37

Анонимен

преди 5 години

Там имаше едни самонадеяни дето все сами ни пазеха, после 500 г турците ни пазеха небето.

36

Анонимен

преди 5 години

Ако бяхме с Русия сега нямаше да ни считат полу-хора втора ръка и да консумираме стоки и храни второ качество ами щяха да ни смятата за хора десето качество и да ни внасят стоки десето качество.

35

Анонимен

преди 5 години

В България има много пари, заплатите могат да се вдигнат на 4 хил лева, но руските разбойници продават скъпо газ, затова са ниски заплатите.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Те турците и северен Кипър охраняват , знаеш ли как яко го пазят, защото са в един съюз с тях.

33

до BG

преди 5 години

В Бг пари има и то не само за модерна и съвремена армия, въпроса е кой и как борави с парите и къде "потъват"(по-точно в кои офшорки и на чии сметки)

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32и защо Турция да не ни пази небето? Нали сме в един съюз НАТО в който държавите се пазят взаимно.

31

Киро кофражиста

преди 5 години

Напълно безсмислено е да се дават милиарди за въоръжаване и за армияПърво няма от кого да се пазим, няма желаещи да ни нападат, а и няма какво да ни взематВторо, ако някой наистина ни нападне, армията ще помогне ,колкото помогна сирийската армия, или на Садам армията, или на Кадафи армията /които уж бяха големи армии/

30

Анонимен

преди 5 години

Много интересни личности са нашите политици, всеки ден работят за сваляне на рейтинга си, който е толкова важен за тях... ще строим АЕЦ Белене -казано от Русия, ама със какви пари? Днес Турция ще ни брани небето? Утре какво ще бъде?

29

ЧАР

преди 5 години

ТОВА РЕШЕНИЕ НА НАШЕТО БЕЗУМНО ПРАВИТЕЛСТВО Е В ЧЕСТ НА БОТЕВ.НА ВТОРИ ЮНИ ТРЯБВА ДА ОНЕМЕЯТ !

28

BG

преди 5 години

Същите активисти да кажат от къде да намерим пари за тая армия, пък тогава да протестират. .... пенсионирани фуражки - все армия им е в главите. Война се прави с мнооого пари. То всеки знае да протестира !

27

135

преди 5 години

Причината за тежкото и критично състояние на Бг-та армия е в нейното умишлено и целенасочено унищожение от 1990г. до ден днешен.(просто като пример - не говорим за наистина остарялата морално и физически военна техника, като - Миг-21 или Т-55, но къде са 400-те Т-72, защо бяха нарязани чисто новите самоходни миномети от правителството на Костов? )Бг няма своя вътрешна и външна Национална Доктрина, корупцията, слагачеството и продажноста на политиците ни съсипаха държавата.

26

НОЙ

преди 5 години

БОЖЕ БОЖЕ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ СЪВСЕМ СЕ ПОБЪРКАХА !!! МОЛЯ СЕ ЗА ТЯХ.....ТО БИВА ПАДЕНИЕ АМА ТАКОВА РОДООТСТЪПНИЧЕСТВО СИГУРНО НЯМА И В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ. ТОВА СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ НО НИЕ СИ ГИ ХАРЕСВАМЕ ЗАЩОТО ДОВЕДОХА НАЦИЯТА ДО БУДНА КОМА.

25

Анонимен

преди 5 години

Най-добре да ни нападнат вместо да ни пазят нали така, ние и сами можем да се опазим или Путин ще ни опази ама да не станем втора Сирия, че там все опазени ходят и бягат към лошия Запад.

24

в грешка си

преди 5 години

До Един от СеверозападаРазбирам мерака ти,ама няма да стане!Пак ще си го изберем!За крадене има още много!

23

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 19 Как от кого? От Путин разбира се. Той единствен има афинитет към чужди соверенни държави.

22

Анонимен

преди 5 години

Защо въобще имаме армия след като не е способна да си изпълнява функциите.Защо въобще имаме пенсиониране осигуряване след като пенсионерите гладуват и мизерстват.Защо въобще имаме съд след като всички престъпници са на свобода.Защо въобще е има тази държава след като не функционира.Време е да чуем отговорите от великия пожарникар дето вече 10 години ни води към благоденствието.

21

позитано 20

преди 5 години

До Бате Гойко 12 А по времето на соца какъв суверенитет имахме..Ехе , ! Даже и в събитията в Чехословакия 67. г участвахме.А иначе Турция ще бди като орел над нас. 500г. са това ей.Стара любов ръжда не хваща.

20

Анонимен

преди 5 години

Всички пари за армия са изливане в бездънната каца на банда алкохолици със шкембета които се наричат военни.

19

Анонимен

преди 5 години

От кого ще го пазят само не ми е много ясно...

18

Анонимен

преди 5 години

Tия с плакатите са супер смешници. Писали, че не дават българското небе на Турция. А иначе на драго сърце го дават на Гърция. Ако Сърбия беше в НАТО, сигурно и на Сърбия щяха да го дадат. Двойни стандарти! :)