45

Анонимен

преди 5 години

Къде е турският ТИР в историята?

44

123

преди 5 години

До Анонимен 41То закони, че има има, ама никой не ги прилага.

43

Василев

преди 5 години

Съгришихме селяни прости, съгришихме, помислехме че сме нещо повече от другите народи и може да се самоорганизираме и да живеем демократично и богато, и всеки да има права и задължения в държавата ни!Обаче всеко набляга на правата, но никой не набляга на задълженията и отговорностите!Не закона е виновен, а нашия селски манталитет,така лекичко по перваза да се измъкваме от закона, хем да направим нещо по-бързо, по евтино, незаконно!Спестяваш разходи и време, ставаме по велики от немеца!Хю!ЦРУ

42

застраховай в боко-3

преди 5 години

Анархията е пълна. Боколандия е държава пред закриване. Пълна с мутри и неграмотници, управлявана от една обикновена мутра и мафиотската му структурка ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 5 години

Колко пияни шофьори има в затвора а другари милиционери

40

Анонимен

преди 5 години

До 29"Управлението на моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта от над 1,2 промила ще се наказва с от една до три години затвор и с глоба до двеста хиляди лева"Кво викаш нямало закони ? 3 год затвор и 200к глоба ? Я раздавай на всеки пиян и да видим скоро дали някой се качии пил. Как се плащат 200 000 ?

39

Анонимен

преди 5 години

Аман от наглеци с джипове!

38

Анонимен

преди 5 години

До Знаещкой ти мисли за поддръжката, пълно е с евтини джиповекупуват ги, карат ги докато светне някоя лампа и ги продаваттака е и с всички 10+ лимузини

37

Василев

преди 5 години

Все си задавам един въпрос и не мога да си отговоря!Защо в Сингапур имаме почти нулево разпространение на наркотици и е една от страните с най-висок стандарт и икономическо развитие???Някой знае ли???Агент Бени Маккоули!ЦРУ!!!

36

Анонимен

преди 5 години

До 29Сз да съм садия и като ти лепна 5 години на най-висока инстанция ти си приказвай после в затвора дали няма закони :))) Съдията може да нанася удари и по морални въпроси и не можеш да го спреш. Оправданието от законите са манипулации.

35

Знаещ

преди 5 години

До pff "ти в 1996-та ли живееш все още? Сега "джиповете" са по-евтини от повечето автомобили" - абе колега, защо ни правиш на баламурници? Нещо за подръжката да кажеш? Консумативи? Разход на гориво? Не ми се прави на отворен, ако обичаш!

34

Надъхан

преди 5 години

Виновни са мигрантите, както и участниците в прайда!

33

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИли е бил московски, или някой от нашенските му ташакoкрепители!

32

Василев

преди 5 години

Той и премиера се прави на шофьор състезател, обича да сяда зад волана на джиповете и да кара бързо в кортеж с охрана!!!Не нарушил закона, но дава лош пример!!!Всеки в тази страна носи отговорност за войната по пътищата!!!Агент Ричи Стоун!ЦРУ!!!

31

Патриот-майтапчия

преди 5 години

Виновни са бежанците!

30

65

преди 5 години

Във ,,Фактипрочетох най _голямата простотия. Дават снимка от катастрофата с коментар ,,...причините не са изяснени. И после...причинена е от шофьор на джип ,видимо пиян.*** и коментара.

29

Мосю Густав

преди 5 години

Право в очи, Василев! Браво!

28

юрист със стаж

преди 5 години

Пък вие се сърдете после на полицията и съда. Полицията и съда - ЗАКОНИ НЕ ПИШАТ. Могат само да ги изпълняват - така както са написани. И го правят. А че разултатът е трагичен - питайте тези, които приемат законите в тази страна. Жокер - 240 са на брой.

27

Василев

преди 5 години

Селяни прости, да ви кажа една истина, която никой няма да ви каже никога!!!В 99,99% ние българите сме с манталитет на дребни селски тарикати!!Винаги в своите действия , дали е на работа, дали е между съседите си, дали е на улицата, ние не мислим, че със воите действия ще нанесем вреда на други хора, които нямат вина, или просто така ни е угодно, да не носим отговорност и съвестта да бъде нашия съдник!!!Селяни прости , вие сте валат!!!Агент Джеръми Пфайфър!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Анархията крепи мутрокрацията.