99

Анонимен

преди 6 години

Тея ако вземат властта ще забранят френската любов защото се *** месо.

98

Анонимен

преди 6 години

едни ми разправят че било по добре децата ми да сее гей , други ми викат да не съм ял месо ,,, абе айде на баба ви хвърчилото

97

Чичко

преди 6 години

Това че има зоопаркове и зоопаркове е ясно.Тези във Виена/Шьонбрун/,Берлин,Лондон и още и още са наистина прекрасни.А нашата все пак се пооправи в сравнение със старото и място и територия /срещу Спортната палата/.Там беше наистина мъка за животните/По възрастните помним/.Но и в новата има някои кошмарно малки клетки за някои животни,но за други е добре. А като пример бих дал Шьонбрун-там е добре и за посетители и за животни.А веганите би трябвало и да разсъждават,как ще оцелеят в дивата природа

96

читател

преди 6 години

Изтърпяхме ги с гнусните си представления по улиците. Но ако прекалят, макар и да са болни, ще трябва да се узаптят.Има начини.

95

Анонимен

преди 6 години

Дани мама, как ще "върнеш" в естествената среда животно, което е родено в зоопарк. Хиените ще ги изядат още предиобед.

94

Анонимен

преди 6 години

Да предположим, че коланите им са от плат, ръкавиците през зимата също, но обувките от осмърдяваща екокожа или пластмаса ли са?

93

Дани

преди 6 години

Правилно е да се върнат в естествената им среда,тук затварят лудите,а животните са нормални но може и да полудеят ,инстинктите им са на хищници,затова не може лъв да се пусне някъде из България,маймуните в Индия съжителсват с хората,козите са по планините,птиците където искт,така че аз съм за освоббождаването на животните и без това в България не им предоставят добри условия,а децата има къде да видят животни

92

Анонимен

преди 6 години

Затворете ги! Веднага! Веганите!

91

!!!

преди 6 години

Уж обичат животните а им подяждат храната .И защо носят обувки от кожа и кожени колани .Да ходят по джапанки и да си вързват панталоните с канап.

90

Анонимен

преди 6 години

Слабо протестират да вземат едни фашистки знамена и със нацистки символи да прокарат идеите си над цяла Европа. Хитлер беше истнски веган а тия са едни aнaлни глезльовци. Месоядните хора трябва да се затварят в концлагери и там да ядат обелки от картофи. Един свят една веганска нация един ЕС е единно жендърство.

89

ей са

преди 6 години

Само така! Да затворим и детските градини тогава. За тях също може да използваме добавени реалности или пък реалността на веганите...

88

kukla

преди 6 години

Хубаво е да се направи едно запитване какви животни имат тия вегани в къщите си, или за какви животни те самите се грижат. После да обяснят с какво хранят котките и кучетата си. Не ми се вярва да им дават само трева.

87

Румен

преди 6 години

Веганството е хранително разстройство подобно на анорексията и булимията. И то ,без лечение води до тежки разстройства на психиката и тялото.

86

Анонимен

преди 6 години

Сега, има зоопаркове и зоопаркове. Като цяло в тези в бегето плод на соц културата, повечето животни са живи да ги оплачеш и по-редно поне животните за които няма условия да бъдат преместени. Обаче веднъж ходих в зоопарка в Кьолн, където направо им завидях на животните, доста хора у нас живеят по-зле...

85

Един

преди 6 години

тоз веган колко е ***! а в дивата природа няма случаи на убийства. хищниците се хранят само с мършa.... В зоопарка животните са на много по-безопасно място, отколкото в дивата природа...

84

Dido

преди 6 години

Защо продължавате да давате трибуна на този психично болен човек?!?! Имам усещането, че си плаща на медиите за да му излъчват глупостите!!!

83

Месоядец

преди 6 години

Защо постоянно се дава трубуна на тези за да дразянт общетвото, всеки има право да яде каквото си иска да отиват в гората при животните. Защо идват при месоядните хора да живеят. Ние налагаме ли им нашите ценности и караме ли ги да да ядат месо насила Веганите не са толернтни и говорят с езика на омразата срещу месоядните.

82

Стамат

преди 6 години

Яденето само на зеленчуци явно води до тежки психични заболявания!

81

Анонимен

преди 6 години

Тези вегани няма нужда да се репчат толкова. Така или иначе си получават парите - колкото по-малко ги показват, толкова по-дълго време ще папкат. Шумът, който произвеждат, замърсява околната среда и е по-вреден дори от каузите им.

80

Анонимен

преди 6 години

ВЕГАНИТЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА БОГА И ХРИСТИЯНСТВОТО!БОГ НИ Е СЪЗДАЛ СЪС СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ СТОМАСИ ОТ ТЕЗИ НА КРАВИТЕ ОВЦЕТЕ И КОЗИТЕ И ДРУГИ ТРЕВОПАСНИ!ТЕХНИТЕ СТОМАСИ СА УСТРОЕНИ ПО-ДРУГ НАЧИН ТЕ МОГАТ ДА ПРЕРАБОТВАТ ТРЕВАТА!ЕДНА КОЗА МОЖЕ ДА ОПАСЕ ЛИСТАТА НА КОЕТО И ДА Е ДЪРВО! Я ВИЕ ИЗЯХТЕ ЛИСТАТА НА НЯКОЕ ДЪРВО ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ :DСЪЩОТО Е И С ТРЕВАТА!ЧОВЕШКИЯ СТОМАХ НЕ Е НА ТРЕВОПАСНО! ЧОВЕШКИЯ СТОМАХ Е ТАКЪВ КАТО НА МЕСОЯДНИТЕ!БОГ НИ Е СЪЗДАЛ МЕСОЯДНИ И ТОВА НЕ Е ИЗБОР!