали Марко умира във Влахия в битка срещу влахите като главнокомандваш на една от Османските роти на султана.Народа го обича и вазхвалява в песни....

94

анонимен

преди 5 години

Ердоган, Путин, Асад, Ким Чен Ун, Мадуро! Нестабилност и военни конфликти!