15

Анонимен

преди 6 години

Pirin is in jeopardy!Save it now!

14

Амбразурчик

преди 6 години

Подкупът на ченгето едва ли е надвишавал 1 500 лв, докато подкупа на твоята овца-фризьорка е в размер 500 000 евро.Схващаш ли разликата, червен каскет или вие комунистите понеже досега откраднахте над 30 млрд евро активи от нас българите 500 000 евро са ви като 50 ст?

13

Анонимен

преди 6 години

Жената е невинна

12

(-_-)

преди 6 години

Тази женица засегна интересите на строителната мафия.. и сега е в ареста. Постановката е очевидна и няма начин да издържи в един независим съд.Общо взето, за да влезеш в затвора, в България трябва да имаш сериозни връзки и много добри препоръки :)

11

Амбразурчик

преди 6 години

Но образованите кметове от други кметства не искат подкуп от 500 000 евро, нали?Е, хванаха ви по бели *** сега вас червените бандити и сега сте на амбразурата да замазвате престъплението на тази селска овца.Понеже вие самите всичките сте престъпници като нея и ви е симпатична!

10

Анонимен

преди 6 години

НАЧИ КМЕТИЦАТА ЗА ЕДИН ПОДКУП БЕЗ ДА Е ОСЪДЕНА Я ЗАТВОРИХА КАТО ХАНИДАЛ ЛЕКТЪР :DА НАСКОТО ЕДНО ЧЕНГЕ ЗА ПОДКУП ГО ОСЪДИХА НА 3 ГОДИНИ УСЛОВНО С 5 ГОДИНИ ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК И В АРЕСТА НЕ Е БИЛ :D-------------------ТАКИВА НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ В ТУРЦИЯ В МОМЕНТА :D А НИЕ УЖ СМЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА!

9

Анонимен

преди 6 години

Аз пък се гордея, че съм българин тъкмо с това правителство, което вкара в кафеза тази разбесняла се фризьорка!

8

Анонимен

преди 6 години

Фризьорката,че е проста е проста, това се видя ясно ,когато се правеше на шериф в строежа на" Гаранти коза" посреднощ, но нима образованите кметове на други райони не крадат яко с години!? Ама са от ГРОБ и имат протектор.....

7

Анонимен

преди 6 години

В ДЪРЖАВАТА НИ ИМАМЕ ДВОЕН СТАНДАРТ!!!НАЧИ КАТАДЖИЯТА ВЗЕЛ ПОДКУП НО НЕ Е В АРЕСТА! А КМЕТИЦАТА Е :DПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА КАТАДЖИЯТА НЕ Е ПО-МАЛКО ОТ ТОВА НА КМЕТИЦАТА!!!------------------СРАМ МЕ Е, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НАЧЕЛО!

6

Хрис

преди 6 години

Марковски - не се унася толкова. Аз пък смятам че тя отдавна трябваше да освободи поста. Няма акъл една фризьорка да бъде кмет. Да не говорим за подкупи. Няма как да не знаеш какво има в колата ти. Сигурна съм че ще бъде осъдена. *** ....

5

Celena

преди 6 години

alo markovski ,alo alo.....

4

И аз

преди 6 години

И аз искам да съм кмет.Даже мога да стана и кметица ако трябва

3

ники

преди 6 години

Цялата работа много намирисва на специализирана акция на Цацаратурата за смачкване на тия, които не са с управляващите.*** е, че ние ще плащаме след като ни осъди в Страсбург тая ми ти кака....

2

Анонимен

преди 6 години

ИВАНЧЕВА ПЪРВО ДА СЕ БЕШЕ КОНСУЛТИРАЛА С АДВОКАТ ПРЕДИ ДА ПРАВИ ГЛУПОСТИ ОТ ЗАТВОРА!!!И ТАЗИ Е ТОЛКОВА УМНА, ЧЕ НЯМАМ ДУМИ!

1

Анонимен

преди 6 години

А ваклия,защо не е в ареста?!