79

юбералес

преди 5 години

До БобиОк, Боби, не споря - обясни им го това на преживелите ГУЛАГ. Как и защо не са изхвърляли умрелите в гората. (Ами ако около лагера няма блато?)

78

юбералес

преди 5 години

До Боби Ако Хитлер искаше да убие евреите, просто щяха да им теглят по един куршум на място за 20пфенига. Нито в европейските, нито в съветските лагери целта е била убийство на лагерниците. Разбира се че целта е труд. Но смърта настъпила в следствие на лошите условия се брои на сметката на Хитлер или Сталин.

77

Боби

преди 5 години

До юбералес 76Не са ги хвърляли умрелите в гората. Тогава достатъчно са знаели че телата умрелите могат да заразят питейната вода - ако са ги хвърляли е било в блатата - до 15м лепкава гадост която всмуква всичко пп Вълците ядат *** (тоест умрели животни) само в краен случай ако няма какво да се опитат да уловят а са добри ловци защото ловуват в Глутница. По повод твоите човекоядни Вълци.

76

Боби

преди 5 години

До юбералес 76Да имало е ЛАГЕРИ включително ГУЛАГ но вземи попрочети съвременни изследвания малко. За 30 години 1920-1950 в лагерите са загинали около 2,5 милиона човека като въпросните Гулаг реално са построили голяма част от плаваемите канали и ЖП линии като Трансиб и прочие.Смъртността е била от 2,5% до 20% през ВСВ на годишна основа основно болести - и не не са ги ликвидирали просто заради убийствата - такава безмилостно експлоатирана работна сила са ползвали само Германия, Япония и СССР

75

юбералес

преди 5 години

До рускиняНещо като историята с ''разпятия мальчик'' в Словенск, или с измислената история в ''*** и смотри'', или за шизофреничката Зоя Космодемянска - предадена от брат си и осъдена от беларусите за убийство над мирни селяни? Знаем истината, престанете с лъжите.

74

юбералес

преди 5 години

До БобиБоби, цитирам ти Солженицин и хора преживяли лагерите. Умрелите просто са ги изхвърляли в гората. Какво би направил ти ако си началник- лагер? Същото.

73

рускиня да 60

преди 5 години

"30-те червеноармееца, станали жертва на цистерната с метилов алкохол в Бургас ли имаш предвид?"Така под един знаменател събираш няколко алкохолика и милиони войника , загинали при борба с фашизъм? Ами ако аз направя подобно обобщение и напомня,че в Германия миналата седмица българи изнасилили 13 годишно момиче. Всички българи ли същите? Или почнеш да виеш ,че това са само наколко ***. Та ,не прави глобални изводи.

72

рускиня

преди 5 години

украински деца и младежи, които загинали ,като били изхвърлени живи в мина, и върху тях стоварили няколко вагонетки с въглища - Зоя Космодемьянска, Олег Кошевой, Ульяна Громова, Люба Шевцова, Сергей Тюленин и още 20 имена - група "Младогвардейци". На Ульяна Громова преди това изрязали на гърба звезда с нагорещен нож.

71

Боби

преди 5 години

До юбералес 65Пак оставяш други да мислят вместо теб.1. Ако вълците са станали човекоядци при условие че вълкът нормално без да бяга се движи постоянно с 25-30 км/ч в Сибир нямало да е останало нито едно село УМНИКО2. Преди ВСВ СССР получава инжекция от население около 20 милиона - Прибалтика и западна Украйна/Източна Полша Тези са и едни от най-засегнатите региони от войнатаА през останалото време при постоянен почти глад са се множили като зайци за да има кой Сталин да унищожава в лагери

70

ЕРИК

преди 5 години

Пак за специалиста по Украина."14-годишното момче от украинската Шепетовка е станал най-малкият Герой на Съветския Съюз.За проявен героизъм в борбата с немско-фашистките завоеватели, с Указ на Президиума на Върховния Съвет на СССР от 27 юни 1958 година, Валентин Александрович Котиков е удостоен посмъртно със званието Герой на Съветския Съюз

69

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа, и Украина гордится, только фашисты им не разрешают

68

ЕРИК

преди 5 години

Тук някакъв се интересуваше от украинци и тяхното участие във Великата отечествена война .Първите 4-ри народа, по брой герои на СССР:руснаците, украинците, белорусите и татарите.

67

Анонимен

преди 5 години

До юбералесСолженицын не историк, за его пасквили на СССР ему дали Нобелевскую премию

66

рускиня

преди 5 години

До юбералесОсвен това почети Алфред Розенберг - неговата теория на "свърхчовек" - нордическа арийска раса и "***" - към които се причисляваш и ти. Ако разбира се не можеш да докажеш своя тевтонски произход. Апоропо - какъв цвят кожа, коса и очите имаш? нищо лично - просто да приложим мерките на 3 рейх към твоя персона

65

рускиня

преди 5 години

До юбералесДавам конкретни адреси - Саласпилс - детски концентрационен лагер, Бухенвалд, Аушвиц, Дахау, Биркенау , заксенхаузен.Провери колко стотици хиляди деца загинали в тези лагери. През това време твоя дядо е близал подметки на немски войник. През това време твоя дядо изпрати 13 хил евреи от западни покрайнини в концлагер. А относно сляванства - в Майн Кампф има доста цитати относно унтърменшъни. Та ти *** балканец не се вписваш в расовата теория

64

Анонимен

преди 5 години

До ЕРИК "а всички бивши републики се гордеят ,че са дали своят принос ,за разгрима на фашизма.".....украйна, нали?

63

юбералес

преди 5 години

До БобиБоби, прочети Солженицин и ще разбереш защо жертвите на Сталин нямат гробове. Труповете на хората от ГУЛАГ дори не са били изгаряни както в европейските лагери. Труповете Боби на сталинския режим са изядени от вълците в сибирските гори, където са били изхвърляни.

62

ЕРИК

преди 5 години

Не само Русия отдава почит на загиналите съветски воини,а всички бивши републики се гордеят ,че са дали своят принос ,за разгрима на фашизма.

61

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоСълзите са на очите ми,християнски руски братя!!!Няма друг народ който да е дал толкова невинни жертви заради лудостта на други..30-те червеноармееца, станали жертва на цистерната с метилов алкохол в Бургас ли имаш предвид?

60

Токайто

преди 5 години

Руснаците и американците не ме интересуват.Нация която мисли за война да изчезва.