44

Анонимен

преди 5 години

Жалко за момичето! Платила е цената гледайки Пайнер тв,Николети,Златки и пр.

43

Анонимен

преди 5 години

Те са жертви на времето в което живеем.През лошият социализъм този сценарии беше невъзможен.

42

Анонимен

преди 5 години

Нито е ходила с охранителя, нито шефа и е бил любовник. Всичко това са измислици на убиеца.Той нито е живял с нея, нито е спал с нея, нито са имали връзка. Просто е психар, на когото му е хрумнало да убива

41

Анонимен

преди 5 години

Много е тежко да ти измъкнат жената която обичаш под носа. Само се чудя защо е застрелял и приятелката си. Явно съвсем му е паднало пердето.

40

Анонимен

преди 5 години

Аз 2 пъти съм изпадал в любовна мъка, но не съм си и наумявал да убивам пеераса, камо ли да стрелям по жената която обичам. Всеки си има собствен живот. Все едно аз да тръгна с някоя и ревнивата ми приятелка да ме застреля като куче.

39

Анонимен

преди 5 години

И тримата не са цвете за мирисане,да не кажа по-силни думи.Стрелецът гърми на месо за момиче,което познава от 20 дена,чичко-касичка пък на 55 г решава да го играе плейбой,а момиченцето си помистилове, че с силикон,хиелорон,джуки трябва да "успее"в живота използвайки мъжете,като ракета-носител.Според Дарвин,нещата са нормални в тая ситуация.

38

Гражданин

преди 5 години

Момиче на 22 години ходи с 37 годишен и има за любовник 55 годишен чичко паричко! За такива като нея нормалните момчета на по 25,26...30 години са скучни, незряли, глупави и бедни. Днешните момичета масово приличат на компаньонки и се държат като такива! Хора обръщайте внимание на децата си!

37

Горан

преди 5 години

До Анонимен 39: Абе все едно! Чий го е дирила с тоя 37 годишен охранител? А, и оня бившия и вече шеф от казиното... Ми, да е бегала овреме, бе! То си е ясно, че е търсила лесното! Не е искала да бачка, да изкарва малко пари, а си е искала в замяна на това, което тя смята, че има като дадености, да получи всичко наготово, от когото си поиска!

36

Анонимен

преди 5 години

Стига сте писали глупости и сте плюли момичето Била простреляна от приятеля си... Само той твърди, че и е приятел

35

шматка

преди 5 години

До 31Защото е такава.Каква е разликата между тези които си продават тялото на час и тези които го правят за по дълго време.Целта е една.ПариСеднали тука някакви да ни четат морал.Четете си морала пред "красавицата"

34

ник

преди 5 години

Мутрата просто се е вживял много в ролята си на богат, на който всичко е позволено и не е проблем да си играе с човешките съдби. А когато се самозабравиш се получава така!

33

До СДС-Айдуцуте

преди 5 години

Ех,Айдуци,,Айдуци!Колкото и да сте крали и преяли,в крайна сметка ковчезите ви не мога да отнесат ограбеното!

32

пфф

преди 5 години

До АнонименКакво има да му се стъжнява ? Приятелите му ще си разделят казината и бизнеса и ще станат по-богати. Тръгнали са те да отмъщават....

31

Горан

преди 5 години

Абе от цялата работа най си го е получил Миджурина... Ни парите, ни казината, ни нищо не спомогна да му дойде акъла, та му вкараха в главата едни по-подходящи за неговия случай оловни лекарства! Откъдето и да го погледнеш - и тримата са се забъркали с когото не трябва!

30

Jek

преди 5 години

Жалко за 3 живота.

29

Анонимен

преди 5 години

С тия джуки прилича на 40 годишна. Защо 22годишно момиче иска да прилича на жрица на любовта.

28

Анонимен

преди 5 години

Ще му се стъжни на тоя в затвора, като го подбарат приятелчетата на Миджурина!

27

Горан

преди 5 години

Дано се оправи, ама... На никой нищо не била направила? Тогава как се е забъркала в това? Разбира се, че не е това начина - да стреляш по всеки, който пожелае твоето момиче, ами че то тогава няма да останат хора въобще! Ама, в края на краищата трябва да внимава с кого се забърква. Тази е поредната кифличка, за която нормалните мъже са скучни, смотани, и т.н.

26

Клара

преди 5 години

Да би мирно стояло - не би чудо видяло! Каква й е била работата там?

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Единствения виновен е този,който е стрелял.Добре,че нищо не зависи от хора като теб ...