50

Анонимен

преди 5 години

Крайно неадекватна история, българска работа. Ако приемем, че това участие е било необходими - добре. Да кажем, че пътуването се е налагало и е трябвало да представи БГ, НО защо пътува с бизнес класа - в пъти по-скъпо. Значи, който е отговорен за разликата в цената на билетите-фирма, чиновник, забавяне, забравяне, ми да заплати разликата. Обаче, в такъв случай, ако не е виновна тя, защо й приемат оставката? Това говори точно за обратното - че цялата работа е смрадлива и оставката си е баш таман.

49

Joko

преди 5 години

Цецо, колкото ти си експерт, толкова и твоето Роси.

48

Пипи

преди 5 години

Благодарение на г-н Цветанов Калинка ще разтвори криле и ще отлети към друго "синекурно" местенце.

47

Анонимен

преди 5 години

Съгласна съм... най-лесно е да хвърлиш оставката и ни лук ял, ни лук мирисал. Трябва да има някакви сакнции/закони или някакъв наказателен апарат срещу такъв тип харчене на държавни пари. Сетих се и за чиновниците от Смолян, мисля че беше, които пък отидоха на ревиерата за 30,40 бона. Супер нагло е и още по-нагло е, че някой им позволява.

46

****

преди 5 години

Това не е експерт,а ценен корумпиран кадър който подкрепе корупцията на всички нива в ГЕРБ,за това искат да я задържат защото ги е страх да не би да се разприказва,и да им изкара кирливите ризи.

45

Анонимен

преди 5 години

Според Цецо имало "сценарий това да се случи". Какво да се случи? Да се уволни квлифицираната заместник министърка, която прекрасно работи повече от 20 години в социалната система, а незнайно защо и социалната ни система е в плачевно състояние?Сега прекрасно ще работи за Валерката, защото според него не е работа на майките кой къде и как пътува. Да, не е работа на майките, не е работа и на бащите, не е работа и на децата какви ги вършите, защо непрекъснато много от вас щъкат по цялото земно кълбо, какви пари и как ги харчите. Не ни работа да си врем носовете във височайшите ви воаяжи, работа

44

Анонимен

преди 5 години

нашо момиче е, как да я оставят без заплата и бонуси

43

Анонимен

преди 5 години

Лятото като привикат Цветанов в САЩ да го инструктирват на разни семинари, попитайте и неговият билет колко струва.Или мислите, че на сал ще пътува безплатно.

42

Анонимен

преди 5 години

Най лесно е така в тая умряла държава ,хвърляш оставката на масата и отиваш на друго място да с харчиш милионите без никой да те закача за злоупотребите който си направил,куче влачи рейс диря няма и нито един в затвора ,Трябва генерал Борисов да ги вкара всички в затвора без тоя ми е приятел оня ми е приятел.

41

somebody

преди 5 години

Като гледам ПреЦедента ни какъв туризъм разви, тази чиновничка е като скромно дете от забавачка.

40

Анонимен

преди 5 години

Другарката е от Велико Търново, а там е бастионът на Цв. Цв. Няма как да я остави гладна и боса великият ***-физкултурник.

39

Анонимен

преди 5 години

Няма да е касиерка в Кауфланд или Била, както предлагаше колега от коментар под една друга статия. Ако не се погрижат за нея току-виж се наруши Омертата. Пълен цирк, опс, цирка е изкуство, а тук понамирисва на тоалетна във влак на БДЖ и нискобюджетно порно.

38

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХа-ха - това за бабите от северозапада нали - при тях може да мине. Безобразник такъв..

37

ГАДОСТ

преди 5 години

До АнонименАбе вие срам нямате ли - стига се ровихте в мъките и личните проблеми на хората, било то и министри. И стига с тази командировка - на нейно място не бих си подал оставката- откъде накъде - да не е била на курорт, а ??? Мърморковци нещастни. Отвращавате ме с вашата злиня............................................

36

Анонимен

преди 5 години

Кражби, Далавери, Лъжи, Безстопанственост, Забогатяване, Безразличие към Обществото и Народа, това е личностната характеристика на всички управници от Групировката ГЕРБ. Гарантирано от ГЕРБ !

35

до 32

преди 5 години

Вашата фирма с политика ли се занимава или може би социология и политология? Ако е така се учудвам, че все още сте само на апартаменти, хората к,ви голфигрища изпраскаха, а вие дремете на апартаменти!

34

ОСТАВКАТА 3

преди 5 години

ОСТАВКА !!! ОСТАВКА на наглите престъпници ГРОБарите!!! Тая некадърна КАЛИНКА е свършила по-малко работа за 20 години в министерството отколкото ЦвинокИО Шестапартаментников за целия си жалък и безсмислен живот!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!

33

Бръм

преди 5 години

Ей пак ни водят за носа, тя си подала оставка, ама била добър експерт, ще я сложим другаде пак на заплата....А тая фирма дето купила билета за 8300, а тоя дето е поръчал тоя билет..... както се казва където е текло, пак ще тече....Така се отклонява вниманието .... хора не разбрахте ли, че всичко е PR и добра пропаганда... пък Вие се радвайте на оставки и пишете за жената....

32

Анонимен

преди 5 години

Резидента с цял самолет леше за някъде си. ОСТАВКА!

31

Анонимен

преди 5 години

Защо да не се сдобие с апартаменти?В нашата фирма тези нагоре по етажите също трупат апартаменти, дават ги под наем и после трупат пари за нов. И така всеки върви напред, ако заплатата му позволява.