7

Анонимен

преди 6 години

След масовото въвеждане на ваксинации в Япония, смъртността при децата намалява 100 (сто) пъти.

6

Анонимен

преди 6 години

До ЧУ.МAВаксина срещу туберкулоза се прави в ЕС и днес. Реваксинациите са абсолютно позволени.

5

Анонимен

преди 6 години

До annybodyАко такава бъде открита, Вие сте първият/ата, на който трябва да се постави.

4

ЧУ.МA

преди 6 години

Ваксина против чу.мa няма и никога не е имало, но епидемия на заболели от чу.мa също няма - парадокс! В цяла Европа не се прилага ваксината против туберкулоза (БЦЖ) от 20-30 години. А реваксинациите са абсолютно забранени. Но в България се поставя още след раждането без да се иска съгласието на майката, нито се пък я информират, че са я поставили. В САЩ може да откажеш ваксинация даже и по религиозни причини. No comment !

3

Анонимен

преди 6 години

Ваксина против чума няма и никога не е имало, но епидемия на заболели от чума също няма - парадокс ! В цяла Европа не се прилага ваксината против туберкулоза (БЦЖ) от 20-30 години. А реваксинациите са абсолютно забранени. Но в България се поставя още след раждането без да се иска съгласието на майката, нито се пък я информират, че са я поставили. В САЩ може да откажеш ваксинация даже и по религиозни причини. No comment !

2

Asus

преди 6 години

Едно българско момиче след ваксина умря в страшни мъки в болницата на Ватикана преди 1година

1

annybody

преди 6 години

Самонадеяността на изключително ограничени особи с претенции за истина от последна инстанция е опасна за всички, но да обречеш собственото си дете на доживотно страдание е престъпление, за което плащаме всички.Няма ли начин "учените" всезнайковци-противници на ваксините да бъдат възпрепятствани?Няма ли ваксина срещу арогантност и простотия?