29

Анонимен

преди 5 години

До хисторикусДреме ми на дебелия тракийски жезъл какво са мислели Хитлер и Мусолини. Дедите ми са господари на земите от Казан до Тирана и Будапеща до Солун от 30 000 години следователно е важно какво мисля АЗ!

28

ВАСИЛЛИИ 2-РИ

преди 5 години

АЛЕКСИС ЦИПРАС Е ЖЕНЕН ОТ 15 ГОДИНИ ЗА РУСА КРАСАВИЦА -МИС ЕЛЛАДА 2004 Г.И ИМА ДВЕ ДЕЦА !А ЗАЕВ Е БЕЗДЕТЕН ФИРОМЕЦ .

27

Анонимен

преди 5 години

НЕ ТРЯБВА ДА ПОВТАРЯМЕ ГРЕШКИТЕ ОТ БАЛКАНСКИТЕ И СВЕТОВНИТЕ ВОЙНИ, ЗАЩОТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПЛАЩАЛИ МНОГО СКЪПО ЗА НЕЧИИ ИНТЕРЕСИ ДА РАЗБУТВАТ БАЛКАНИТЕ- ДАЛИ СМЕ ЖЕРТВИ И РАЗРУХА, КОЙТО ИСКА ВОЙНА ДА ХОДИ КЪДЕ ИСКА. НИЕ ОБИЧАМЕ СЪСЕДИТЕ СИ И МРАЗИМ ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА РАЗДУХА КОНФЛИКТИ ТУК ПРИ НАС. БЪЛГАРИТЕ СМЕ МИРОЛЮБИВ НАРОД, ВСИЧКО ДРУГО СА ПЛАТЕНИ ОПОРНИ ТОЧКИ.

26

Въпроси

преди 5 години

Нормален народ би ли допуснал да му променят името? Читави ли са хора прекръстващи се през седмица?

25

АНГЕЛОС ХИПОЛЛИТИС

преди 5 години

Носът ми е гърбав, цветът Факултетен. Какъв съм аз?

24

Аз

преди 5 години

До БългаринНикой нищо не може да поиска от България, защото няма историческо основание. Най-вероятно Македония ще се обедини с България, но това ще стане в по-далечно бъдеще! Истината не може да остане скрита завинаги!

23

АНГЕЛОС ХИПОЛЛИТИС

преди 5 години

Аз изобретих секса! После римляните въведоха в него и жени.

22

Ганчо

преди 5 години

Колко пъти да ви повтарям , че в България повече от половината население е с македонски корени.

21

Аз

преди 5 години

До АНГЕЛОС ХИПОЛЛИТИСТи добре ли си, бре човече???!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Ще умрете от злоба другари направете поне нещо добро като Бойко Борисов бивш комунист като вас та народа да ви прости когато разделяхте семейства и създавахте македонизма цяла България е за братска Македония да е със нас в Голямото Европейско общество и да живеем като бели хора никой не го е грижа какъв ще го пишат българин ром македонец и пр за нас всинца ни е важно да сме част от Европа Честито на братята Македонци

19

Българин

преди 5 години

А някой замисля ли се какво включва понятието Северна Македония - та част от нея са и Благоевградско и Кюстендил скок, ще дойде време и братята македонци каквито са лакоми и нахални, ще си ги поискат? И изобщо, защо нямаше и български представител на преговорите по името, който да защитава българските интереси? Турците си искат Родопите, Румъния - Добруджа, макетата ще прилапат Пиринско, че то от Бг-то какво ще остане

18

Чичо Долфи

преди 5 години

Гърция е ционистично семитско котило. Марш обратно в Етиопия, Нубия и Финикия кафеви маляяки!

17

Анонимен

преди 5 години

Защо се казва Филип Македонски, а не гръцки победителят на гърците?

16

Анонимен

преди 5 години

Приемането на име което съдържа Македония в себе си, е пряк удар срещу българските национални интереси, тъй като ПРИЗНАВА И ЛЕГИТИМИРА МАКЕДОНИЗМА!И пак навсякъде другаде има протести, само не и сред овчия, примирен, български народ...Има му нещо на тоя народ, не знам дали наистина не му смениха чипа, както казваше един бивш крадец (тъй де премиер)

15

АНГЕЛОС ХИПОЛЛИТИС

преди 5 години

ГЪРЦИЯ ПОКРЪСТИ СКОПО-ФИРОМОИДИТЕ НА СЕВЕРНИ МАКЕДОНЦИ..ОК..СЕВЕРНА МААКЕДОНИА = СЕВЕРНА КОРЕЯГЪРЦИЯ ПОБЕДИ ВЪВ ВОЙНААТА СРЕЩУ СКЛАВЯНИТЕ ФИРОМЦИ.. МАКЕДОНИЯ Е ГРЪЦКА СОБСТВЕНОСТ .В ИЗТОРИЧЕСКИТЕ ИЗВОРИ И НАУКАТА---НИКАДЕ НЯМА ТЕРМИНА И ИЗРАЗА '''СЕВЕРНА МАКЕДОНИА '''' !!ХАХАХАХМАЙКА ЕЛЛАДА = ХЕЛЛАС НУМЕРО УНО !

14

Владимир Путин

преди 5 години

Македония е част от България. Исторически факт! Ну Заев, ну погоди!

13

Манчо

преди 5 години

Сега се гответе да преглътнете следващият горчив хап , признаеането на македонците тук в България като македонско малцинство и регистрация на македонска партия която ще участва в изборите.

12

Петров

преди 5 години

В Преспа по селата говрели български? Абе байно то в България не говорят български, всеки вика Уау и кръщава децата си Джак и Джеси, ти за Преспа си тръгнал да говориш.

11

Петров

преди 5 години

Сега македонците като не са древни македонци какви ще се пишат? И паметниците на Филип и Александър какво ще ги правят? Нали според нашите патриоти македонците са българи? Сега се оказва че са северномакедонци някакви. Направо да ги бяха писали севрноамериканци.

10

Анонимен

преди 5 години

Ако имахме политици,ТЕ сега щяха да определят правилата....НЕ Гърция!Само че нашите краварски маро.онерки.......