18

Анонимен

преди 5 години

По принцип не ми харесва свеждането на глава... Или да си остане падането на колене, или свеждането на глава да бъде заменено с "високо вдигната глава", за да се покаже гордостта ни от това, че сме имали такива сънародници. Лично мнение изказвам, все пак.

17

НЯма деца

преди 5 години

Правилно НАГЛИ ПРЕСТПНИЦИ На Власт на церемонии падат на колене уж д а почетат героите .СРАМОТА мъртвите ги хващат веднага. Крадат десетки милиарди от народа .НЯМА деца .Няма Бременни а крадците - магистралки з а милиарди , сметища за милиарди вили и дворци с яхти за избранници по списъци..Дигитално терористична техника за училищата плащат с милиарди ограбени от народа.

16

Анонимен

преди 5 години

До 17Така е изчезва всичко "българско" включително руски военен марш... я ми се махаш от тука че ако фана една сопа..

15

Анонимен

преди 5 години

Боко Тикваров не може да се сгъне от търбуха, та затова...

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18"Каракачанката (аг. Иван от ДС) и да коленичи, после не може да стане."---А, пък и не могат да го вдигнат ... :)

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4"Каратачан с тези шкембаци, май за себе си тъкми тези промени!"---А-а, обеща да направи половин коремно на лоста след президента! Ама, когато тате ми купи колело (друг път). :)

12

Анонимен

преди 5 години

Каракачанката (аг. Иван от ДС) и да коленичи, после не може да стане.

11

Анонимен

преди 5 години

Явно поправките са направени от национални предатели. Лека полека заличават всичко българско. Нали сте чували тая приказка ...... до девето коляно.

10

Един от Северозапада

преди 5 години

Потърсете едно интервю, има клипчета в нета, където питат Цветанов, срещу кого е дошла да се бие Ботевата чета, а той върти, суче и казва"срещу официалните представители на властта тогава" , което си е чисто признаване, че Ботевата чета е шепа терористи, дошли в страната отвън, да се бият срещу властта.Нито намек за жероизъм, саможертва...На 2 Юни народът днарочно е държан на разстояние от тях, не знам дали не е имало пак освиркване.....А вие търпете всички гаври, и като зомберани гласувайте .

9

scbg

преди 5 години

Каракачанката просто не може да клекне... ояде се като за световно

8

Един от Северозапада

преди 5 години

Защо ли имам чувството напоследък, че Герб и коалиция правят гаф след гаф? Или тестват търпението ни, или искат народа да се вдигне и да ги свали от власт, защото нямат достоинството сами да подадат оставка? Пенсиониране на мъжете на 75, и приетия на първо четене закон за 1000 лева данък за стара кола, какво ви говорят? При пенсия 220 лева и продължителност на живота 76-78 години, или по-малко....

7

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 5 години

ПРИ ЧЕСТВАНИЯТА ПАМЕТТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ГЕРОЙ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА АМЕРИКАНСКАТА ПЕСНИЧКА -ЯНКИ ДУДАЛ,ПРОВЕЖДА ГЕЙ ПАРАД ,КЮЧЕК ПАРАД И ЧАЛГАДЖИИСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ,ВОЙНИЦИТЕ ДА БЪДАТ С ГЕЙ УНИФОРМА И ЯКО НАДУПЕНИ....НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАТИ...ДА БЪДЕМ ДЕМОКРАТИ...

6

иван

преди 5 години

Следващата стъпка за отбелязване паметта на загиналите национални герои най-вероятно ще е народни веселия с изпълнение на кючек, ментени пръчки и баклава.

5

Един от Северозапада

преди 5 години

По-добре отменете и честването, най-добре е да се раздават тогава бира и кебапчета не само по изборите, докато гвардейския оркестър свири "Янки Дудъл" или "Когато Светците маршируват", ще е политически по-коректно.Със закон да се забранят и "Тих бял Дунав", защото пропагандира тероризъм, нали според новите постановки Ботев и Левски са терористи,а за слушане на "Шуми Марица" , която я пеят от Руксо турската война още, и е била химн, да вкарват направо в затвора.Каракачанов, продажно *** си и т

4

Fck

преди 5 години

Те не падане на колене заслужават да им целуваме нозете щото ,ако не бяха "геройски загиналите" сега щяхме да пием турско кафе и да сме всичките с фесове на главата и мустаци по мутрите! Решението е неадекватно ,необмислено и тъпо. Свеждането на главата малките деца го правят ,като са виновни за някоя беля!!!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Ще коленичите само пред Бойко и западните ви господари. Ясно е, че не почитате и не защитавате Свободата.

2

Българинът

преди 5 години

СРАМ и ПОЗОР!

1

Палете свещи

преди 5 години

ПО повод черен ден 9 юни 1923 година да споменем десетки хиляди БЪлгари вкл герои от войните избити зверски вкл удавени в шлепове от превратаджиите от 9 .06.1923 до 1934 година вкл.Същите превратаджии правят и кървав преврат на 9.09.1944 година убити са хиляди.