7

Анонимен

преди 5 години

А за *** Импексова - пак нищо никой не говори...Сякаш я няма в политическия мир!И тя бясно съска от злоба :)

6

Анонимен

преди 5 години

Сега поне нашето знаме е където си трябва, имаме напредък значи.

5

Юнал Джемилов

преди 5 години

Дори е добре ваобще да няма граница между Турция и българия

4

реалист

преди 5 години

В ЕвроГей.ския парламент е усмихнат, пред Папата е усмихнат, пред Ердоган е усмихнат, а пред майките с болни деца е недоволен и сърдит. ЗАЩО БЕ БУДА? КОЙ ТИ ПЛАЩА ЗАПЛАТАТА? НА КОГО СИ СЕ КЛЕЛ ДА СЛУЖИШ? ИСКАМЕ ТИ ОСТАВКАТА, СЕГА, А НЕ УТРЕ!!!

3

НЯМА ДЕЦА ЗА ЦЯР

преди 5 години

Имаме огромни възможности да помогнем на обсебените от наркотизирани бюрократи европейски страни и Евро нарко институции.Засега нахендриха на Борисов нагли послания за още по текжо увреждане на Балканите с ненужни магистралки за поне 30 000 000 000 живи евра ограбени от бедните пострадали от тежки диверсии балкански републики.Борисов поиска да с е ограбят и поне още над 5 000 000 000 euro за дигитално терористична техника з а п о пълно и тежко увреждане на климата над Европа и Балканите.

2

Boko bo

преди 5 години

Когато вечният ти враг те хвали не е добре. Каквото и да се случва Турция е наш стратегически съсед, но и враг с нарастващо влияние в страната ни. Но дори и те го държат с доклади за корупция и каналите. Справка докладът на МИТ за Булгартабак и каналите за Близкият изток. Не е на добро....

1

Анонимен

преди 5 години

Продажния безродник пак прави ниски метани на турците.Роденият да пълзи не може да лети.