206

Анонимен

преди 6 години

Измислиха и извършиха всички гадости, с които да обвинят "врага". И понеже репертоарът се позчерпи, започна поетапното претопляне на старите манджи!

205

Анонимен

преди 6 години

Тия западняци са толкова нещастни и слабоумни, че вече и провокациите им приличат на вицове.

204

Анонимен

преди 6 години

Ми много ясно че е от руска ракета. То се знаеше това отдавна. От каква ракета да е свален?

203

Анонимен

преди 6 години

Следователи обявиха: Полет MH17 е свален с руска ракета!....Че ние това го знаем още от момента на свалянето.

202

Анонимен

преди 6 години

До ИМПЕРИАЛИСТ 203Хи-хи-хи........А КАКВИ СА БИЛИ тия укропи въобще???? Народност по "окраината" на руската империя, която, поради близост с поляците приема думи от тях..........БЕЗ РУСИЯ укропията Е НИЩО.........НИЩИЧКО!!! Както НЕ Е ИМАЛО НИЩО В ИСТОРИЯТА, КОЕТО ДА Е ОТДЕЛНО ОТ РУСКАТА ИМПЕРИЯ И СССР! Затова сега, понеже си нямат герои, си назначиха за герой степан бандера (хи-хи...и той всъщност е поляк)- отявлен престъпник, убийца, първо осъден от поляците и пуснат от хитлерчето! ПОЗОР!

201

Вставай Страна Огром

преди 6 години

Поредната провокация и инсинуация на прогнилия запад срещу любимия ни СССР и лично срещу бащата на народите - товарищ путин.Ние от клуб селски патриоти с руски знамена настояваме за незабавно присъединяване на България към СССР и възстановяване на комунизма.Ако някой се противи - веднага да се викат на помощ зелените човечета на товарищ путин.Всичко е уговорено и уточненo на последната визита на другаря Радев в Кремъл.чакаме знак от другарката Нинова и се вдигамеВставай Страна Огромная

200

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 210"ясно Ви се казва"От източници които никога не са лъгали и нямат грам мотив да лъжат в случа нали? Нека бъдем прогресивни жендъри и приемем твърденията на доверие.Трудно може да се докаже кой е свалил самолета.Обаче кой го е пренасочил в последния момент през активна военна зона се знае черно на бяло.Ако самолета не беше там, нямаше да бъде свален, и това е неоспорим факт.

199

Анонимен

преди 6 години

Сега преди да измислят някой нов Скрипал, или газова атака, нали трябва с нещо да ни занимават.И Хеопс също го отровиха руснаците, щото при дисекция на мумията се оказа, че вътре намерили Новичок.

198

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 210Брей, брей, брей..............ЧЕ ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕХА СЕГА ТИЯ "сателитни снимки" бе "разбирачо????? Руснаците ВЕДНАГА ПОКАЗАХА ТАКИВА И ТАМ ЯВНО СЕ ВИДЯХА укропските "букове"..........КОИТО (о...какво съвпадение) СЪЩО СА РУСКА ТЕХНИХА..........ПО ТОЧНО СТАРА СЪВЕТСКА ТЕХНИКА! Аре бегай..........ще вярваме на разни нагло-сакси или въобще западняри! Ха-ха-ха.........със всеки изминат ден СЕ УБЕЖДАВАМ, че това еуропейско образование е нагло, гадно, мръсно, лъжливо, безчестно и отвратит

197

Анонимен

преди 6 години

другари не ставайте смешни, ясно Ви се казва на базата на номерата и сателитни снимки в т.ч. и исторически такива, безспорно се доказва че въпросния комплекс Бук е бил част от 53-а зенитна ракетна бригада базирана в Курск, кое още не Ви е ясно ??? разследването продължава, за да се установи, дали въпросни комплекс свалил самолета към този момент е бил обслужван от руската армия или от сепаратисти, и в двата случая сте загазили, безсмислено е да шикалкавите !

196

Пол Уидиот

преди 6 години

Ако намушкам някой с швейцарско ножче, Швейцария ли ще е виновна?

195

Анонимен

преди 6 години

До 202 Анонимен герби: "Разчет който е на въоръжение в руската армия"-човече ,ти си по-неграмотен и от пожарникар.Не го показвай!!!Попитай някой старшинка за какво става дума и ...си удари два шамара по тиквата.

194

Анонимен

преди 6 години

Тези шегуват ли се? Естествено, че ракетата е руска - Украйна е изцяло с руска техника. Тия експерти дъвчат-дъвчат и накрая - нищо.

193

Анонимен

преди 6 години

Същата ракета "Бук" я има на въоръжение и в армията на Украйна! Тия заключения на холандските "специалисти" не доказва абсолютно нищо! Поредната пропагандна статия!

192

Анонимен

преди 6 години

До до обективенДобре бе ,калпавий.Не се напъвай излишно.И се ограмоти граматически.Ако не е късно вече.Укрите вече съжаляват за глупостта си да се дървят на Русия.След тях сме ние.

191

Анонимен

преди 6 години

До 202:доказаха, че ракетата е руска.Пич, не можеш да четеш написаното в статията, или химията в снаксовете ти е балсамирала мозъка и те гони деменция?

190

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Имперското мислене на русите е главната им беда. Украинците не са някакви крепостни мужици за да си ги купи Путин за евроазийски си съюз.

189

Анонимен

преди 6 години

добра работа на холандците, доказаха безспорно че ракетата е изстреляна от разчет, който е на ввъоръжение в руската армия, въпроса е дали по самолета е стреляно от руски военни или въпросния бук е даден от тях на сепаратистите, едва ли руснаците ще кажат истината, тъй като в първия случай означава, да признаят че редовни руски подразделения са участвали в източна Украйна, а във втория означава да признаят официално че са въоръжавали терористичнаюи групи, не че тия неща не се знаят

188

Анонимен

преди 6 години

Украйна е поредното бедно магаре, което тича след моркова на пръчка в ръцете на обяздващия го.За сега не виждам новият ездач да е по-добър към магарето от стария.

187

Анонимен

преди 6 години

До обективенОбективния, как Украйна ще е била част от русия бе ?Беше част от СеСеСеРе-то и то не преди няколко, а преди много години..,