135

Fallschirmspringer

преди 6 години

Някой дали знае защо никога ББ не е бил на посещение в САЩ,та,ако щеше и портиера на ДД да го беше приел, ЦЦ прескача доста често.Смятам ,че гаранционния срок на ББ е към своя край и скоро ще има оставка на правителството ,като на поста ще бъде заменен от ЦЦ .Нещо чудно и това фиаско с посещението в Русия да е част от тази игра.Ако някой си въобразява ,че глупостите ,които твори правителството на всеки 3-ти март,тон за ,които даде "тройния младоженец",руснаците не ги помнят-много се заблуждава

134

Анонимен

преди 6 години

Когато България беше с Русия българите живееха добре.

133

Анонимен

преди 6 години

Поне Путин да го беше потупал по рамото и погалил по главата както правят по-старшите евроатлатнически парнтьори с Бойко, а можеше да да го цунка като Юнкер.

132

плевналиев

преди 6 години

Всяка секунда, през която България играе васал на сащ ни приближава към национална катастрофа! Единственото спасение е връщането към традиционалните Православни ценности и скъсването на всякакви отношение със сащ,държавата терорист номер 1 в света!

131

поканете ме мене

преди 6 години

До Анонимен 148 - и кво излъчва путин - тва дето излъчва Йода, некво измислено /нереално/ джудже; - а кво излъчва Боко - Хан Соло, реалния герой, който движи сюжета! Евала госин Борисов, затова че си истински ине ти пука от джедаите!

130

Fallschirmspringer

преди 6 години

До СС/ И най-вече по-бедно за нас.Ако 400 мимиона за вас са нищо ,то за бюджета са нещо ,1000 квалифицирани работни места са повече от колкото пет пъти повече метачи /нищоправещи/ по улиците

129

Анонимен

преди 6 години

С посещението си в Русия премиер Борисов извърши велико дело! Той изгуби един час на Путин! Един час !!!! в който Путин можеше да крои плановете си срещу Запада!!! Поклон пред великото му дело!!

128

до 140

преди 6 години

Взе ми думите от устата. Вярвам, че има надежда за Родината. Благодаря.

127

Баба Груда и Майския

преди 6 години

Боко е най удупеният политик на земята,затова никой не го взема на сериозно!

126

Анонимен

преди 6 години

Борисов предложи хуманитарна помощ на руския Гулаг срещу газ, поради липса на друго !

125

Веско

преди 6 години

Ама какво е било планирано да прави втория ден г-н Борисов в Русия??? Може би разговори за кучето което подари преди време на г-н Путин?

124

СатаНАТО

преди 6 години

с България вече никой не иска да разговаря, тя не е самостоятелна странаТогава не искайте пари от БГ, разбирайте се с ЕС кой ще плаща тръбата. За нас и това е добър вариант.Между другото, Путин изглеждаше като мишка - без мнение, без идея.

123

Error 404

преди 6 години

Не знам дали само в мен е проблема , но мобилната версия на днес.бг е манджа с грозде - пълна бъркотия. Половината статии ми отварят грешка . Най-безинтересните новини - на главната страница, след тях идват някакви статии от преди 3 дни, важните новини с многото коментари са трудно откриваеми, вместо тях ми излиза някакво си Френско село и снимки на читатели . Според дизайнерите на сайта излиза , че прогнозата за времето и афиша на театрите е по- важен от новината за Боко и Путин.

122

Анонимен

преди 6 години

Откакто Боко тръгна да "разхожда хубуст" по света, простотията ни стана нарицателна.

121

СС

преди 6 години

По-далеч от Русия - по-добре за нас!

120

Кристиян

преди 6 години

Излагация ... срам ме е да се нарека Българин! Ние българите сме толкова некомпетентни, толкова дребнави, толкова неморални, толкова късогледи, че няма на къде. Резултатите: последни по всичко въпреки, че взимаме 10г. помощи от ЕС. Нивото на професионализъм в България е шуро-баджанащина! Докато по света хората правят технологичен и социален напредък ние се надлъгваме, кой е "по-напред". Е как да не ме е срам. След 10г. няма да имаме учители и медици ... Родината ни е слънце, ама народа ***!

119

Анонимен

преди 6 години

Защо не коментирате начина на държане на българският Премиер на срещата? Меко казано то беше недопустимо. Нямаше и нотка от спазване на етикеция и дипломатичен протокол. Поведение напълно хъшлашко и гаменско. С подобно поведение кой би повярвал и би инвестирал в тази страна. Вижте президента на Русия какво излъчва и какво Б. Борисов.

118

Fallschirmspringer

преди 6 години

Дясната ръка на руския президент Дмитрий Песков в края на визитата заяви, че предстоят преговори по всички обсъждани въпроси. Руската страна иска сериозни гаранции от София преди да пристъпи към реализиране на енергийните проекти. При своето посещение в Русия българският премиер получи, както казват французите, един красиво и медийно опакован échantillon sans valeur commerciale (мостра без търговска стойност). И това е нещо. Поне като начало

117

Анонимен

преди 6 години

Путин просто гледаше втрещено простотията на госта си, който си мислеше че политиката се прави с *** целувки и свойски потупвания по гърба. Не ден по рано, а час по скоро...!

116

Fallschirmspringer

преди 6 години

Посещението на Бойко Борисов в Москва се коментира по следния начин от влиятелния швейцарски вестник Le temps: България се опитва да се доближи до Русия. Швейцарската медия напомня, че Бойко Борисов през 2017 г. заяви: Спирайки Южен поток, който беше изгоден за нас, ние бяхме лоялни до глупост на ЕС. В действителност Бойко Борисов изпревари с една година Макрон, който заяви по-академично преди броени дни в Санкт Петербург, че: Европейците трябва да изграждат своя икономически суверенитет