72

Анонимен

преди 6 години

Всички тези мероприятия се правят НАРОЧНО и ПРЕДНАМЕРЕНО от определени хора. С това не са съгласни много от обратните. Това са абсолютно умишлени мероприятия, само и само да се дразни обществото. Поръчки от определени среди.

71

аман

преди 6 години

Стига с тези гей паради, стига с тази изкривена толерантност.Хомосексуализма е факт откакто свят светува, никой никъде не го преследва, в сума ти държави даже могат официално да се бракосъчетават. Защо маршируват и правят паради?Както и да го представят, хомото е психологично отклонение. Точка.Има много болести по света, тази е една от многото.Дай утре да организираме парад на хората с болестта Даун и да викаме "ура", "гордеем се", "дайте ни повече права"...Тъпанарска работа.

70

Питащ

преди 6 години

До iliaТи българин ли си?И ако " СЛУЧАЙНО " си, защо се срамиш да пишеш на кирилица?

69

Лола

преди 6 години

Е и кво толкова.Александър Велики,Леонардо Давинчи,Микеланджело,Толстой,Лорд Байрон,Версаче,Ричард Чембарлейн,Фреди Меркюри,Елтън Джон и т.н.т все велики и гениални хомосексуалисти оставили следа след себе си и записали имената си в световната история.Трябва ли да ги мразя само,защото твореца ги е създал различни и гениални ?Щом Той е решил така,кои сме ние,че да го съдим за неговото дело!Доброто,а не омразата движи света напред!Всеки има право да обича и да бъде обичан!Амин

68

ilia

преди 6 години

vsichki fashisti v zatvora!

67

Анонимен

преди 6 години

Едно към едно с Бандар лог от "Книга за джунглата" на Ръдиард Киплинг са. Дори слоганите им са идентични.

66

Анонимен

преди 6 години

За да има държава трябва да има три основни неща- територия, народ и власт. Тъй като т.н. ЛБГТ не могат да раждат деца / най-много да осиновят такова/ значи работят против България. Да припомням ли думите на сърбите, че в Косово не са ги победили с пушка, а с полов член. В тази насока е и изказвания на техния патриарх Павле.

65

Шопо

преди 6 години

Мога и отпред ,мога и отзад ! Дали па не съм *** ???!!!

64

extremist

преди 6 години

втръснала порция от смешен плач от страна на различни маргинални типове, които осмисляли иначе сивото си битие с проповядване на хомосексуализъм. - СЪВСЕМ ВЯРНО! ПРОБЛЕМА ИМ Е ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВА....

63

дядомраз

преди 6 години

Няма да мине без дузина западни посланници начело.И изобщо правата на малцинствата и потъпкване правата и мнението на мнозинството е основна черта на демокрацията.

62

272727

преди 6 години

Когато бях ученик преди 20г., който не ставаше за нищо, ставаше футболист. Сега, ако не ставаш за футболист, ставаш от другия бряг. Вярно, че им е биологично заложено и независи от тях, ама чак толкова да се пише за тях е прекалено.

61

No comment

преди 6 години

И Турция най-после даде нещо на Света!Истанбулската Конвенция!

60

nn

преди 6 години

До 70Ехнатон не създава единобожието,то е съществувало и преди потопа...най-старото познание....а и той не е живял преди Аврам,който получава образно казано това познание от Мелхиседек(служител на Бога)....така е трябвало явно да стане, да се наложи Божието учение чрез Библията и евреите ...има съзряване и различни пътища на постоянно усъвършенставане на света и хората

59

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 69ЛЪЖИТЕ ТИ НЯМА ДА МИНАТ КОМУНИСТЧЕ :DБИБЛИЯТА Е ОТ 330-ТА ГОДИНА ОРИГИНАЛНАТА И СЪДЪРЖА САМО ПИСАНИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОС И ДРУГИ НЕЩА НО ТАМ ГИ НЯМА ПРОСТАЩИНИТЕ ЗА СОДОМ ГОМОР И ЛЪЖЕПРОРОЦИТЕ , ЧЕ ХОМО БИЛО ГРЯХ :DТИ СИ МЕНТЕ ТОЧНО КАТО БИБЛИЯТА КОЯТО ЗАЩИТАВАШ :D

58

Кетцалкоатл

преди 6 години

Какъв е този български патриот Карлос Контрера. Те до един с патриотични български имена- Каракачанка, Джамбазин, а сега и най-автентичното и родолюбиво Контрера.

57

Анонимен

преди 6 години

Много ми хареса, че почна да обиждаш.Няма да чета нищо в Гугъл. Библията в нашия род се предава от поколения и е писана преди 150 години в Атон.Ако си мислиш, че ако пишеш с големи букви ще ти вярват повече на глупостите - лъжеш се.

56

Анонимен

преди 6 години

Не ми преразказвай Библията. Ами вземи я прочети. Знам я по-добре от тебе. Преди да почнеш да пускаш истерични постове първо малко се образовай.

55

Анонимен

преди 6 години

Библията си е същата, каквато е писана от хиляди години и комунистите нямат нищо общо с нея. Много ви се иска да докарате от сто кладенци вода колко сте правилни ама не ви се получава. Но за психоболните това е нормално. Почти не се намира човек с психическо заболяване, който да си признае, че е болен. Затова обикновено ги лекуват насила. В много случаи, са опасни за околните

54

Анонимен

преди 6 години

Бог е определил какъв да си. Не се мешай в божиите дела.Онези от Содом и Гомор се опитаха де се определят и бяха изтрити от лицето на земята. Надявам се и за вас да има подобна процедура.

53

Анонимен

преди 6 години

За чий ни обясняваш къф е гей парада?НЕ ни интересува. Ходи развявай *** по полето, не пречи на движението в центъра.