36

Възродителен Процес

преди 6 години

Да не забравим но се правим на луди и умишлено забравяме , а Възродителен Процес у нас мълчим като риби , иначе Текста кой знае от каде е краден/копиран сайта днес.бг е известен с кражби на готови вече Новини

35

Анонимен

преди 6 години

Тиквата е станал като бъчва и има проблеми с храната и трябва да се лекува от затлъстяване.

34

Анонимен

преди 6 години

До До СхематаТия хора откъде имат пари за да гледат по 5-10 деца?С кво се занимава тоя "шиптър" та видите ли има по 100 деца къщи,коли,жени,че и пари за още?Някой го спонсорира.

33

До антибългарката

преди 6 години

можеш да си продаваш отровата в болниците за антидот - коте,ти просто си Императрицата на родната ни бг омраза - сама си го признаваш..

32

Василев

преди 6 години

Бати Бойко е велик!!!Бати Бойко е най-готиния пич на Балканския полуостров!Бати Бойко е умиротворителя на Балканите!!!Бати Бойко е най-големия бенефициент на еврофондовете!Бати Бойко обича Леля Меркел и Леля Меркел обича Бати Бойко!!!Германия е велика, еврото е стабилно!Агент Чарли Доусън!ЦРУ!!!

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28 *** като теб ни пречат защо на ислямистче и ромче се дават пари, а за деца на другите не се дават защо ромите като не щат да се образоват да ги вкарват в една мина и там да си изкарват прехраната с честен труд и после да църка 7 чавета.

30

Анонимен

преди 6 години

Хубаво е отишъл в Хърватия, да вземе да види какъв терминал за втечнен газ направиха там, а не като него от 10 години говори за диверсификация и никакви действия, даже и интерконекторните връзки не ги е направил

29

Име

преди 6 години

борисов, кое дава право на една нещастна третополова да бъде назначена за цензур на медиите не на сорос, а на бъгариq?

28

Василев

преди 6 години

Русия е на колене!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

27

До Схемата

преди 6 години

Шиптърската стратегия е неизмена и непоклатима - ке ви биемо со *** - и така превзеха Косово! НАТО няма да спаси Македония от демографският бич,както и нас.ИДИЛ разчита на демографията,Исляма и безсилието на Запада! И досега печели неоспоримо!

26

Анонимен

преди 6 години

Защо да се обединяваме,по добре да се избиваме като през втората и първа световна и през всички други войни.По добре да хвърчат бомби които да избиват нашите деца,така ли бе русофили.Само руските макаци не научиха нищо от историята,а то е че от войната по страшно няма.

25

Бойко не може да изм

преди 6 години

Бойко показва пълна липса на идеи. Сърби и Харвати работят отдавна заедно и въобще за битки не става дума, но няшият *** няма какво да каже. Когато искаш да присъединяваш някого говориш за общи дейности и други, а не за война и битки. Интересно е, че няма и съветници. Сега очакваме в Москва да говори как не трябва да се допускат фашистите на власт

24

Анонимен

преди 6 години

Западните Балкани трябва да си сътрудничат за да придобият гейовете, сихопатите и изврaтеняците и веганите полагащите им се права и Меркел да има де да разселва тарамбуките, че ЕС не може да приема повече, тряба на Балканите повече тарамбуки да се разселват по евроквоти.

23

Име

преди 6 години

борисов, защо в "демокрациqта" на червените книжки с номера има толкова много цензура? да не от биъньсмените, като цецо

22

Анонимен

преди 6 години

Още след 1 месец, когато Австрия поеме председателството, темата за Западните Балкани ще бъде забутана в девета глуха, и на никой няма да му дреме за нея!Тя е важна само за българските казионни медии, за да се опитват да представят Боко като някакъв политик от регионално значение, иначе на никой от големите не им пука за нея, а пред Европа има далеч по-важни проблеми за решаване

21

Схемата

преди 6 години

Шиптърът с три деца купува къща в македонско село, една ограда го дели с българина, комуто е втълпено, че е от "македонската нация" и който има едно дете. Трите шиптърчета бият българчето, наречено македонче.. То се оплаква на баща си, който разговаря с новия съсед. Шиптърът шумно се кара на своите, но после у дома ги насърчава. Те пак бият българчето. И така всеки ден. Българинът ("македонецът") издържа най-много 2-3 години, продава къщата и се мести другаде. Купувачът на дома му е друг шиптър.

20

Анонимен

преди 6 години

Борисов: Да не допуснем конфликт като този в бивша Югославия! Ние следваме нашите братя от Урина

19

Име

преди 6 години

да се съсредоточите на защитата, а педалофили с цензурни възможности: 1) капитализмът победи! фалшификациq! серж-асоцито, меркел- вечната на хонекер, борисов с членска карта 1 победиха!. окей, помпео, вулканът на цру също победи, но ако го попитате колко данъци е платил, са платили... ха!

18

Анонимен

преди 6 години

Тя и България е твоята държава,ама не се спираш да погледнеш проблемите,в които е затънала.Оправяш Западни Балкани,ЕС,защото те не могат да съществуват без теб.Маса държавни пари потроши за ескурзиите си,гостите,които каниш,но за здравеопазване,заплати,пенсии пари няма,Мегаломан неграмотен,важното е да си чешиш егото.,Да се прегръщаш,да се целуваш,а и тука няма <папи> да те милват.гото,а България не ти е важна,нали тук няма папи да те милват по глявата,д

17

усилено озасланинява

преди 6 години

кво квазимодно безформие тип а ла бойлер дела анфетерминский