10

До Жо

преди 5 години

Този не е бил колоездач. Колоездача е човек подготвен да кара колело: каска, ръкави, светлини на колелото ( предни и задни ) и спазващ закона за движение по пътищата. Този със сигурност е бил една проста Велопедалетина

9

Fck

преди 5 години

Думите са излишни. Смятам ,че поне един гражданин е видял лицето а дори един фотос да му бяха щракнали за да се види кое е това същество неандерталско. Бой ли...не. мафията имат един интересен метод тръба увита във вестник. Гледаш си човеко носи вестник минава покрай теб и ти чупи капачките на колената...после карай колело на най ;).

8

Жо

преди 5 години

ТОЗИ колоездач със сигурност ще ви блъсне умишлено, ако случайно ходите по велосипедната Му алея. Той ще пререже маркучите на пожарната, ако при пожар, пресичат велосипедната Му алея.Същият този колоездач кара по тротоара на местата, където няма велосипедни алеи и си мисли, че има право.Това не е колоездач, а обикновен пр0стак.

7

НЯМА

преди 5 години

МВР няма да открие Престъпника , заплашил Хората с убийство . Те не можаха да открият избягали Убийци от Затвора .

6

111

преди 5 години

Как би се почувствал волосипедистта, ако негов близък имаше потребност от неотложна медицинска помощ и някой друг велосипедист беше сторил същото деяние?

5

Българин

преди 5 години

Призовавам велосипедиста да възстанови парично щетите.

4

Анонимен

преди 5 години

До azГрамотник умен... седи си в час по български и не се прави на умен. Думата велоалея отдавна е в обръщение в България, но ти си от по-миналия век и няма как да я знаеш...

3

лимонад

преди 5 години

защото няма никакви наказания за такива золуми. Полицията чака на обществото да ги "поправя" и не предприемат никакви мерки.

2

az

преди 5 години

Какво е "велоалейте"? Някаква нова дума ли? Аман от неграмотници...

1

Анонимен

преди 5 години

Тия велоидиоти съвсем изперкаха с велоалейте си...и се мислят за богове...