11

"надушват"

преди 5 години

Османците на Ердоган "развиват дейност', Нощните волки Путина и те.. , а двамата са приятели "в името на империите".... Какво съвпадение и "симетричност"...

10

Анонимен

преди 5 години

Класически изпълнители на "мокри поръчки". Когато нещата придобият формата на организация, правилата на играта се променят.

9

акуд

преди 5 години

ЕС има нужда спешно от нов Наполеон или фюрер....

8

А бе

преди 5 години

То от много години далновидните предупреждават за наближаващата война на цивилизациите*,ама кой да чуе!Сега войната вече е факт,но управляващите се държат неадекватно!Милиони бели хора ли трябва да загинат,за да се задвижат нещата????*Ислямската цивилизация не е точно цивилизация,ама нейсе.

7

Анонимен

преди 5 години

До ВЪПРОС И осигуриха Турски поток на Турция,АЕЦ ,закриха нефтопровода Бургас-Александруполис ,цензурираха Раковски ,Славейков , Чинтулов ,Ботев , Вазов , клнетата в Батак ,Перущица ,Априлското въстание ,имаме съжителство и владичество . И за 8-9 години построиха 330 джамии и редовно поднасят шербета на Ердоган . Видими резултати !

6

Шахин Кокулу Чингене

преди 5 години

Хубава работа, ама...

5

Анонимен

преди 5 години

""Османци Германия": Безскрупулна престъпна банда и още нещо?"Да им подскажа на дойчо веле, "още нещото" е европейските ценности и мултиетническия модел, за който си мечтахте в немския халифат. Наслаждавайте му се!

4

ВЪПРОС

преди 5 години

В България също имат Октопод от Турските Специални Служби - Изкупиха Болниците и Източват Здравната Каса и нашите Здравни Осигуровки .

3

Анонимен

преди 5 години

Няма проблеми ! В германия за сметка на това гейовете се увеличават, ще станат цяла армия и ще ги засипят със целувки и плюшени мечета. Тези бандюги нямат шанс !

2

Анонимен

преди 5 години

Логото е много яко с тази маска.

1

Анонимен

преди 5 години

Какво смешно лого имат тези клоуни. Какво общо има рицарския шлем с османците не е ясно...