44

Анонимен

преди 5 години

До BG: Знамето не е руско, а сръбско! Това е още по-показателно!

43

Анонимен

преди 5 години

ситуацията е че хората не искат янки, соросни гей паради

42

BG

преди 5 години

Протестиращи, развяващи руски знамена - е, ситуацията е ясна !

41

Анонимен

преди 5 години

не си македонец. иначе си прав да се срамуваш да си българин, в момента е така, но македонец си колкото и онези които се пишат тракийци и мизийци. има трролове с такива никове , не им подражавай

40

Анонимен

преди 5 години

41Македонците дават живота си за Македония, а вие русофилите - за Русия !

39

Анонимен

преди 5 години

в речника няма дума "сори"

38

Анонимен

преди 5 години

там ще дадат живота си за страната, а тук са се продали на евреина ссорросс и плямпат цял ден по коментари

37

Анонимен

преди 5 години

До 25И аз питам защо най-големият български храм в столицата на България София се нарича ал Невски, а не Св. Иван Рилски !?

36

Анонимен

преди 5 години

Днес фалшивата соросоистория на България лъже, че сме преки потомци на траките, а не на прабългарите и славяните. Така касвоно утвърждават макеисторията, че те не са славянобългари а македонци антични. Това са част от фалшификациите на българската история, извършвани с антибългарска цел и започнете да проглеждате от разни там Спаротоци и техните спаружени фалшификации без кантест с археология, исторически извори и език.

35

Анонимен

преди 5 години

След като България призна Македония трябваше да си насочим усилията към Западните покрайнини и Поморавието

34

Анонимен

преди 5 години

Явно не сте чели дневника на Филов. Неграмотността ви води към това да праскате минуси. Обаче Филов и компания разстрелват хиляди български младежи в Македония и се тюхкат че българите там намирали масовите гробове. Е как ако в Струмица застреляш сто деца, градът на другия ден ще се чувства български? ПРАСКАЙТЕ МИНУСИ АЛА ПРОЧЕТЕТЕ ДНЕВНИКА С ПОЧЕРКА НА ФИЛОВ. Вярно че е по-дебел от Винету...

33

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката е руското знаме с двуглавия орел

32

Шизофреник

преди 5 години

25: Остана само да попиташ и защо Паисий е "Хилендарски".

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе сталинистите признаха македония, а демокрадите. Сталинистите са признавали македонски народ само в периода 44-46 година. След това са се осъзнали и са се наложили в коментарна това да не продължава. Обаче демокрадите 30 години водят македонистката политика и се срещат с македонските власти, като признаха македонски народ, македонски език, макекултура... Кое е по-голямото национално предателство - временното 2 годишно или постоянното 30 годишно?

30

Анонимен

преди 5 години

А, някой знае ли писмеността на русофилите от кои земи е дошла... или е написана от Ленин !?

29

Анонимен

преди 5 години

Македонския химн както и името Северна Македония е антибългарскиДенес над Македония се рагяново солнце на слободата!Македонците се боратза свойте правдини!Отново сега знамето се веена Крушевската република!Гоце Делчев, Пито Гли,Даме Груев, Сандански!Горите македонски шумно пеат!Нови песни, нови весници!Македония слободна,слободно живее!Жабокът Кермит и неговите наследници признаха държава с такъв химн!Химн, изцяло с крадена българска история. Сега пак ще признаят и това северно л

28

Анонимен

преди 5 години

До 26 Никой не е български..........прав си !И русофила не е българин - ти си нагледно доказателство за това !

27

Анонимен

преди 5 години

26,първо ти обяснявам,че НЕзнам се пише разделено- не знам. Има ирония във факта,че задаваш въпроси за създателите на писменост,а сам правиш елементарни грешки по нея.

26

Анонимен

преди 5 години

А тъй. Влезте в НАТО та да може гърците да ви напукат тиквите за 24часа. Тогава ще разберете кои сте ама ще е много късно.

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТо не е много "модерно" да се плюе по сърбия за македонския въпрос. От има-няма 105 г. си е причината. Ама трябва да отбележим и че каквото нашите български сталнисти сами са сътворили със създаването на "македонския език", с никоя сръбска пропаганда не можеш да го измериш. А знамето май наистина е руско. Което само показва кой е против това България и Македония да са заедно в обединена Европа.