10

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Събитията съвпадат. От 10 години ни управлява глъм пожарникар и за този период са се увеличили два пъти избягалите от България. Нормално

9

Активист на БКП

преди 6 години

СУДЖУЦИТЕ прогониха народа !!!

8

Норнално

преди 6 години

Това двойно увеличение е напълно нормално. От 10г ни управлява гавазина на бай Тошо и шайката му крадци и мошенници -ГЕРБ. Нереалистично е да се очаква, че тука ще седят младите хора. Спасенито от българската действителност е летище София.

7

Анонимен

преди 6 години

Какво да правят хората като заплащането в България,като изключим IT сектора и няколко професии е толкова ниско че човек дори не може да си покрие разходите за живот.Отделно в България ,работодателите не предлагат щадящи условия на труд,ами те смачкват от работа и не ти плащат допълнителните часове и ги крият ,а закона го няма никакъв за това.Отделно надуха и нов жилищен балон в големите градове,цените станаха извратени,липса на места в детските градини,младите семейства и майки емигрират !

6

Анонимен

преди 6 години

Някой обичаме да работим в Европа и да прехранване семействата си.а други харесват да тръкат билети и да си живеят от пенсията на баба

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5"Робовладелците започнаха да лепят обяви по входовете в София, че търсят работници, но още не са го закъсали достатъчно за да плащат прилични заплати."спи спокойно , такъв като теб никой за нищо не търси ... седи си тук и си пиши :))

4

Анонимен

преди 6 години

Робовладелците започнаха да лепят обяви по входовете в София, че търсят работници, но още не са го закъсали достатъчно за да плащат прилични заплати. Като започнат да дават от 2 хиляди нагоре мога да се замисля. При сегашните 700/1200 бруто, нямат шанс.

3

PD

преди 6 години

Анализа е не умен.Не е достатъчно да си в нужната възрастова група, и да си пребивавал в чужбина, за да се извади извода, че си се трудил там.А защо тогава пишат такива неумности?

2

Анонимен

преди 6 години

Само ***..от,може да остане под диктатурата на една Му..тра!Евтините,които се продадоха за 20лв да му се радват още!

1

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости , половината работоспособно население сме извън БГ