52

Анонимен

преди 6 години

До тея, които призовават да няма "злобни" коментари: Ами как да коментират хората - 22 годишна се хваща с 55 год. хазартен бос. Калкулирала е рисковете. Така е в БГ - плащала е с младото си тяло да се вози на дебели коли и да има пари за силикон. Бонус - рисков живот.И не, това не е "западна ценност". На запад няма подобни кифли, батки, мутри. Това си е чисто наше, димитровградско изобретение.

51

Анонимен

преди 6 години

Да дойде да живее при мен ... аз нямам пари , но поне мога да и дам семеен уют.Кой я кара да движи с някакви мутри пък после защо се стреляли от ревност ... меркантилността е лошо нещо , ей !!!

50

Анонимен

преди 6 години

Може накрая да свърши по-интелигентна отколкото е била преди...

49

Х

преди 6 години

Пичове, ок, мацката не е много за съжаление, имайки предвид хората с които се е забъркала, но е неуместно точно в този момент под тази статия да бълваме кофти коментари. Нека се оправи бързо, и както каза по-долу един колега, да внимава как и с кого ще ползва вторият си шанс. Обикновено след подобни случки, такива диви момичета или момчета се кротват.

48

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Дано се оправи,и си вземе поука,че двама мъже не може да са винаги под ръка едновременно,според нуждите.Има случаи в които се попада в сложна ситуация по независещи само от един човек причини.

47

Анонимен

преди 6 години

Дано се оправи,и си вземе поука,че двама мъже не може да са винаги под ръка едновременно,според нуждите.

46

Анонимен

преди 6 години

По тоя случа с това убииство лъжата е водеща.Заплитането става тотално и е има замесените в него се увеличават.Чака ме още ...

45

РРР

преди 6 години

Никой не каза една добра дума за доктора.Респект докторе!

44

Анонимен

преди 6 години

брей ми ся ко праиме ?"граматически и математически анализ " се увредили - УжасТ ! тъкмо искаше да кандидатства в университета и да учи учи учи .

43

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

Тя преди това не можеше да разсъждава, че сега щяла да може..

42

Анонимен

преди 6 години

Абе момичета къде сте тръгнали с някакви мутресьори, толкова ли не останаха нормални момчета за вас? Глупаво преме. Ама и родителите са виновни само ги учат по паричковци да ходят. А кои са огромното мнозинство богаташи у нас? Мутретата.

41

ШибиРиби

преди 6 години

Мчи как иначе. Сезонът на Слънчака тече , времето е пари, евраците чакат. Няма да губи евраци заради една куха гръмната кратуна. Мотивацията е голема

40

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Браво един спасен живот!Симона нищо лошо не е направила. Всеки в своя съзнателен живот, навлиза в сложни взаимоотношения, но трябва някъкси да ги преодолява. Не важно дали ще паднеш, важно е като паднеш да станеш!

39

под строй в Кома

преди 6 години

явно силиконът е подплънкал черепчето, щом куршумчето се е замотало и оплело...са и мутрите ще надоят със силикон тиквите си след като след кома започва да брои на три езика

38

Горан

преди 6 години

Много хора, и без да са простреляни в слепоочието по начало си нямат способността да възприемат, и анализират музиката... За такива се казва, че слон им е стъпил на ушите...

37

Анонимен

преди 6 години

Простреляни са обаче доста гностични полета в мозъка, които са свързани...................с възможността да се възприема и анализира музиката. ....Е как ще се кълчоти в чалготеките сега?

36

Българин

преди 6 години

"Куршумът не е засегнал мисловните дялове на мозъка й"Точно като вица за блондинката ...Иначе и пожелавам възстановяване разбира се.

35

Анонимен

преди 6 години

Симона, помислете си за какво ще използвате втория си шанс. Желая Ви бързо възстановяване

34

Анонимен

преди 6 години

Говори, храни се, пие вода и търси нов милионер, тия ц*ци няма сами да се напълнят със силикон

33

До Батман

преди 6 години

Батбане ... не 40, а цели 51г е бил чичко паричкото. Смятааааййй 51г