85

Ероле

преди 6 години

с какво си допринесъл ти или твоийте ромбски братя за благоденствието на страната ми? Чистите улиците? Оао, невероятно чисти са наистина. Береш тютюн? Мерси, не пуша, нито страната ни е велик тютюноизносител. Както казах - ако се махнете всички заедно, никой няма да ви вика обратно.

84

Анонимен

преди 6 години

Всеки, който може-краде!Това е лозунгът на България.Някой се дразнеше от златните ланци на ромите.Ами не ви ли дразнят джиповете на българските крадци, бе?Много се извинявам, но сериозно ли държавните мъже на България не крадат?#

83

Анонимен

преди 6 години

Българите трябва да проумеят, че проблемът на държавата им е в тях самите, защото 80% от тях като се започне от върха да последния безработен българин или ром, са Андрешковци.

82

Край

преди 6 години

Знам че е трудно разбирането. Територията на България може да храни 20 млн. човека.Сега сме под 7 и въпреки това има хора които нямат НИЩО и ровят в кофите за храна. Най-опасен е чока който няма нищо. Краде и трепе за пет лева.Необходимо е да се съсдадат условия за препитание с честен труд и едновременно с това жестоко законодателство за против кражба и грабеж. Друга рецепта няма.

81

Ха-ха

преди 6 години

До Анонимен"Въпросът е защо турци,арменци и другите етноси не са зле настроени към ромите?"Това турци,арменци и пр. ли ти го казаха?Щото със сигурност не е вярно.Впрочем,в чисто турските села няма ро.мска престъпност и нападения-факт.Щото тия не си поплюват и сами си решават проблема!

80

Ерол Хюсеинов

преди 6 години

До Еролебългарите в България са у дома си. тези, които защитаваш, са гости тук и трябва да се съобразяват със законите на ДОМАКИНА....................Без да ми се обиждаш ,но мисля ,че тук вече счупи *** ! Как може да наричаш " гости " ,хора които от поколения наред живеят в България ,в България са родени ?! Ти изобщо като пишеш мислиш ли или просто така си пишеш за да пълниш страниците на сайта ?!

79

Не е край

преди 6 години

какво предлагаш - да подарим на ромбовете къщи????? Те и сега се нанасят незаконно. Не те разбирам

78

Край

преди 6 години

Хората от всички народности са ресурс за държавата си - стига да може да ги подреди както трябва. И сега роми ми берат черешите, асфалтират, зидат, редат паважа, доят кравите, пасат овците и пр. За да могат да бъдат управлявани хората трябва да имат НЕЩО /дом, работа, пари, храна, семейство/ което да не желаят да загубят.

77

Ерол Хюсеинов

преди 6 години

До АнонименДо Ерол ХюсеиновПочва за "патреоти" е неприлагането на законите еднакво за всички. И аз, и дамата Ви задаваме контра въпроса. В България живеят още евреи, арменци, каракачани, власи, рускоговорящи. Те защо нямат проблеми..................... Турците също не сме проблем ,но защо имено ромите са проблем ?! Ако прочетеш предният ми коментар ще намериш отговора ! Защото ромите са дискриминирани още от ранна детска възраст / от детската ясла / ,затова не могат да научат български език

76

Факт

преди 6 години

До Ерол ХюсеиновНито ЕДИН друг етнос НЕ създава такива проблеми като ро.мите!Дали е случайна тая работа?Лошото отношение се базира на лошо поведение.Впрочем,като станете мнозинство след 20 години,сигурно ще си направите процъфтяваща държава,ха-ха.Като ви яхнат турците(дето са много толерантни),ще ревете за българите,ама няма да ги има!

75

Анонимен

преди 6 години

Въпросът е защо турци, арменци и другите етноси не са зле настроени към ромите?Може би желанието на българите да доминират и изтъкват превъзходството си е дразнещо и жалко в очите на другите?!Със сигурност в очите на бял, синеок и висок 1.90см нидерландец няма сериозна разлика във визията на г-жа ХХ от България и средностатистическа ромка.

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 73Пич, ти в коя реалност живееш? Кой ти чисти градовете. Те на работа ли са наети в частни фирми на българи или по собствено желание чистят. *** в Синята ферма, да видим кой от кой е нает да те развежда при щраусите? Има си такива, които не са дискриминирани и си работят. Говорим за тези на социални помощи с десет масивни златни пръстена или яка златна верига на врата, дето смятат, че са над закона. И не зачитат чуждия живот или собственост.

73

До Абе

преди 6 години

Реакцията на социалистите в народното събрание опровергава поста Ви.За никого не е тайна че БСП използва ромите за анти-българските си акции.

72

Ероле

преди 6 години

българите в България са у дома си. тези, които защитаваш, са гости тук и трябва да се съобразяват със законите на ДОМАКИНА. Домакинът няма нужда от вас, вие имате нужда от него. При несъгласие - има достатъчно черни държави от третия свят, където ще сте сред сходни и ще се чувствате на място. Няма да липсвате на никой тук.

71

Анонимен

преди 6 години

Гледайте какво става в Германия - дори политиците им се умориха от либерастията и толерантността, както я разбират разни маргинали като ***, турци, и започва да играе "сопата" - засега полека, но шутовете тепърва започват.Затова свиквайте, че сопата започва да играе. Морковите свършеха

70

Край

преди 6 години

Интеграцията на бедните /роми и българи и турци/ е лесно нещо1. Даваш на всеки желаещ по 100 декара земя /има достатъчно общинска и държавна/ без да могат да я продават 20г. и със задължения да я обработват.2. правиш европрограми за закупуване на животни и техника на горните1.3. правиш режима за построяване на собствена къща по селата ултра лесен по типови проекти.4. Правиш закони според, които който барне чуждо му се режат ръцете /почти буквално/

69

А бе

преди 6 години

Госпожата дава ли си сметка,че управлението на ГЕРБ(и собственото и благополучие) се крепи на тоя етнос????

68

Ерол Хюсеинов

преди 6 години

Г-жа Дончева много загрижено засяга и темата за интеграцията на ромите , но едва ли си е задавала следния въпрос - Как ще има успешна интеграция на ромите след като децата още от детската градина / от детската ясла / са разделени на групи тоест ромските деца са изолирани по молба на родителите на българчетата ?! Отива българката и казва на педагога - не искам детето ми да учи заедно с ромски деца ! Е кажете ми как ще има интеграция ?! Вече 2 пъти ми триете коментари , този може да се окаже 3

67

Анонимен

преди 6 години

До Ерол ХюсеиновПочва за "патреоти" е неприлагането на законите еднакво за всички. И аз, и дамата Ви задаваме контра въпроса. В България живеят още евреи, арменци, каракачани, власи, рускоговорящи. Те защо нямат проблеми? Чичо ми бе пребит до смърт в ******* махала. Вината му бе, че тръгнал след крадеца на велосипеда му. Няма осъден. Посягат на полицаи, лекари, горски и който не им хареса. А който не е чел история, не е наясно, че свободията води до бум на национализма.

66

Анонимен

преди 6 години

Патриархално възпитаните българин и българка са много далече от цивилизования западноевропеец.Българинът никога няма да назначи ром на работа, ако има избор, за разлика от западноевропееца, който назначава българи, турци и роми единствено с идеята за успешен бизнес.Много по-близо сме до талибаните по манталитет, отколкото до западната цивилизация.