81

Истината 2

преди 6 години

Юдейската религия учи, че евреина е най-велик, той е богоизбран, и всички неевреи са длъжни да работят за него. Затова западният капитализъм и руският комунизъм, използвайки различни средства, гонят една цел - една малобройна еврейска клика, която да живее и паразитира на гърба на милиардите неевреи. Комунизъм=Капитализъм. Интернационализъм=Глобализъм. В единия случай всичко става с директен замах, както е при комунизма, а в другия случай се използва метод на "железен юмрук в кадифена ръкавица"

80

Истината

преди 6 години

Ето ви малко истина. Колкото и да не ви харесва, колкото и да ви казват, че живеем в 21 век и мисленето ни се е променило, истината е, че религиите все още движат света. Най-влиятелната през последните столетия е юдейската. В САЩ евреите пробива със създаването на ФЕД(1913). Чрез комунизма евреите се настаниха в Русия и Източна Европа(1917). Опитаха по същия подмолен начин да завземат Европа, но Хитлер ги спря. С ВСВ най-сетне сложиха ръка и на Европа.

79

Анонимен

преди 6 години

Който не изкара до 78 години за наказание отново ще се прероди в руския свят.

78

Анонимен

преди 6 години

Браво на Путин,най накрая се сети че има народ за който трябва да се грижи,а не да води войни.

77

Анонимен

преди 6 години

В най-скоро време руснаците ще живеят като Моисей-по 300 години, а една руска рубла ще се разменя за два биткоина.

76

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Ако нещата ставаха с разпран руски *** то сега единственият полюс на света нямаше да се казва САЩ а РФ. Ако нещата ставаха с наcpани *** то сега Русия щеше да налага санкции на САЩ, а не обратното.

75

До 123

преди 6 години

Русия е най-големия производител на микропроцесори, телефони, компютри, автомобили, био храни, лекарства, софтуер... Абе всичко наоколо е все руско. Ако Русия наложи ембарго на САЩ на високотехнологични продукти, САЩ ще загине за 2 седмици.

74

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 122"А на Слънцето няма ли да разпореди Путин кога да изгрява?!"---Путин не може! Само Банкянският Тиквун може да разпореди на Слънцето. :)

73

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Колкото и да се опитвате да се присмивате на руснаците няма да ви се получи.Фактите говорят в тяхна полза.Русия вече произвежда всичко, а ние имаме икономика, която се издържа от гастърбайтерските пари изпратени от чужбина.За стандарта на руснаците само можем да мечтаем.Само след няколко дни ще домакинстват на световно първенство по футбол.Световна политическа и военна сила са.Те не са изчезваща нация като нас, а напротив - множат се.И за всичко това основен принос има Путин. Факт !

72

Анонимен

преди 6 години

А на Слънцето няма ли да разпореди Путин кога да изгрява?!То така животът не се удължава, с комунистически нареждания и рапорт даден, рапорт приет .

71

амииии

преди 6 години

До Анонимен 118 Има си начини , как те побъркват света вече над 200 години , може и обратното Има мирни и неболезнени решния , има и малко по-болезнени решения - само желание да има А все пак да не изключваме възможността и да се самозатрият - натам са тръгнали

70

Анонимен

преди 6 години

А на Слънцето няма ли да разпореди Путин кога да изгрява?!То така животът не се удължава, с комунистически нареждания и рапорт даден, рапорт приет .

69

Аааааа Неееее

преди 6 години

това си е 78 години каторга от всякъде.То е същото като да си лежал в тюрмата 72 години,и като ги излежиш,ти оповестяват че ти остават поне още 6 години.

68

Анонимен

преди 6 години

А бойко и цецо се скарали за лaнгaта на Хасан кой пръв да да бъде разпран между задните джобове.

67

мдааа

преди 6 години

До Solar Power Твърдо "ЗА" твоята идея , нооооСАЩ все пак ще трябва да върнат трилиони долари , да изплащат компенсации за стотиците хиляди избити от 2001 -а насам , да вложат безвъзмездно трилиони за възстановяането на държавата С индианците въпросът стои малко по-сложно , може би ООН трябва да се събере , да признае геноцида върху тях , а като наказателна мярка -> САЩ да намалят армията си до 75 000 , всички ракети да бъде унищожени и т.н

66

Анонимен

преди 6 години

Вчера в хубавата европа две милиционерки и още някакъв *** са дали фира. В Белгия збираш ли! Вакъл мaнaф ги заклал кат пpaceта! А наблюдателите се ycpaли до ушите от гледката, щот утре и тех това ги чака!

65

ПутиноЗавър

преди 6 години

От руската действителност изходът е само един - с краката напред!

64

Анонимен

преди 6 години

А в България на никой не му дреме за хората. Важното е да слушаме Брюксел за да могат фирмите да гепат парите за магистрали и за фитнес зали по селата, а българите кучета ги яли. Населението измира като за световно - членакта на ЕС и НАТО България е първа по-смъртност в света, по-зле от която и да е бедстваща африканска държава.

63

Анонимен

преди 6 години

Показателно е, че руснаците успели да избягат от Русия живеят доста по-дълго от събратята си в страната на Путин. Това при положение, че не им сипят Полоний в чая или не им намажат вратите с Новичок.

62

Анонимен

преди 6 години

"...а консумацията на алкохол в Русия спадне с 40 на сто."Causa perduta. Горбачов си беше поставил същата задача. Две години по-късно падна от власт, а СССР се разпадна.