94

Анонимен

преди 5 години

Руснаците нямат....а ние процъфтяваме...

93

Анонимен

преди 5 години

Да си седят в Русия

92

Анонимен

преди 5 години

До 102 Да също така видяхме и Мусолини , Хитлер , Сталин и Ким. Общо жертвите на режимите им няма да бъдат надминати сигурно никога. Такаче да може да си лягаш пинкоо. Седнал да ми защитава фашистии.

91

Недоволен

преди 5 години

Видяхме какво стана като се опитаха да наложат демокрация в Ирак, Либия и Сирия.

90

Недоволен

преди 5 години

До 100. Тия глупости на търкалета ще ги разправяш на някой друг. Кувейт е Иракска територия. Не знам каква е причината да се отдели от Ирак, но подбиха пазара на петрол. Дъмпинг на цената направиха. Те Ирак разчитат не петрола за оцеляването си => ако не могат да продават петрол затъват. Нямат друг избор освен война. Ти си луд. А 2002 или 2003 беше като направиха инвазия каква им беше причината? Злия диктатор Саддам сигурно. Точно тогава се изложиха пред целия свят и ги разбраха какви лъжци са.

89

Анонимен

преди 5 години

До 98Най ме кефят левундерии неуки, като тебе. Ако беше чел история щеше да знаеш, че след войната Ирак - Иран , Садам напада Кувейт за да вземе петролните полета. Но за негово нещастие диктаторчето не знае, че САЩ е съюзник и не е Иран. САЩ напада ирак и го маха от Кувейт. Със сигурност в нормалния свят нормалното е това , а не обратното. А втория удар вече си е довършване на работата, която не са свършили.

88

Недоволен

преди 5 години

Ми да свалят и Путин тогава бе, и Ердоган, и Саудитски я супермен който е министър на вътрешните работи, на защитата, крал и т.н. , да свали Си Дзи Пин , да спре да дава на Израел 10 млн долара на ден за оръжие, да спре да финансира тероризма. Кво чака? Ама не ПЕТРОЛАААА, това чака. Затова нападна Ирак, Либия. За да защити демокрацията нали? 92 хахаха. Ами тя войната приключва за две секунди, но документите за капитулацията явно изискват някакво време. Кво да правиш. Малшанс :D:D

87

Анонимен

преди 5 години

В момента дават по National Geographic сериала за Диктаторите. Гледайте как на всякъде вземат властта с кръв. Банда военни престъпници нищо ппвече. В момента дават за Мусонили.

86

Анонимен

преди 5 години

До 91 свали да тоталитарни мошеници. Дано продължи да ги сваля ...само че пием за това :)Колкото до туристите рашягии ами ...Нищо ново. България да рекламира към западна Европа повече. Япония , Сингапур има доста възможности.

85

Анонимен

преди 5 години

Много ме кефи как някой вика "3 дневна война", пък после допълва... "за 2 секунди всичко е приключило". :)))Последно? 3 дни или 2 секунди?

84

Недоволен

преди 5 години

Тролчета колко правителства свали любимата ви САЩ, колко военни интервенции направи, колко конфликти провокира за последните 70 години? Колко ресурс излапа и излапа. Всичко това ще свърши. До края на века САЩ няма да са велика сила. Помнете ми думата

83

Анонимен

преди 5 години

Недоволен, както казах, малко знаеш за света. Забранено е извеждането на оръжия в космоса, моето момче. Научи го този урок. Единственото нещо за военни нужди, са шпионски и комуникационни спътници. Какви лазери те гонят, какви фантасмагории?

82

Анонимен

преди 5 години

Недоволен, не, аз съм чувал, че руснаците сс викнали извънземните да им помагат. Баба Ванга е превеждала между тях. Писала е субтитри и са я заболяли очите тогава и от тогава е сляпа.

81

Недоволен

преди 5 години

До 84 възможно е да . Не отричам. Друго съм чувал аз. Че от космоса директно с лазер ги разцепват. Други казват, че с енергия от атомни реактори. Версии много, но е факт Китай се страхува от Русия не обратното

80

Анонимен

преди 5 години

Руснаците средно са доста интелигентни, но това не е заради гените, а просто при тях има страшна конкуренция. Защото са голяма нация, а като лебенсраум нямат много. Повечето е тайги тундри, сопки и много мечки. Твърде много от тях отпадат при естествения отбор, пропиват се или фащат тайгите. Други са по затворите. Затова виждаме само върха на айсберга, т.е. горната ***.И никога руснак няма да остави бакшиш, освен ако не е да се надува пред компанията.

79

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден с тролене изкарвам 30-40$. Защо да чакам на пенсия само ?

78

Недоволен

преди 5 години

Да не говорим, че Русия губи огромен % мъжка сила ВСВ. А каубоите не знаят какво е да имаш война на собствена територия. Ще им свърши хегемонията и ще си бъдат натирени в ъгъла оставайки си една второразрядна държава каквато винаги са били. Отвлякоха немските учени. Каква беше онази операция ВСВ. Ограбиха ресурси на по слабите и бедни държави и затова дръпнаха, но всичко това ще се промени. Света вече е възстановен от ВСВ, на хората им се отвориха очите. Хохохо

77

Анонимен

преди 5 години

Недоволен, много фантастика си чел. Не е война, няма капитулирали.Случаят е следния: Имало е спорна земя, руски танк затъва в тинята, обаче е нов (тогава) и китайците под предлог, че земята я смятат за своя, решават да се докопат до технологията на танка и тръгват към него. Няколко руски граничари наистина се бият смело. Докато най-накрая идва подкрепление - руснаците пускат запалим газ, който да се разстели над земята и подравняват с БМ-21. Всичко друго е фантастика, относно тоя случай.

76

Анонимен

преди 5 години

Минималната пенсия в Русия е 300 долара /270 евро/Минималната пенсия в Унгария е 350 евро.Минималната пенсия в Евлоатлантическа България е 100 евро.Затова болните тролчета тролят за центове. За сандвич и бира.

75

Анонимен

преди 5 години

Чюгуни, вече месец няма изобретени безаналогови оръжия в русия ?Какво става ?