37

Анонимен

преди 5 години

До Ynd Ако предложението на Слави беше влязло в сила, тогава 85% от псевдо партиите щяха да се разпуснат...те, че са псевдо, псевдо са , обаче да попитам - а дългия масон, дето и едно коте не е отгледал - дали не е псевдо и той?

36

Българина

преди 5 години

Разпускането не ви оневинява. Народния съд няма да ви забрави, както и либийските доктори!!!!

35

Анонимен

преди 5 години

До москвич-бракма 38А крадливите комунисти кога ще лежът по затворите..искаш да кажеш - крадливите дс-олигарси ли? и аз това питам ? няма да е в този живот - "с кръв са я взели, с кръв ще я дадат" ... буквално са готови на това, усещам ги!

34

москвич-бракма хо хо

преди 5 години

А крадливите комунисти кога ще лежът по затворите

33

Ynd

преди 5 години

Ако предложението на Слави беше влязло в сила, тогава 85% от псевдо партиите щяха да се разпуснат. Всичко е за да се лапат пари.

32

Анонимен

преди 5 години

А най-тъмносиният - Драгалевският кога ще си посипе главата с пепел?

31

Дедо

преди 5 години

Тая на времето като вънмин. при Костов изпи три вагона sПerma....Време й беше.Помня я много добре какви неща правеше,помня!А по-младите - четете,че да не се повтаря!

30

Анонимен

преди 5 години

Ха ха един файтон хора =партия, тя си захлеби за себе си и поколенията след нея, пълна безидейност,останаха шепа гладни ***, които през годините не се лансираха....затваряй.

29

Анонимен

преди 5 години

Кинтите са ваши вече, за какво ви е партия. Не сте толкова алчни колкото гърбаджиите.

28

Анонимен

преди 5 години

Милчо маринов ти вече със аварииини ли спираш на пешеходни пътеки браво добро учене имаш документирал съм го

27

До 27

преди 5 години

Прав си да питаш какво ще направят, но Прокопиев още не им е казал. Чака депеша от по-горно място.

26

Анонимен

преди 5 години

Тая е пристанала на Боко за пост и пари, такива са и Кошлуков, Биков и д-р такива които заслужават само презрение!!Но тези които в момента искат да са водачи на дясното трябва да се вземат в ръце и да кажат какво ще направят ако хората им се доверят:Как ще се борят с олигарсите и корупцията, как ще реформират МВР, как ще направят избор на главен прокурор и как ще променят законите, как ще потърсят отговорност от ГЕРБ и лично от Боко за кражбите които върши с Пеевски, как ще вкарат в затвора ви

25

Анонимен

преди 5 години

Добре са решили да се закрият и официално, защото на практика отдавна са в небитието. А описанието на останалите "сини" самодейци е съвсем точно!

24

Зозо

преди 5 години

*** пак ще ядат бойковия на изборите. То и Бойко си е *** де, ама от по нормалните.

23

Анонимен

преди 5 години

Ще запомня "сините" с това, че винаги се караха кой да глозга кокала още преди да са го захапали. Както става винаги в природата, накрая друг им го отмъкваше.

22

vlady

преди 5 години

Има и достойни хора между десните - НКД "Св. Лучников", пълен със страхотни професионалисти майстори на чашката с отлична алкохолна подготовка, ученици и последователи на великия Лучников.

21

To6

преди 5 години

Ми да ще пребъде герб, защото са най-отявлените ***. Ха, ха, ха.... облъчени .

20

Анонимен

преди 5 години

И кои бяха десните? Всичките бивши комсомолски секретари, за една нощ превърнали се в демократи, реститути, аристократи. Те провалиха прехода!

19

Олег

преди 5 години

Михайлова:1. Това, че ти с бат Бойко си си решила въпроса и си пристанала посланик при Ердоган, не означава, че са наред нещата и при другире хора!2. Доколкото помня именно ти беше една от причините ду.ха да напусне СДС и да отиде в ДСБ!3. Това, че при Ердоган на тебе ти е добре, не означава, че нещата с оная държава са ОК!4. Не значи, че са ОК и с другата братска държава на Ердоган - Русия!5. ГЕРБ не може да пази странати ни от Путин, ти не можеш не само от Путин, но и от Ердоган да я пазиш

18

Капиталист

преди 5 години

"Лута се в безполовата идентичност "няма ляво, няма дясно", неспособна е да излъчи друго смислено послание, освен "всички сме срещу мафията" и бори олигархията с творческо- самодейни акции по улици и мостове, изживявайки себе си като нещо средно между политически кръжок и затворена група в социалните мрежи"Шокиращо точно описание на ДаБГ и Радановите соц формирования от последните години. В България никога е нямало дясно