40

Анонимен

преди 5 години

"Путин може да подари на г-н Си Цзипин каквото си поиска..."След сакнциите само каквото си поиска от Русия.

39

Анонимен

преди 5 години

До Русия в изолацияДурак, а ты что можешь? Вы всю промышленность за 30 лет просрали

38

сик

преди 5 години

Има изследване , според което 65% от РУСОСИФИЛИСТИЦИТЕ у нас са ГЕЙОВЕ . Затова и имат тази склонност да предават България и да служат на престъпните руски интереси .....

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32 ОСВЕН САЩ И ЕС НИКОЙ НЕ СЕ ДЪРЖИ С БЪЛГАРИНА КАТО С ТРЕТОРАЗЛЯДЕН РОБ И ДОРИ МУ СПИРАТ ПРОЕКТИ С ЕДИН ПОДПИС И МУ ЗАТРИВАТ 5-6 РЕАКТОРА ЕТО ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА 30 ГОДИНИ КРАВАРСКО РОБСТВО И ДОРИ СИ ПРАВЯТ И ПАМЕТНИЦИ ТУКА. БЪЛГАРИ В МЮНХЕН ЖИВЕЕМ ПО ЗЛЕ И ОТ КУЧЕТА

36

Простак

преди 5 години

До 27 това ли ти беше железния аргумент? Да ми даваш за пример някакъв милиардер. И Джак *** като има милиарди това доказва, че Китай е много богата държава. Гледай народа и обикновения човек как живее. Китайците са супер бедни и скъсани като народ. Домашното потребление е слабо. Ако имаш възможност къде ще развиваш бизнес в Китай или САЩ? Той и Бойко Борисов е милиардер, но това не означава, че българския народ е много цъфнал нали?

35

23

преди 5 години

Путин закопа Русия и сега се говори гърчи и се чуди накъде да тръгне ...Остава да видим , какъв подарък ще даде на другия си прияте- *** МАДУРОУникални *** и измамници .....

34

Русия в изолация

преди 5 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а не за Русия. Жалка работа.

33

до 29

преди 5 години

Аз отдавна съм се умел. Още изисквания, препоръки, личн философии, дребни скодоумни евроатлантически лозунги? Чакам с нетърпение. Давай не се стеснявай.

32

Анонимен

преди 5 години

21 а ти си най- неадекватния човек на земята. Свикнал да се кланя и да го унижават. Заради такива България изчезва

31

Анонимен

преди 5 години

Обичам зли русофоби, поднесени с гай парад и неизчерпаема доза скодоумие.

30

ВЪПРОС

преди 5 години

КИТАЙ започна да диктува Правилата в Света .Моето мнение - задно с Русия ще променят Света - Робовладелски Строй , Феодален Строй , Капитализъм - Социализъм , Демокрация .Ще имаме Комунизъм - всеки има право да яде и да живее .

29

Анонимен

преди 5 години

Абе руски ***...айде омитайте се от България!!!!!!!!!!!

28

Русия потъва

преди 5 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

27

do 23

преди 5 години

Простака, аз бих попитал Джак *** с колко по два долара на ден живее и кога пак ще се разхожда оз Белия дом, а Дон Балон ще припка около него.

26

Аз

преди 5 години

Тръмп разбра, че ЕС и НАТО са му камък на шията, ако Путин реши да нападне ЕС и САЩ едновременно краварите не могат да покрият толкова територия *** от Г-7 скоро ще им бъде много весело. Който сее вятър жъне буря.

25

Русия е изостанала

преди 5 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

24

Анонимен

преди 5 години

Путин: Китайската писменост е дошла от виетнамските земи !

23

Простака

преди 5 години

На американците не им пука за съюз между Русия и Китай. Пука им да не стане съюз между немската технология и руския ресурс. Единствената комбинация която може да ги конкурира в световен мащаб. Айде стига сте ги хвалили тези бедни китайци. По- бедни и от българите даже. Китай за разлика от САЩ и Запада има да мисли как ще изхранва 1 млрд. гладни гърла живеещи с под 2$ на ден. Държава със супер слабо домашно потребление и залива пазарите с евтини на никому нужни ***. Слезте на земята моля!

22

скоро

преди 5 години

ШОС,БРИКС това е бъдещото а Г7 е вече в миналото и те го знаят но играят театър.

21

Анонимен

преди 5 години

Путин може да подари на г-н Си Цзипин каквото си поиска Путин е най-влиятелният човек на планетата Земя.