11

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че е планирано още когато е влизал в Партията на 18 г.! Не бе планирано, когато бе се запътил към Меркелица, но Бинали Илдъръм го завъртя на обратен завой - Стой бе, чоджук! Гел бурда да кажеш що ще брътвиш тамка....!

10

Абеее...

преди 6 години

Всички послъгваме - и аз лъжа жена си,и тя мен но се понасяме някак си.Важното е колелото да се върти напред - иначе падаш от велосипеда!

9

Бате Гойко

преди 6 години

"Посещението на премиера Борисов в Русия се координира отдавна, то не е по спешност, настоя вицепремиерът..." - абе аз останах с впечатлението, че баце научи от пресата, кога ще се среща с Путин.

8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Ти пък...ти пък.....ЧЕ КОГА МИНИСТЪР СИ Е ПОДАВАЛ ОСТАВКА??? Може.......но не у нас!

7

Анонимен

преди 6 години

Бате сега ще се оправдава, че срещата е планирана, а всъщност е усетил, че ще го извръткат с интеграцията и ни шенген ни евро ще видим... Ще си седим пакетирани като бедни и корумпирани, което е най- евтиния вариант да те наритат и то с оправдание. Макрон е прав - в ЕС трябва да седнат на една маса и да основат на нова този съюз с ясни и честни правила- не може да се продължава така.

6

Анонимен

преди 6 години

пРезидента Радев стоя 40 минути пред кабинета на император Пу-тин Късий. Като се наспа каза: я викнете тоя ,***, дето ми го препоръча Решетников и ***, да влазя. Появи се Пудел на каишка и заблиза сапагите на Гассударя. Интересно-колко време ще чака мутрата сикаджия пред кабинета!?

5

Анонимен

преди 6 години

Когато бяхме соцстрана и във Варшавския договор за нас ЗНАЕХА МНОГО ПОВЕЧЕ!!! На Балканите беше тихо, мирно и спокойно, защото имаше ЕДНА ГОЛЯМА ЮГОСЛАВИЯ! Търгувахме с целия арабски свят от Иран и Ирак та чак до Мароко, Тунис и т.н....бензина ни беше по 20 стотинки, а заплатите бяха като сега! А сега ВСИЧКО Е РАЗБИТО.......на Балканите съседите се дръвчат всеки на всеки, няма работа, няма производство, няма здраве! Паднали на 50%, приемаме за "успех" повдигане с 10%.....пълна шизофрения!

4

вижда се

преди 6 години

А най-уникалното в България е ,че до сега сме нямали и един свестен министър !!!

3

Анонимен

преди 6 години

Тикво, не лъжи! Всички знаем, че те викат по бели *** на червения килим за "ТРЪБАТА" и за АЕЦ-а.

2

8===o

преди 6 години

***-ин го привика като добре трениран пудел. Бойко веднага рипна да изпълнява.Сега Захариева се опитва да замаже.

1

Анонимен

преди 6 години

Захариева нали щеше да гони руските дипломати, щото е солидарна с Тереза Мей Захариева е лъжкиня и трябва да си подаде оставката.