23

Анонимен

преди 6 години

Абе тези US посланници нямат милост, то от тези устойчиви действия колена не му останаха на Бойко.Той Бойко е свикнал да се навежда на Ердоган на US посланници, на ЕС абе свикнал е на тези устойчиви действия.

22

Анонимен

преди 6 години

За втор път поставям + /плюс/ на Василчева! За да не пиша аз!

21

Контролев

преди 6 години

До ВасилевЧервеите контролират света.Най-много 90г да се кефиш на парите.После ще кефиш червеите.

20

Анонимен

преди 6 години

А Боко го гледа този като че си гледа Началника. Само дето не е паднал на колене да му целува обувките. Ни осанка, ни достойнство. Единствено раболепие. Ето го човека дето не се уморихте да си го избирате, а той не се умори да ви продава.

19

П.Петров

преди 6 години

До Василев,Всъщност процесът е обратен -> Парите управляват умни хора, които се продават, а умните хора управляват по- и най-простите. Собствениците на парите не е задължително да са умни, но са завършили по наследство добри училища, където са се научили да купуват умни хора.ТОЗИ ПЪТ Е ДЕСТРУКТИВЕН И НЕМИНУЕМО ВОДИ ДО ОВЛАСТЯВАНЕ НА ПОПУЛИСТИ,КОИТО ЩЕ ДОВЕДАТ СВЕТА и ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ДО КРАХ!

18

Анонимен

преди 6 години

България - страна с политици, специализирани по близане и навеждане. Затова българите са със смачкано самочувствие, затова вече и не излизат да протестират и да желаят да си уредят държавата - защото знаят, че пак ще ги продадат.

17

П.Петров

преди 6 години

Докато българската олигархия е послушна, така ще е !

16

Василев

преди 6 години

Парите контролират света, а умните хора контролират парите!!!Следователно селяни прости, умните хора управляват света!!!А умните хора са малцинство, но винаги управляват дори и в деомкрациите, където мнозинството са селяни прости и гласуват!Бати Бойко наш геройко е куче на каишка на тези умни хора в света, които контролират световните процеси!Той не е съвършен, но става за управлянец!За вас остава само един всъзможен изход селяни прости, да се преборите с вашия дребен селски манталитет!ЦРУ

15

анонимен

преди 6 години

искам газова независимост от султаната не искам да местим посолството в иерусалими да ставаме мишена искам мир и дружба сьс сьседите русия не ми е враг и не нивкарваите зорлем в конфликти нямам никакви интереси сьс сащ за мен те са продавачи на орьжие смьрт и сьлзи и нямам никаква работа с тях

14

Анонимен

преди 6 години

До 13 ти може да си роб.

13

Шопа

преди 6 години

САЩ и Израел са най великите държави.Тва е положението.

12

Анонимен

преди 6 години

Вчера отказа среща с Иванов, днес вече му идват на крака да го поздравят.Не съм фен на македонците, но браво на тях, че се опънаха на САЩ. НИЕ ПАК СМЕ СИ РОБИ. Слушкаме и папкаме колкото ди дадат да не умреме от глад.Не желая да се обичаме с македонците само ако ще влизат в НАТО или ЕС. А иначе да не искаме да ги знаем. Продажната душица на Тиквата натам ни бута.

11

Анонимен

преди 6 години

"Американския" посланник поздравява Бойко за участието му в израелски далаверки?! F uck off!!!

10

Джон Иванов

преди 6 години

Тук ще си мрем.Нито съм с щати,нито с Русия.С Русия можем да скъсаме дипломатическите отношения,защото ни се подиграват.Но опитай да направиш това с щатите....не ми се мисли!

9

Анонимен

преди 6 години

А подигравката за юп от ердоган обсъдихте ли? А антибългарската и проци *** ска политика на америка срещу България обсъдихте ли? Истанбулската шетня обсъдихте ли?

8

Иван

преди 6 години

Аз не съм съгласен и ще имигрирам с Русия.

7

Анонимен

преди 6 години

Супер!

6

относно сащ

преди 6 години

България е важна за тях само като територия.Не като държава,не като народ.Авиобазите са им безплатни.Дори керосина не си плащат.А с F16 съвсем ще ни доизточат.Визи ще гледаме през крив макарон.

5

Емигрант

преди 6 години

Три нещастника дето не са си нахранили кокошките и прасето ама са намерили време да се правят на всезнаиковци политолози.Дето имаме един лаф,кога стана калайджия,кога ти почерня ***??!!

4

Анонимен

преди 6 години

Ходил е на отчет; От тия ясни и устойчиви действия забогатяха неколко олигарха.