4

Анонимен

преди 6 години

Мултикултуризма е измислен защото им трябват хибриди между африканци и араби с нисък интелект и талибански наклонности.Така ще се постигне унищожението на Европа и липсата на икономическа конкуренция със другите големи.И тъй като там няма балами да им вярват на мултикултуризма са на принципа на телефонните измамници.Кой се излъже се излъже на другите не звънкат.Мултикултитата са същите.Постановки за пари.Вашите пари срещу техните театри.

3

Циник

преди 6 години

Не в Европа ... исляма няма място никъде в свят на 21 век. Човеконенавистна политическа доктрина , догма немръднала от тъмното средновековие! Мултикулти - заличаване на национално самосъзнание , и чувство за принадлежност...превръщането на "будните политнекоректни европейци" в аморфна маса без минало и бъдеще.

2

Дъртий

преди 6 години

"редовно практикуващите християни"Направо *** нахакахте с лопатата по кратуната ве. Туй бедният речник върви с длъжността ли?

1

Анонимен

преди 6 години

Колко странно... Лоши хора са това европейците! Против били да приемат добрия брадат Мюмюн за член на семейството си!Лоши, лоши европейци!