43

Анонимен

преди 5 години

Наместо "антички", сега "северноантички".

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Гоце Иванов ще е вице на Радев, а Заев вице на Борисов.

41

Анонимен

преди 5 години

До мазепаЗападна Северна Македония е албанска, Южна северна и източна северна Македония са български.

40

Анонимен

преди 5 години

Смрлявиот предавник Заев, одма да си оди во Бугария! Веедно со целата Струмица!!! Македония на Македонците!

39

Анонимен

преди 5 години

До 36 Ебреее тава НАТО ,ЕС да не са някаква Божествена организация,та ги обвързваш с БОГ?Никъде в устава им и политиките им няма и помен за такова нещо,напротив с ***-гейските си идеологии са доста далеч от НЕГО!

38

Анонимен

преди 5 години

НАШИТЕ БАЛКАНИ ЩЕ ЖИВЕЯТ В МИР И РАЗБИРАТЕЛСТВО, БРАВО НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРОЯВИХА ВОЛЯ, МЪЖЕСТВО И УПОРСТВО ЗА ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТО ЕДИНСТВОТО НА БАЛКАНИТЕ.

37

Fate

преди 5 години

Американски служители.Направила са това което им е заповядано. За пред камерите уж че има някакъв спор

36

Анонимен

преди 5 години

Щом толкова се радват в Брюксел и Вашингтон - не е на добре.Винаги като се зарадват става по-зле за България.

35

сега

преди 5 години

първо Честито и благодарско на гърците, че дадоха шанс на Балканите. Второ, трудничко ще стане едновременно Македония и Албания. Според мен Македония трябва да се движи по самостоятелна писта(ако сега пропадне комплекта). Иначе успехът е голям и е невъзможно от днешна гл. точка да се прецени. Важно е също сърбите да се освестят и смело да поемат към Европа(да не се притесняват за Русия, тя е достатъчно силна).

34

Анонимен

преди 5 години

Е нали никога нямаше да се разпадне СССР Религията беше опиат за народите и Бог не съществуваше и какво стана ааааа Бог има религията е истина и верна и Бог разтури вашето непобедимо СССР и идолите ви прати в Ада и докара Демокрация за всички 15 републики и за 16 България повечето от тях са част от Демократична Европа а пак ми пишете че никога Македония няма да бъде част от Европа нищо не зависи от вас Безбожно комунистическо общество ама нищо Всичко зависи от Молитвите на светиите и от Бог

33

Нашия се наака

преди 5 години

Георге Иванов не иска Македония да бъде заложена като част от Гърция с името Северна Македония, чака и чака в София среща с Борисов, все пак това е интерес на България, а нашия след срещата с американските евреи, не ще и да чуе за българския интерес.Бяга като дявол от тамян.Много комична ситуация.А Георге още чака ли чака в София : ) Да внимава Борко, да не вземе да го засече случайно някъде : )))

32

Груев

преди 5 години

Макар и трудно, македонците ще се ориентират по-добре и ще просперират, като се отърват от всичко гнило от югославския им период, а ние ще теглим ярема като по-прости.

31

Анонимен

преди 5 години

Северна Македония включва Северозапдна (Вардарска) Македония плюс Пиринска македония. Административна столица на областта Северна Македония в миналато е бил гр. Кюстендил.

30

Анонимен

преди 5 години

Народите трябва да живеят в мир и разбирателство.

29

Анонимен

преди 5 години

Гърция така извъртя нещата, че нея всичко я урежда - името, езика...обаче към България БЮРМ може да има големи претенции. Например сега БЮРМ ще маха гръцки паметници - на Александър Велики, на Прометей- но няма да маха БЪЛГАРСКИ ПАМЕТНИЦИ, защото ние изобщо не оказвахме дипломатичесик натиск.

28

Анонимен

преди 5 години

25 - ами ГЪРЦИЯ не е признала БЮРМ, просто и там си имат един продажник, но той не представлява цялата страна. АКо са толкоз убедени - нека пуснат предложението на референдум.

27

Анонимен

преди 5 години

Напротив,ИМЕТО МАКЕДОНИА ПРИНАДЛЕЖИ ВЕЧЕ ИЗЦЯЛО И САМО НА ГЪРЦИЯ!Името на Северна Македония принадлежи на ГРАЖДАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ както и терминът "македонец" СЕ ДОПУСКА ЗА ВСИЧКИ ЖИВЕЕЩИ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НАРОДНОСТИ т. е. македонец КАКТО ШВЕЙЦАРЕЦ!!Само езика може да го наричат македониан като се отнася САМО ДА "СЛАВОФОНИТЕ"!!Значи с езика го начу..ха на глуп..авите българи!СЕГА В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ЩЕ УЧАТ ПИРИНСКИТЕ ДИАЛЕКТИ КАТО МАКЕДОНСКИ не се съмнявайте!ЧЕСТИТО НА БОКО!!

26

мазепа

преди 5 години

Следва разделянето на Северна Македония на източна (албанска) и западна. Така ще имаме Западна Северна Македония.

25

Анонимен

преди 5 години

Според договорът между Гърция и бъдещата евентуална РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ до ЕДИН МЕСЕЦ след подписването на днешния договор КОЙТО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОЗИ С БЪЛГАРИЯ не е *** за зад,,ници СЕ СФОРМИРА СМЕСЕНА КОМИСИЯ ЗА ИСТОРИЯ,КУЛТУРА И АРХЕОЛОГИЯ!Намерете текста на английски ДА ВИДИТЕ МОЩНИЯ ШУТ ПО ЕВЕНТУАЛНОСЕВЕРНОМАКЕДОНЦИТЕ и го сравнете с нашенското недоносче!НИЕ КОГА ПОДПИСАХМЕ "ДОГОВОР"С ТИЯ И ОЩЕ КОМИСИЯТА ТЕПЪРВА ЩЕ ПОЧВА РАБОТА И ВСЯКА ГОДИНА ЩЕЛИ ДА ДАВАТ ОТЧЕТ!!БЕЗ КОМЕНТАР!

24

Анонимен

преди 5 години

Нали пишехте бре драскачи че Гърция никога нямало да признае Македония ?Е, направи го . И то си остава Македония макар и с добавено име , което всъщност говори истината че има още земи в дръги страни Македония . Исторически и географски факт.И всички които живеят по тези земи -Егея, Пирин , са Македонци . Това го знаят всички историци .Ще го узнаят скоро и тези които досега са били подложени на пропаганда .